Ostatni post z poprzedniej strony:
Gargameli, Smith, CzarnyMurzyn, Boss, Dziękuję Wam za odpowiedzi. Wybór na tę chwilę padł na SCAM,. Postanowiłam zamówić 3CMC (tylko które? Pablo czy King?, które jest bardziej wyważone?) oraz 4-CMC i Cherry.Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
Nie pomogę tu niestety u SCAM nie testowałem jeszcze tam nic więc się nie wypowiem na temat sortow..
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
koneserka, king więcej speeda mniej eufo
Pablo więcej eufo mniej speeda
Zalezy co lubisz jedni wola speed inni rozpływanie
4cmc to czyste eufo, cherry jest bardziej od 4cmc wyważone.
Pablo więcej eufo mniej speeda
Zalezy co lubisz jedni wola speed inni rozpływanie
4cmc to czyste eufo, cherry jest bardziej od 4cmc wyważone.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Gdzie teraz na zakupy?
Bardzo słuszna decyzja.
Super
Owszem. Praktycznie każdy sort zbiera dobre opinie. Są one po prostu bez naciągania dobrej jakości.
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=
Gdzie teraz na zakupy?
a jeżeli chodzi o małe dawki? da się w ogóle dostać to w internecie? mam na myśli zakupy poniżej 200pln
Gdzie teraz na zakupy?
hemmiprincess, powątpiewam, ale chyba jedyna opcja, abyś spróbował u Mefisto,
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gdzie teraz na zakupy?
Ciężko będzie cos znaleźćhemmiprincess pisze: ↑3 lata temua jeżeli chodzi o małe dawki? da się w ogóle dostać to w internecie? mam na myśli zakupy poniżej 200pln
Gdzie teraz na zakupy?
hemmiprincess, u Mefisto, masz za minimum 95zl
Kolorowe kredki w pudełeczku noszę;
Kiedy je poproszę, namalują wszystko to, co chcę!
Kiedy je poproszę, namalują wszystko to, co chcę!
Gdzie teraz na zakupy?
A jeśli chodzi o jakieś kanna do 400 z wysyłką? Na predziu brak produktów :/
Gdzie teraz na zakupy?
Za parę dni (pytaj dokładnie sklep) będzie dostępne 5CL u SCAM,
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=
Gdzie teraz na zakupy?
Dzięki , będę polował na niego.
Gdzie teraz na zakupy?
Warto poszperać w sklepach na forum i poszukać i przed zakupem poczytać opinie na temat sortu czy sklepu
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)