Boss pisze: ↑5 lata temu
@123456789,cena atoma 25 gram 550zl cena threecrystal 590zl to chyba coś źle mówisz:D to taniej chyba u atoma jest zobacz ceny na sklepie dopiero się potem wypowiadaj
1- wklejasz mi cenę atoma , którą obniżył 2 czy 3 dni temu jak ja już odebrałem swoje duże zamówienie od 3c - bez sensu .
2 - 3C ma ta cenę od dawien dawna ! Atom od dwóch dni .
3 - nie interesuje mnie cena 25 szt . W grę wchodzi 50 albo 100 tylko i wyłącznie . Na dzień zakupu 3C miał niższa cenę o czym niżej .
4 - wszyscy wiedzą że jesteś **** atoma i wychwalasz go pod każdym postem , a jak napisalem , ze atom ma gorszy sort - to zacząłeś minusowac odpowiedź w temacie 3 c. Naganiaj sobie do atoma mi to nie przeszkadza ,ale trzymajmy się faktów . Na tą chwilę między sortem atoma a sortem 3c jest różnica w jakości i była w cenie przy zamawianiu o czym niżej . - Lepszy sort ma 3c o jakieś 30 procent - szczury wola nowy temat z nowego źródła (3c) i wszyscy jednoznacznie mówią że jest w nim wiecej mocy - plus minus 30 procent na jakiej podstawie - a no na takiej że nie jesz kreski co godzinę półtorej a co 3-4 godziny - widać ?
5 - złożyłem zamówienie u 3c, nie dostałem żadnych gratisów ani jakiegoś wynagrodzenia za to że oceniam ich sort lepiej od sortu atoma . Staram się być neutralny i jak dostanę od rcchem i syntetyka to też umieszczę ich w moim rankingu .Wiem już i pewnie każdy doświadczony zakupowiacz : który sklep ma od nich hexa , a cena rcchem jest poprostu prawie połowę niższa niż 3c ,atom czy syntetyk.
Ktoś , kto ma choć trochę rozumu , sam spróbuję z kilku źródeł i wybierze sobie odpowiednie źródło w odpowiednich pieniądzach . Ja nie przywiązuje się do żadnego dostawcy jak ty do atoma. Ja zamowilem chyba od każdego możliwego dostawcy z polecanych po 50/100 thexa . Czekam jeszcze na dwa zamówienia .
Dla mnie na tą chwilę Hex atoma jest 30 procent gorszy od hexu 3c ( rcchem ma ten sam sort co 3c prawie za pół ceny więc jest kwalifikacja do podium ) .
Teraz to ;:
: Na dzień zakupu stówka hexa była drozsza o 500 zł u atoma - jak lubisz tracić kasę to twoja sprawa i ją trać . Ja nie lubię . Zamówiłem też od rcchem i od syntertyka aby mieć obraz jakości na rynku . Rcchem jest najtańszy - jaka jakasosc niebawem się okaże
ale już od kilku osób wiem że 3c robi u nich zakupy więc chyba wszytko jasne .
Na dzień zakupu ; 100 szt hexa u atoma kosztowało 2400 i nie chciał nic opuścić , u 3c 1900 zł . Widzisz różnicęlubisz przepłacać - dostając jeszce mocniejszy temat ? Co z tego że atom zrobił promocje dwa dni temu jak ja już odebrałem stówkę od 3c dzień czy kilka dni przed obniżka cen atoma .
A jeszce podam to , na dzień składania zamówienia bo mam zapisane .
50 szt u atoma kosztowało 1300 , u 3c 1100. - chociaż już wtedy wiedziałem że będzie sto potrzebne bo 50 braknie
Ps nie musisz mi odpisywać bo i tak wiem że napiszesz, że atom najlepszy , i dwa - nie wiedzę odpowiedzi osób ignorowanych do których dołączyłeś . szkoda mi na to czasu , i nie mam żadnego w tym interesu aby się klucic o sklep
Dodano po 16 minutach 49 sekundach:
A ranking jest prosty
1 miejsce Rcchem
2 miejsce 3c
3 miejsce atom
Wiadomość moderatora
*prosze bez obrażania userów