Ostatni post z poprzedniej strony:
Też polecam sandheavens.Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
Panowie jak tam wejść zalukac co jest ciekawego i po ile...stronka nie chce mi odpalić
Added in 3 minutes 34 seconds:
Oczywiście mam na myśli sandhevens ?
Gdzie teraz na zakupy?
Zależy czego szukasz, każdy znajdzie coś dla siebie, a ceny spoko.Bumslang22 pisze: ↑3 lata temujak tam wejść zalukac co jest ciekawego i po ile...stronka nie chce mi odpalić
Strona działa. Może spróbuj na innej przeglądarce

Gdzie teraz na zakupy?
Jak 4-cmc to tylko u sandheavens,
Najlepsze działanie ever, recenzja w dziale ode mnie
Sort z końca tamtego tygodnia wygląda tak

Najlepsze działanie ever, recenzja w dziale ode mnie

Sort z końca tamtego tygodnia wygląda tak
Gdzie teraz na zakupy?
Potwierdzam. Sort 4-cmc Bounty mocno aktywny.
Recenzja w dziale sandheavens,
Wygląd kryształów z dziś:
Recenzja w dziale sandheavens,

Wygląd kryształów z dziś:
Gdzie teraz na zakupy?
Jeszcze jedno pytanie u sandheavesa tylko krypto waluta czy da radę na konto i jak z paczkami za granicę? Chodzi mi o *naszych sąsiadów* ? Może tu szybciej się dowiem ???
Wiadomość moderatora
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Gdzie teraz na zakupy?
Zapoznaj się z FAQ sandheavens.com - 4pkt.
Odpowiadając na Twoje pytanie: nigdy nie było takiej opcji i nigdy nie będzie.

Dodano po 1 minucie 50 sekundach:
Ps. Poza tym płatności w krypto to nic trudnego.
Pozdrawiam

Gdzie teraz na zakupy?
Sand działa normalnie?
Wszystko Co Tu Pisze - To Moja Fantazja Science Fiction 

Gdzie teraz na zakupy?
Uwage:
Wszyscy klienci, którzy zamówili w ostatnim czasie sprzet taki jak telefony, karty sim, lidocaine itp (wszystko z po za działu research chemicals) prosimy aby dzisiaj sprawdzali swoja skrzynke pocztowa i wypatrywali kodów odbioru dla odebrania tych zamowien poniewaz do poniedzialku juz ich nie bedzie i oczywiscie reshipu robic nie bedziemy, a tak po za tym to Miłego weekendu
V informuje jak byk
Pozdrawiam !
albo jeszcze nie .. szukam dobrej Kanny !? u kogo takie cudo ? poleci ktoś coś ...
pozatym chciualem bryłkę jeszcze dokupić chyba musze bujać .. bo widzę Amba prześwity u V .
PS.
denerwuje mnie status mojego konta nie moge nikogo o nic zapytac ... trwa to juz za długo .. a dalej nie jestem pewny co wybrać .
denerujace to bardzo rozumiem wszystko ale nie kula u kula u nogi bo nic Ci nie wolno ! ...
Pozdrwaim ! Wesołych Swiąt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;* nie zapomnijcie wyhamowac
Wszyscy klienci, którzy zamówili w ostatnim czasie sprzet taki jak telefony, karty sim, lidocaine itp (wszystko z po za działu research chemicals) prosimy aby dzisiaj sprawdzali swoja skrzynke pocztowa i wypatrywali kodów odbioru dla odebrania tych zamowien poniewaz do poniedzialku juz ich nie bedzie i oczywiscie reshipu robic nie bedziemy, a tak po za tym to Miłego weekendu

V informuje jak byk
Pozdrawiam !

albo jeszcze nie .. szukam dobrej Kanny !? u kogo takie cudo ? poleci ktoś coś ...
pozatym chciualem bryłkę jeszcze dokupić chyba musze bujać .. bo widzę Amba prześwity u V .
PS.
denerwuje mnie status mojego konta nie moge nikogo o nic zapytac ... trwa to juz za długo .. a dalej nie jestem pewny co wybrać .
denerujace to bardzo rozumiem wszystko ale nie kula u kula u nogi bo nic Ci nie wolno ! ...
Pozdrwaim ! Wesołych Swiąt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;* nie zapomnijcie wyhamowac

Gdzie teraz na zakupy?
Ależ możesz. Od tego masz odpowiednie tematy i mnóstwo użytkowników oraz wendorów do dyspozycji.
Napisałeś dziewięć postów przez cały rok, więc nie spodziewaj się Pulitzera

Wierz mi, wolno więcej niż na konkurencyjnych forach. Oczywiście w granicach zdrowego rozsądku.
Jeśli poczytasz odpowiednie wątki, zadasz właściwe pytania, to na pewno jakaś część użytkowników Ci pomoże w wyborze, w miarę możliwości. Pamiętaj jednak, że będą to wciąż subiektywne opinie i zdania. Najlepiej samemu wybrać produkt z pola własnego zainteresowania, zamówić i przetestować. Bo to co dla jednych jest dobre, innym może nie podchodzić. A jeśli jest akurat problem [braki, jakość, etc] z interesującym Cię staffem, to warto poczekać na lepszy czas, tym bardziej, że i tak niewiele można wtedy uczynić.
Życzę mimo wszystko satysfakcjonujących rozwiązań i rychłej zmiany statusu. Pozdr.
Pardon, offtop

Gdzie teraz na zakupy?
Myślę, że lektura tematu rozwieje Twoje wątpliwości
https://dopek.eu/pl/awans-na-pelnoprawnego-uzytkownika-t3511.html
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gdzie teraz na zakupy?
Tak!
Wszystko śmiga z prędkością światła :d rakiety szybko lądują na miejscu

btw. pamiętajcie, że został uruchomiony nowy kanał dystrybucji informacji za pomocą sandheavensFAQ. Odpowiedzi wpadają naprawdę szybko.
Polecam

Gdzie teraz na zakupy?
Wiem że nie ten dział ale poleci ktoś dobry portfel do przelewów tak żebym mógł to zrobić z konta?? Bo tu gdzie jestem nie ma żadnych automatów ani nic z tych rzeczy
Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie uderzyć po dobre 3CMC?sandheavens, odpada bo tam CMC Surprise i nigdy nie wiesz co dostaniesz.