Ostatni post z poprzedniej strony:
Ludzie chwalą sobie 3cmc od sandheavens, więc jest raczej dobre.Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Gdzie teraz na zakupy?
Wątpię. Wystarczy popatrzeć, to te same osoby. Więc to nie chwalenie a polecanie. Ale walić to.
Zdecydowanie ta trójka wiedzie klasą jeśli chodzi o 3CMC.
Fakt. Nie bierzcie pod uwagę zakupów w tym sklepie. Lepszym wyborem jest Atomchemicals, Mefisto, SCAM,
Gdzie teraz na zakupy?
Bo nie mieli doczynienia z lepsiejśym jakie mają inne sklepy. Nie naganiaj. Kup u Atomchemicals, i diametrialnie zmienisz zdanie.
Gdzie teraz na zakupy?
Witam
Niezwykle żadko udzielam sięł na forum, ale jeśli chodzi o 3CMC to na pewno nie polecę sandheavens, Jest to sklep mocno przereklamowany i jak ktoś zna fakty to wie o co chodzi. Sorty takie sobie, nic szczegulnego. Jedyna żecz czym sklep się wyrórznia na arenie to canna. 6CL jest zajebiste, zaruwno w fejkowym haszu jak i maczanie. Jak reklamowałem hujowe 4CMC w sklepie to sand odpisał mi, że ma wyjebane na mnie i co najmniej kilkanaście osub co obalął moją teorię. Wienc jak sklep ma takie zasady to ja piszeł prawdę. Gandalf, Gargameli, nie blokujcie tego poszta, nieh lódzie znajął prawdę.
Niezwykle żadko udzielam sięł na forum, ale jeśli chodzi o 3CMC to na pewno nie polecę sandheavens, Jest to sklep mocno przereklamowany i jak ktoś zna fakty to wie o co chodzi. Sorty takie sobie, nic szczegulnego. Jedyna żecz czym sklep się wyrórznia na arenie to canna. 6CL jest zajebiste, zaruwno w fejkowym haszu jak i maczanie. Jak reklamowałem hujowe 4CMC w sklepie to sand odpisał mi, że ma wyjebane na mnie i co najmniej kilkanaście osub co obalął moją teorię. Wienc jak sklep ma takie zasady to ja piszeł prawdę. Gandalf, Gargameli, nie blokujcie tego poszta, nieh lódzie znajął prawdę.
Wiadomość moderatora
Nie musisz dawać przed znakiem , gdyż samo w sobie jest oznaczeniem użytkownika.
Gdzie teraz na zakupy?
hahaha, mefisto lepsze 3cmc od sanda? z czym do ludzi. SCAM ma rowniez zajebiste jadlem i tez polecam, a atomowego nie tknalem. Ale pisanie, ze mefisto ma lepsza trojke od sandheavens, no jest kurwa nie na miejscu
Gdzie teraz na zakupy?
Kamilwajha, SCAM ma dobrego nepa, tylko nie wiem czy jest na stanie aktualnie
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Gdzie teraz na zakupy?
Ten post ma wysoką reputację.
Chryste Panie: ,,nie polecasz naszego sklepu???? , a ja polecam abys zamiast RC to zakupil slownik jezyka polskiego...Bruce pisze: ↑3 lata temuWitam
,,żecz,, , ,,szczegulnego-,, , ,,hujowego,, , ,,zaruwno,, , osub,,- chlopie nie wiem, ktory konkurencyjny sklep Cie wynajal do napisana tych negatywnych opinii, ale niech sobie bardziej dokładnie wybierają ludzi do tego typu rzeczy XDDD
Dodaktowo, napisz tutaj kiedy zamówiles owe 3CMC i kiedy je otrzymales bo w naszym sklepie 3CMC nie ma w ofercie sprzedaży grubo od ponad miesiaca, a to co jest od soboty to jeszcze nie dotarło do zadnego klienta XDDD
BEKA Z WAS I WASZYCH ZLECENIODAWCÓW XD
Bardzo prosze o podanie numeru zamowienia i namiarów gdzie ktos odpisal, ze ma na Ciebie wyjebane- CZEKAM0-email znasz
Gdzie teraz na zakupy?
a ja sie wypowiem jako hurtownik, jadlem 3cmc z kazdego sklepu procz atoma, mefisto w ogole nie ma podjazdu do SCAM, jak i sandheavens, piszesz o tym gosciu o ktorym zalozylem watek, ktory sie nie kwapi do wyslania rakiety, dopiero gdy mialem zrobic dym? )
ja mam w kutasie jakis naganiaczy i sam sie nacialem ale uwazam ze sandheavens, i SCAM, to dwa najlepsze sklepy i tylko je nalezy brac pod uwage
ja mam w kutasie jakis naganiaczy i sam sie nacialem ale uwazam ze sandheavens, i SCAM, to dwa najlepsze sklepy i tylko je nalezy brac pod uwage
Gdzie teraz na zakupy?
to jak zostalem potraktowany moge napisac tylko jedno jesli zakupy to tylko u sanda
Gdzie teraz na zakupy?
Kurwa 3cmc kiedy było tak jak pisze sandheavens było zajsbiste . Ładnie stabilnie wjeżdżało.
1 na 100 opini pozytywnych nic nie wnosi a widać, że to scam opinia .
Gdzie teraz na zakupy?
Cześć
Czy obecnie znajdę inne sklepy niż mefisto, SCAM wysyłające na ***** ? Ktoś może coś wie.
Z góry dzięki.
Czy obecnie znajdę inne sklepy niż mefisto, SCAM wysyłające na ***** ? Ktoś może coś wie.
Z góry dzięki.
Wiadomość moderatora
nie piszemy o formach wysyłki!
Jeśli pomogłem zostaw lajka
Gdzie teraz na zakupy?
ej ej panowie, akurat sand miał najlepsze 3cmc jakie kiedykolwiek jadłem, lepsze od chemcentrum(opinie w ich działach) nie nie jestem naganiaczem tego sklepu, i tak 4cmc miał meegga chujowe.
co do nepa, wszedzie lipa widze
co do nepa, wszedzie lipa widze
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Gdzie teraz na zakupy?
Taki idiota byki to raczej nie sprawka jak to piszesz konkurencji to jakiś troll jebany - przysłany pewnie z różowego rejonu.sandheavens pisze: ↑3 lata temunie wiem, ktory konkurencyjny sklep Cie wynajal do napisana tych negatywnych opinii, ale niech sobie bardziej dokładnie wybierają ludzi do tego typu rzeczy
Gdzie teraz na zakupy?
Bruce,
Sorki, ale musialem
Za przyznanie sie do reklamowania chujowego sortu powinien byc dozgonny ban!!!
Sorki, ale musialem
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Gdzie teraz na zakupy?
Dokladnie Atomchemicals, i SCAM, sklepy godne polecenie na rynku robią świetna robotę chłopaki. U atoma jest 3cmc ale nie testowałem ;)Atom nie zawodzi dopki
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)