Ostatni post z poprzedniej strony:
to market z najwieksza iloscia odczynnikow
mozna tam dostac wszystko
polecam ten market
prima sort
one and only
Ostatni post z poprzedniej strony:
to market z najwieksza iloscia odczynnikow
Karsten pisze: ↑3 lata temuAtomchemicals.nl to sklep który poważnie podchodzi do swoich klientów i nas nie zwodzi jak ostatnio powstałe sklepy . Jestem zachwycony i zamawiam kolejne paczke u Atomchemicals,twojstary1312 pisze: ↑3 lata temuAtomchemicals, i ChemCentrum, liderzy na rynku, polecam bardzo mocno oboje vendorów - jakbyście robili ciuchy to czekałbym na collaboracje hahah!!
Pozdro i wszystkiego dobrego dla was! <3
byku nie ma nigdzie maczan gotowychMimoKozak777 pisze: ↑3 lata temugDZIE na zakupy zanim wydam 90 euro na 25 gotowej maczany albo nawet mniej gram gotowej maczany, bo jestem tak chory na głowe.
Czas jest maczana na 4f-mdmb-2201 jest i sie pali ale trzeba myslec juz teraz to nauka mojego pra pra pradziadka zeby myslec o tym jak juz sie ma , takze kombinuje kase i koluje . Nie ma ktos jakie strony z tanimi maczanami i , albo kanna albo z jakimis promocjami z jakimis kodamo no nie wiem cokolwiek . jak nnie no to bede zmuszony tak zaplaccic szukam jakis stron z gotowymi maczanami, albo mocny dzialajacymi kannami oprocz tych co znam . n
Dodano po 15 minutach 32 sekundach:
Przydałby sie jakis *ES* sklep z rc, chętnie bym stamtąd coś spróbował.
Szukam głownie mocnego kanna.
Ist. Aber es funktioniert nur auf befehl. Es hat SGT-78 und JWH-081. Hochaktive medikamente.MimoKozak777 pisze: ↑3 lata temuPrzydałby sie jakis *ES* sklep z rc, chętnie bym stamtąd coś spróbował.
Wiadomość moderatora
Jeśli zależy Ci głównie na euforii, a nie na speedzie to zdecydowanie 4cmc. Niestety ostatnio jest lipa trochę, ale u SCAM chyba jeszcze jest.