Ostatni post z poprzedniej strony:
Kto ma sprawdzone dyso? 3 ho pcp albo dck? Proszę o pewnego vdndora na pwGdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
My aktualnie w ofercie mamy najwyższej jakości 2-FDCK
https://chemcentrum.nl/pl/strona-glowna/50-2-fdck-diamond.html
#Chemcentrum, nowy standard w branży RC.
Gdzie teraz na zakupy?
Scam, uwaga na tego vendora
Added in 1 minute 12 seconds:
Szukam najmocniejszego stima w hurcie, ktoś coś poleci?
Gdzie teraz na zakupy?
Polecam sklep jak i również kontakt !ChemCentrum pisze: ↑2 lata temuMy aktualnie w ofercie mamy najwyższej jakości 2-FDCK
https://chemcentrum.nl/pl/strona-glowna/50-2-fdck-diamond.html
Gdzie teraz na zakupy?
Jakieś dobre 3mmc / 3cmc na ******* <= 5g da radę? Czy wszystko lata obecnie z za granicy?
Wiadomość moderatora
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Gdzie teraz na zakupy?
CipekDupek, kliknij na działy sklepów: chemcentrum, sandheavens, atomchemicals, SCAM i sprawdź opinie o poszukiwanych przez ciebie odczynnikach.
Gdzie teraz na zakupy?
U kogo w ofercie jest N-etylkonorpentedron = NEP tylko taki jak był za dawnych czasów czyli 2019rok i wcześniej?
Gdzie teraz na zakupy?
Treadway, uderzaj do ChemCentrum,
Classic wygląda jak te stare dobre sorry a i kopie baaaaardzo podobnie jeśli nie tak samo
Dodano po 26 sekundach:
Ja polecam Mefisto, szczególnie za jego aiphp i flunitrazolam
Classic wygląda jak te stare dobre sorry a i kopie baaaaardzo podobnie jeśli nie tak samo
Dodano po 26 sekundach:
Ja polecam Mefisto, szczególnie za jego aiphp i flunitrazolam
Gdzie teraz na zakupy?
Polecam Ci apihp od ChemCentrum. Maja bardzo dobrej jakości
Gdzie teraz na zakupy?
Dokładnie! napisać chciałem to samo Recka alfy własnie wstawiona została w dział.
ogólnie polecam cały sklep Mefisto, gdyż odczynniki ma na wysokim poziomie, oraz warto zwrócić uwagę na bardzo szybki czas dostawy, oraz brak zamoty z kodami
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
Gdzie teraz na zakupy?
Wszystko się zgadza tylko kiedy degustowałem jakieś pół roku temu to strasznie chlorem to wszystko jebało (tzn. analogi Champagne oraz Micro). A jak jest teraz w przypadku trójjki? Niektórzy pisali, że materiał wymaga oczyszczania.
Solid State Society