Ostatni post z poprzedniej strony:
Gandalf, Dzięki za info. Zapodaj szybciutko reckę tematu trójki. Jak będzie git, to może i na to się skuszę?Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
KapitanBomba, Ja już po testach byłem wczoraj. Pisałem w głównym temacie SCAMa, że jakość sortu, oraz wysyłka (prędkość + pakowanie) - klasa sama w sobie!
Aktualny sort kinga - speed wyważony z euforią 60 do 50, podbite libido, kolory wyostrzone, wszystko to, co tygryski lubią.
Nigdy się do tej pory nie przejechałem na Pablo i wątpię, aby taka sytuacja się wydarzyła.
Vendor jest zbyt fair, wobec klienta, o przestojach itp. wszystko informuje.
Nie jeden legalny sklep z Allegro, powinien brać przykład z SCAM.
Aktualny sort kinga - speed wyważony z euforią 60 do 50, podbite libido, kolory wyostrzone, wszystko to, co tygryski lubią.
Nigdy się do tej pory nie przejechałem na Pablo i wątpię, aby taka sytuacja się wydarzyła.
Vendor jest zbyt fair, wobec klienta, o przestojach itp. wszystko informuje.
Nie jeden legalny sklep z Allegro, powinien brać przykład z SCAM.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gdzie teraz na zakupy?
Krejzol, Vendor dopiero 2 dni temu powiadomił o tym sorcie a Ty już testowałeś? xD
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Gdzie teraz na zakupy?
Siemanko widzę że można się tu dużo dowiedzieć od pomocnych i doświadczonych kolegów . Mam takie pytanie który sklep byście polecili z mocną 3 tylko żeby było poniej ciśnienie na kolejne przyjmowanie?
Gdzie teraz na zakupy?
Tylko i wyłącznie - SCAM, !! NUMBER 1, pod względem prędkości lotu ptaka, bezpieczeństwa przelotu, a także jakością produktów!Zieloneliscie pisze: ↑3 lata temuktóry sklep byście polecili z mocną 3 tylko żeby było poniej ciśnienie na kolejne przyjmowanie?
Gdzie teraz na zakupy?
To czego szukasz zdecydowanie znajdziesz wyłącznie u SCAM,Zieloneliscie pisze: ↑3 lata temuMam takie pytanie który sklep byście polecili z mocną 3 tylko żeby było poniej ciśnienie na kolejne przyjmowanie?
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=
Gdzie teraz na zakupy?
Również polecę SCAM, i jego 3kę, a jeśli szukacie kanna to jego 5CL jest mega.Zieloneliscie pisze: ↑3 lata temuMam takie pytanie który sklep byście polecili z mocną 3 tylko żeby było poniej ciśnienie na kolejne przyjmowanie?
Gdzie teraz na zakupy?
tylko? Inne sklepy maja chujowaa trojke?CzarnyMurzyn pisze: ↑3 lata temuTo czego szukasz zdecydowanie znajdziesz wyłącznie u SCAM,Zieloneliscie pisze: ↑3 lata temuMam takie pytanie który sklep byście polecili z mocną 3 tylko żeby było poniej ciśnienie na kolejne przyjmowanie?
Przyglądam się kwiatom i dobrze mi z tym,dopóki trwa lato nie lękam się zim
Gdzie teraz na zakupy?
No na przykład ostatni rzut 3 u sandheavens, był kiepski. Ten od ChemCentrum, trzyma poziom, ale to nadal nie to.
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=
Gdzie teraz na zakupy?
Faktycznie, ale teraz ponoć jest nowy sort.
Tutaj się nie wypowiem bo nie zamawiam.
Gdzie teraz na zakupy?
Szukam sklepu z dobrym kanna i dobrymi stymulantami. Najlepiej jakby dało sięł zamuwić z jednego miejsca.
Gdzie teraz na zakupy?
Biskup_Analny. Sandheavens ma wszystko czego potrzebujeszBiskup_Analny pisze: ↑3 lata temuSzukam sklepu z dobrym kanna i dobrymi stymulantami. Najlepiej jakby dało sięł zamuwić z jednego miejsca.
Sklep/Vendor oferuje wysokiej jakosci stymulanty/euforyki/canna .
W sprzedazy sa rowniez gadgety/ sim/ anabolics/ medicines. szybka wysylka,dobry kontakt,niskie minimum POLECAM !
Gdzie teraz na zakupy?
Stymulanty polecam od Atomchemicals, sandheavens, a kanna i3cmc może ma SCAM, zobacz na sklepie wiem ze miał cana bo widziałem. Benzo może ma predatorRC, ? Popatrzcie w sklepach na forum napewno coś znajdziecie Co do jakości benzo , canna nie wypowiem się bo takich sytuacjacji nie badam
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)