Ostatni post z poprzedniej strony:
Bralem oatatnio 3cmc od atoma jest godny polecenia, natomiast nieznam sortu innych v.Macie jakies swoje opinie co do miejsca zakupu 3mmc?
Ostatni post z poprzedniej strony:
Bralem oatatnio 3cmc od atoma jest godny polecenia, natomiast nieznam sortu innych v.Wiadomość moderatora
Chodzi Ci pewnie o P. Mimo wszystko tak jak już było wiele razy mówione tacy vendorzy zawsze kończą wałkiem albo szybko się zwijają, dlatego na przyszłość ja bym korzystał że sklepów które mają stronę internetową(nie jestem żadnym naganiaczem, po prostu teraz łatwo naciąć się na oszustów rangi pasjonata). Ja ostatnie zamówienie złożyłem u atoma, nie wysyła z Polski, ale paka dość szybko u Ciebie jak na dzisiejsze czasy. Nie ma nepa ale ma hexa. Zawsze da jakiś gratis nawet nowemu klientowi(tak mówią I mi też dał), a kontakt z nim to poezja, gość jest tak spokojny że chyba wpierdala xanax garsciami. Same testy substancji przeprowadze jutro, ale po samych opiniach i kontakcie mogę polecić tego vendora.DonCorleone pisze: ↑4 lata temuBaczi12, dzięki chodzi mi tylko o nep hex co do mailowych to nie mam złego zdania na ich temat od x czasu u jednego się zaopatrywalem i najlepszy v na świecie to był ale się zawineli z dnia na dzień w garnuszku pusto się zrobiło i zaczyna być problem a chociaz jakiś V który wyślę i dojdzie przed świętami i nie muszę płacić w BTC