Ostatni post z poprzedniej strony:
pumex, jak brałem poprzedni sort to chyba najlepsza z trójek jakie miałem okazje testować, teraz poszło zamówienie i zobaczymy czy dalej top1Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
idąc tym tropem to najlepiej kupić jak najwięcej i dać czas i po czasie wyciągnąć ,, stary sort" Tak gadać co kiedys było to można opowiadać o Klefedronie, pentedron itp
Gdzie teraz na zakupy?
Polecam Mefisto, paczki zawsze docierają na miejsce bo są bezpiecznie pakowane no i lecą bardzo szybciutko ) fajny vendor sorty mocne można pobierać większe ilości jak i ja to czynię
sandheavens, tu macie większy wybór także zamawiam większe ilości i zawsze wszystko jest oki, również bezpieczne pakowanie bardzo duży wybór sortów oraz fajny kontakt z vendorem Polecam !
sandheavens, tu macie większy wybór także zamawiam większe ilości i zawsze wszystko jest oki, również bezpieczne pakowanie bardzo duży wybór sortów oraz fajny kontakt z vendorem Polecam !
Gdzie teraz na zakupy?
kurde obyś się mylił
Gdzie teraz na zakupy?
O końcu A-Pihp osobiście nie słyszałem,ale słyszałem że jest w drodze do pewnego dużego dostawcy...
Stary wyga.
"Życie,to sztuka wyboru".
"Tylko spokój nas uratuje."
"Życie to nie bajka"
"Życie,to sztuka wyboru".
"Tylko spokój nas uratuje."
"Życie to nie bajka"
Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
Koniec substancji następuje tylko w dwóch opcjach - albo jak banują dana substancje albo jak znajduje się lepszą substancja która wcześniejszą wypiera z rynku.
Na pierwsza jak i na druga opcję się nie zanosi.
Gdzie teraz na zakupy?
Dokładnie!
Polecam Centrum, tam najpozytywniejsza ekipa jak dotąd, odpowiedź w ciągu 8 minut prawie dostałem i bez problemu wymienili adres, gdzie przelałem za darmo!
Rewelacja!
Kumpel stamtąd 3cmc zamówił i tym zachęcił.
Pakowanie ultra bezpieczne, mistrzostwo!
Gdzie teraz na zakupy?
Polecam wszystkim zakupyAtomchemicals, Mefisto, .
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Jest z ketonami nawet widziałem z a-pihp a-pvp, testowalem pihp i pvp a jutro mam dostać coco i weed. Wysyłka szybka zamawiałem pod koniec tygodnia a po 24h była na miejscu.
Dodano po 57 sekundach:
JW
Gdzie teraz na zakupy?
Dzisiaj zamawiałem i już mam numer śledzenia. Nowy na cebulandii chyba mało zamówień dlatego szybka obsługa No i ceny jak z 2k15 ABC tez się znajdzie
Gdzie teraz na zakupy?
Panoramix_, o, własnie wyjatkowo korzystną ceny tych alf, jak przetestujesz/otrzymasz paczkę daj znać czy wszystko poszło ok