Ostatni post z poprzedniej strony:
Popatrz na 3CMC Pablo i 3CMC King u SCAM,
Jak zależy Ci na jakości to tylko SCAM,
Każdy produkt z strony od sandheavens, mogę ci polecić, nie testowałem jedynie Bk, pozostałe produkty są czyste, szukasz speeda pobierz sobie Alfe, lub hexa bo jakość bardzo fajnaOskaro pisze: ↑3 lata temuWitam. Jakie polecacie produkty i u jakich V. Chodzi mi konkretnie o coś co nie śmierdzi jak stare skarpetki czy chuj wie co jeszcze tylko pachnie jakoś w miarę i byle by nie było innego koloru niż białe. Szukam czegoś spidowego do pracy bez większego eufo, żeby ogar był i czegoś na weekend jakiś fajny euforyk typu 4mmc analog od SCAM którego w tej chwili nie ma na magazynie i nie wiadomo kiedy będzie. Polecacie coś?
Ten post ma wysoką reputację.
No chyba nie wszystkie produkty.
Hard topic.
It doesn't suit me either.
Rather not available. I don't know a certain store that has this.
Thank you for your response. Please explain one more thing to me. The store asks for a private e-mail. Am I to understand that I need to use privnote.com? And only the encrypted link should be sent by mail? I apologize for such a crowd of questions and bothering you valuable time, but in my country from the RC industry, I can only buy a remote-controlled helicopter A year ago you could buy everything from 3CMC to Hexen or great MDPHP. Now there is practically nothing and I have to make use of shopping in your country. Fortunately, I did not lose any package and I did not lose my money.
Atomchemicals,Fruttitutti pisze: ↑3 lata temuPo większe zakupy 3 cmc gdzie uderzać ?
Ostatnio był to Joker lecz zapadł się pod ziemie i szukam profesjonalnego dostawcy
Ten post ma wysoką reputację.
Brawo Wy. Nakręciliście ruch poprzez program partnerski
yalasek, Africa Bambata, Koreczek, i kilku innych.