Ostatni post z poprzedniej strony:
gdzie dostane jakies blottery lsd albo jakieś trypty? Predator absolutnie odpada przez kilkanaście powodów.Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Gdzie teraz na zakupy?
no to troche lipa bo sajko tylko tam poki coKamilwajha pisze: ↑4 lata temugdzie dostane jakies blottery lsd albo jakieś trypty? Predator absolutnie odpada przez kilkanaście powodów.
predator joker drenigma 3mmc4cmc nie wiem gdzie jeszcze w sumie na chwile obecna
predator
chyba tylko tamwhatthatgirl pisze: ↑4 lata temuPodbijam gdzie Kupie 4-ho-met oprocz prediego? *********** tez odpada
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Gdzie teraz na zakupy?
Siema. Jak z aktywnością i działaniem sklepu Jokera?? Szukam A-PIHP 25G+ I tak szukam najbezpieczniejszej i pewnej dostawy.
Gdzie teraz na zakupy?
Polecam sklep Atomchemicals, ! Bardzo dobre stymulanty
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Atomchemicals najlepsze sorty paka juz od 200zl anonimowo BTC ma wszystko co standartowe.Wielu userow i ja zaznacza ze sorty wymiataja a to najwazniejsze.
Mefis ma cos w czym sie specjalizuje wszelakie analogi 4mmc paki juz od 100zl anonimowo BTC odmiany eufo/speed czy wywazone wysokiej jakosci POLECAM
Mefis ma cos w czym sie specjalizuje wszelakie analogi 4mmc paki juz od 100zl anonimowo BTC odmiany eufo/speed czy wywazone wysokiej jakosci POLECAM
Gdzie teraz na zakupy?
Zachęcam do zapoznania się z ofertą Synthetics oraz wstępną rozmową przed zakupem.
Gdzie teraz na zakupy?
Edzia, pisałem już w temacie Atomchemicals, zerknij
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
blacha, nie mam pojecia sam potrzebuje
kej, u preda nawet złotówki nie zostawie a oferte ma bogata
viciaGT1, bierz w ciemno polecam
kej, u preda nawet złotówki nie zostawie a oferte ma bogata
viciaGT1, bierz w ciemno polecam
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Gdzie teraz na zakupy?
Bogatą i warta by ta złotówkę zostawić
Zawsze możesz też BTC zostawić
Gdzie teraz na zakupy?
Polecam sorty Synthetics
Przy nastepnym zamowieniu dam Wam foto relacje.
Każdy zachwala cherry oraz analog 4mmc
Przy nastepnym zamowieniu dam Wam foto relacje.
Każdy zachwala cherry oraz analog 4mmc
Gdzie teraz na zakupy?
viciaGT1, skoro tak stawiasz na bezpieczeństwo i poziom dostawy polecam Synthetics, osobiście nie zamawiałem, ale ludzie zachwalają, poziom BHP jak i świadczenie usług jest na mega poziomie. No i forma gołębnika, którym wielu odpowiada a prawie każdy vendor jej unika.
by KacprowskY