Ostatni post z poprzedniej strony:
sokzgumijagod, SilkMixture, Napisz tamGdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Polecam syntethics 3mmc jest bardzo dobre więc wypróbuj tego 3cmc deluxe i classic też mnie wymiataly wał do nich smialo
Gdzie teraz na zakupy?
Polecam fake Coco od atoma jest zbliżone do oryginału! Atomchemicals,
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
Polecam również SilkMixture, pakowanie i czas wysyłki Perfect! Zdjęcia hexa umieściłem w temacie vendora
Gdzie teraz na zakupy?
RC_Bobas, poczytaj recki opinię w sklepach na forum to dowiesz się wszystkiego. Napewno coś znajdziesz poszperać musisz pozdrawiam
Gdzie teraz na zakupy?
RC_Bobas, Ja osobiście sprawdzałem sort od Synthetics, vapowałem przy pomocy żarówki. Podobno jeszcze dwa inne sklepy mają, ale to już musisz sam sprawdzić opinie w działach.
Gdzie teraz na zakupy?
No właśnie czytam. I poza informacjami, że polecasz jeden słuszny sklep nic nie znajduję. Chodzi mi o pełną recenzję, a to co piszesz to nic nie wnosi w przedmiotowej sprawie. Czy ktoś się wypowie i przedstawi realną opinię?
Gdzie teraz na zakupy?
[*]witam poszukuję polskiego clono 2mg, czy ktoś ma jakieś sprawdzone namiary?
Gdzie teraz na zakupy?
Daje realna opinie o sklepie synthetics paka w 3 dni w domu ,Hex czysciutki 10/10 spala się bez smug nadaje się do vapo skontaktuj się z vendorem przez privnote,nadaje się zarówno do żarowy ,meth pipe oraz folii polecam ni e zawiedziesz się rc bobas