Gdzie teraz na zakupy?

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
Doktor
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 349

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Doktor » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Gargameli pisze:
5 lata temu
yalasek pisze:
5 lata temu
Gargameli pisze:
5 lata temu
czyli rozumiem, że Twoim kapitałem jest moja osoba? Tak, i widzisz dzięki tobie zyskujemy reputację zaufanie, i trochę hajsu (ci odpalę za to) :angel:
propozycja... jednak nie do odrzucenia.... bierz na siebie serwer / klucz ssl / domenę i wchodzę w to xD

yalasek, jeszcze raz zmienisz treść mojej wypowiedzi podszywając ją pod cytat, a wynagrodzę Ci to sowicie.
Grube dille widzę xd

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3128

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

123456789,cena atoma 25 gram 550zl cena threecrystal 590zl to chyba coś źle mówisz:D to taniej chyba u atoma jest zobacz ceny na sklepie dopiero się potem wypowiadaj
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Gdzie teraz na zakupy?

swisher, tak wszystko legit:)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
123456789
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 22

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: 123456789 » 5 lata temu

Boss pisze:
5 lata temu
@123456789,cena atoma 25 gram 550zl cena threecrystal 590zl to chyba coś źle mówisz:D to taniej chyba u atoma jest zobacz ceny na sklepie dopiero się potem wypowiadaj
1- wklejasz mi cenę atoma , którą obniżył 2 czy 3 dni temu jak ja już odebrałem swoje duże zamówienie od 3c - bez sensu .
2 - 3C ma ta cenę od dawien dawna ! Atom od dwóch dni .
3 - nie interesuje mnie cena 25 szt . W grę wchodzi 50 albo 100 tylko i wyłącznie . Na dzień zakupu 3C miał niższa cenę o czym niżej .
4 - wszyscy wiedzą że jesteś **** atoma i wychwalasz go pod każdym postem , a jak napisalem , ze atom ma gorszy sort - to zacząłeś minusowac odpowiedź w temacie 3 c. Naganiaj sobie do atoma mi to nie przeszkadza ,ale trzymajmy się faktów . Na tą chwilę między sortem atoma a sortem 3c jest różnica w jakości i była w cenie przy zamawianiu o czym niżej . - Lepszy sort ma 3c o jakieś 30 procent - szczury wola nowy temat z nowego źródła (3c) i wszyscy jednoznacznie mówią że jest w nim wiecej mocy - plus minus 30 procent na jakiej podstawie - a no na takiej że nie jesz kreski co godzinę półtorej a co 3-4 godziny - widać ?
5 - złożyłem zamówienie u 3c, nie dostałem żadnych gratisów ani jakiegoś wynagrodzenia za to że oceniam ich sort lepiej od sortu atoma . Staram się być neutralny i jak dostanę od rcchem i syntetyka to też umieszczę ich w moim rankingu .Wiem już i pewnie każdy doświadczony zakupowiacz : który sklep ma od nich hexa , a cena rcchem jest poprostu prawie połowę niższa niż 3c ,atom czy syntetyk.

Ktoś , kto ma choć trochę rozumu , sam spróbuję z kilku źródeł i wybierze sobie odpowiednie źródło w odpowiednich pieniądzach . Ja nie przywiązuje się do żadnego dostawcy jak ty do atoma. Ja zamowilem chyba od każdego możliwego dostawcy z polecanych po 50/100 thexa . Czekam jeszcze na dwa zamówienia .
Dla mnie na tą chwilę Hex atoma jest 30 procent gorszy od hexu 3c ( rcchem ma ten sam sort co 3c prawie za pół ceny więc jest kwalifikacja do podium ) .
Teraz to ;:
: Na dzień zakupu stówka hexa była drozsza o 500 zł u atoma - jak lubisz tracić kasę to twoja sprawa i ją trać . Ja nie lubię . Zamówiłem też od rcchem i od syntertyka aby mieć obraz jakości na rynku . Rcchem jest najtańszy - jaka jakasosc niebawem się okaże ;) ale już od kilku osób wiem że 3c robi u nich zakupy więc chyba wszytko jasne .

Na dzień zakupu ; 100 szt hexa u atoma kosztowało 2400 i nie chciał nic opuścić , u 3c 1900 zł . Widzisz różnicęlubisz przepłacać - dostając jeszce mocniejszy temat ? Co z tego że atom zrobił promocje dwa dni temu jak ja już odebrałem stówkę od 3c dzień czy kilka dni przed obniżka cen atoma .
A jeszce podam to , na dzień składania zamówienia bo mam zapisane .
50 szt u atoma kosztowało 1300 , u 3c 1100. - chociaż już wtedy wiedziałem że będzie sto potrzebne bo 50 braknie ;)

Ps nie musisz mi odpisywać bo i tak wiem że napiszesz, że atom najlepszy , i dwa - nie wiedzę odpowiedzi osób ignorowanych do których dołączyłeś . szkoda mi na to czasu , i nie mam żadnego w tym interesu aby się klucic o sklep

Dodano po 16 minutach 49 sekundach:
A ranking jest prosty
1 miejsce Rcchem
2 miejsce 3c
3 miejsce atom

Wiadomość moderatora

*prosze bez obrażania userów

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Gdzie teraz na zakupy?

123456789, Ale ja nie pisalem o 100gram tyko o 25 gram chyba cos klamiesz bo jadlem hex od 3 c i jest o wiele gorszy :lol: nawet zdjecia sortu nie wrzucisz a komentujesz jakosc hexa druga sprawa rcchem nie wysyla do pewnego kraju jakbys chcial wiedzieć :lol: musisz sprawdzic dokladnie jeszcze raz . 3 sprawa nie kazdy kupuje odrazu po 100 gram wiekszosc osob zmawia mniejsze ilości zapewn. Nie widzialem negatywnego komentarza na temat hexa atom a wręcz pzeciwnie same pozytywnepozytywne tak samo pisales ze atom miesza z czyms hexen a okazało ze nadal jest ten sam sort wiec nie siej fermentu

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Gdzie teraz na zakupy?

123456789, 123456789, nie badales sortu hexa Rchchem a dajesz mu 1 miejsce hhahh jak narazie to ty klamiesz i jestes oszustem bo caly czas kłamiesz , jak mozna dawac komus 1 miejsce jak nawet jego sortu nie badałeś :) jestes klamca

Status:
123456789
Sniffiarz
Użytkownik

Gdzie teraz na zakupy?

Rcchem wysyła do kraju na południu - nie wiesz o tym bo masz dostęp tylko do tematu od atomka.
Temat ktory ma 3c jest od rcchem . Więc jakość i cena rcchemu stawia go z automatu na pierwszym miejscu ( 1300 zł około za 100 - jest to najniższa cena na rynku )
Hex od atom jest słaby w porównaniu do hexu od 3c . Nie muszę wrzucać zdjęć, bo nie będę ci nic udowadniał ( żaden sklep mi za to nie płaci aby go gloryfikować jak ty to robisz )V wiedzą, że robiłem u nich zamówienie na taką ilość jak pisze czyli 50/100 . W temacie 3 c opinie o sklepie wpisałem numer zamówienia to powinno wystarczyć do weryfikacji że tam robiłem zamówienie , nie wierzysz zapytaj 3c.i atoma ;) . Atom sam napisał mi meila, że ma proszek z igłami zmieszany , potem stwierdził że ilgy się kruszą i z tad proszek . Na pierwszy raz Hex od aroma jest super (jeśli go prubojesz jako pierwszy Hex w 2019 ) ale jak spróbujesz z innych źródeł jak 3C to atom ląduje na ostatnim miejscu . Żaden ze szzowrow nie wyobraża sobie powrotu do hexu atoma po hexie od https://www.threecrystal.cc/ bo jest mało wydajny i plus minus 30 procent słabszy. Każdy kto kupi oba te tematy na testa tak napisze że jakość hexa 3c urywa głowę

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Legend » 5 lata temu

Boss, 123456789, Bardzo ciekawa dyskusja się wywiązała.

Boss, kolega 123456789, pisze swoje zdanie... jakie ma. Pisze to w dziale do tego przeznaczonym. Proszę o merytoryczną dyskuje, a nie bo nie.

Co do hexa u atoma czy 3c - może to różne rzuty produkcji ? Tak jak jest z 3-cmc... pierwszy rzut inny, teraz też inny... może 3c zakupił więcej z mocniejszego rzutu, a atom nie.
Tutaj nigdy się nie dowiemy jak jest, bo każdy ma inne wyczucie i smak.
Musiały by być badania nmr :)
Ale jednak - zdanie 123456789 jest takie a nie inne :) Tutaj potrzebowalibyśmy więcej osób do dyskusji.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Gdzie teraz na zakupy?

123456789, tak bo chyba kłamiesz bo sort jest taki sam od poczotku i jest bardzo dobry wystarczy poczyta opinie ktore sa same dobre :) oceniasz sort na 1 miejscu nawet nigdy go nie jadles od tego vendora skad wiesz ze ma od niego hhhaa wróżka ? mamy wróżkę na dopku :lol: pokaz dowody ze napisal ci meila narazie to tylko twoje słowa nawet fotki hexa nie dodałeś :lol: a komentujesz pierwszy

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Gdzie teraz na zakupy?

josiek, no wlasnie to skad moze wiedziec jaki sort ma rchcem i skad ma sort hexa sklep 3c ? jak mozna stawiac sort na 1 miejscu kiedy sie go na oczy nie widziało no kurde josiek to jest chore... :) :)

Status:
123456789
Sniffiarz
Użytkownik

Gdzie teraz na zakupy?

Wkleję ci zdjęcie jeśli ty wkleisz numer zamówienia od 3c który niby jadłeś . Ale jeszce poczekam aż 3c potwierdzi , że u nich kupiłeś. Już kiedyś mając tu inne konto zauważyłem ,że twoje wypowiedzi chyba nawet w temacie pysznego się nie zgadzały .bo z postów wynikało ,że składałes zamówienie dziś o szesnastej a jutro już rano testowales - potem ktoś ci napisal że jakim cudem po 10 godzinach dostałeś zamówienie . I kto tu jest kłamcą ? Wystarczy przeczytać pierwsze kilka stron tematu pysznego ...

Tak wrozbita Maciej mi wysłał meila że 3c kupuje od rcchem i mu uwierzyłem . Wolę jemu wierzyć niż tobie i potem mieć słabszy materiał za wyższą cenę .

Dodano po 3 minutach 42 sekundach:
@josiek może wytłumaczysz koledze że 3 c ma hexa od rcchem ? .ja znikam z tad na conajmniej miesiąc bo nie mam żadnego interesu w tym aby chwalić 3c ,atoma czy rcchem . Piszę tylko jaka jakosc w pierwszych dwóch jest ;) i na korzyść o wiele bardziej jest na tą chwilę jakość 3c niż atoma . :wave: :geek:

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Gdzie teraz na zakupy?

123456789, 123456789, czekamy na dowody od ciebie zdjecia sortow bo moje masz u vendorow a twoich jakos nie widzę tylko gadasz i nic wiecej :lol: o to vendor cie informuje gdzie kupuje towary hahah :lol: masakra ...

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Gdzie teraz na zakupy?

123456789, to vendor ci sie spowiada skad bierze sorty hahah ;D CIEKAWE ty nawet zdjecia nie dales ani jednego wiec moge dac ci nr ale buta pozdro :mrgreen:

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Legend » 5 lata temu

123456789 pisze:
5 lata temu
@josiek może wytłumaczysz koledze że 3 c ma hexa od rcchem ?
niestety nie potwierdze bo ja hexeny omijam. 3c chciał mi wysłać próbkę - odmówiłem :(
Spoko czekamy na dalszą dyskusje.
Udanego urlopu :)
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Gdzie teraz na zakupy?

josiek, wystarczy poczytac opinie o sorcie :)

Status:
karabin
Ssak
Newbie
Reputacja: 11

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: karabin » 5 lata temu

Bralem oatatnio 3cmc od atoma jest godny polecenia, natomiast nieznam sortu innych v.

Macie jakies swoje opinie co do miejsca zakupu 3mmc?