Ostatni post z poprzedniej strony:
bash, SCAM. Każdy chwali 3.Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
YourNightmare, to Twoje nie pierwsze ostrzeżenie, wysyłam priv.
Proszę mieć to na uwadze.
Proszę mieć to na uwadze.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gdzie teraz na zakupy?
Atomchemicals, posiada 3cmc w ofercie
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
I nie zmienia się nic
A co jeśli po śmierci bóg zapyta nas jak było w niebie ?
Gdzie teraz na zakupy?
sandheavens rozszerzył gamę produktów i z pewnością to nie będzie lipa,czekam na recenzję i opinie.
Wierzę w niego,bo ludziska sobie chwalą vendora
Wierzę w niego,bo ludziska sobie chwalą vendora
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Gdzie teraz na zakupy?
Będzie dobre
Gdzie teraz na zakupy?
Jak ktoś szuka dobrego kanna do własnej maczanki to ziomeczki polecam Wam 5F-MDMB-2201 od SCAM,
Gdzie teraz na zakupy?
nuclear_area, pisz opinie jak próbowałeś również polecam SCAM,
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Gdzie teraz na zakupy?
Napiszę, tylko nie wiem kiedy . Dodam, że jest to bardzo dobre i wydajne kanna jakie teraz jest na rynku. Nic lepszego nie znajdziecie. Więc lepiej robić zapasy. W Chinach wielkimi krokami zbliża się ban i warto się zaopatrzyć w zapasy.
Co nieco ziomeczku namazałem w dziale, to taka przedwstępna akcja zapoznawcza.
Wiadomość moderatora
scaliłam
Gdzie teraz na zakupy?
Witam do jakiego vendora na większe zakupy ? Bez walka i żeby byl w miarę szybki czas realizacji ?
Gdzie teraz na zakupy?
marekkoszmarek, nie wiem co chcesz kupić ale jeśli 3cmc to sandheavens, spełni Twoje wymagania.
Przyglądam się kwiatom i dobrze mi z tym,dopóki trwa lato nie lękam się zim
Gdzie teraz na zakupy?
Jeśli zależy Ci na czasie to tylko SCAM,
Tylko SCAM,
Koreczek, Słusznie też polecono sandheavens, . Ale nie bierz tam 4CMC ostatnie partie były chujowe.
Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
Polecam sandheavensmarekkoszmarek pisze: ↑3 lata temuWitam do jakiego vendora na większe zakupy ? Bez walka i żeby byl w miarę szybki czas realizacji ?
Nie narzekam jest dobrze
Będzie dobre