Ostatni post z poprzedniej strony:
Ambasador95, jak zjesz od nich też się zakochasz :pGdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
Ja w dalszym ciągu polecam sklep Katy, aktualnie do oferty weszły nowe ciekawe smakołyki. Sprawdzajcie
Gdzie teraz na zakupy?
mrcn1488 ja czekam na kod u niego więc niedługo pewnie stestuje. Do tej pory mogę powiedzieć że Enzochem ma zajebistą trójkę orange i ice, tak samo jak ChemCentrum ma ice i moon
Gdzie teraz na zakupy?
Panowie gdzie teraz na gotowe kanna? Da się to jeszcze zamówić gdzieś?
Jakiś fake hash czy inne odczynniki maczankowe. Prosze pomozcie
Jakiś fake hash czy inne odczynniki maczankowe. Prosze pomozcie
Gdzie teraz na zakupy?
Paawel3, u Katy masz możliwość zamówienia minimum 3g więc spoko opcją. Jakość produktów jest na najwyższym możliwym poziomie. Co prawda NEPA nigdy nie brałem, ale z czystym sumieniem mogę polecić 3 cmc GUCCI
Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie po NEPa? Ważne żeby nie smierdzial za bardzo i potrzeba jest na 50/100g
Gdzie teraz na zakupy?
Panowie, czy wielbiciele Henryka IV już wymarli jak dinozaury?
Wszyscy tylko 3ki,4ki, czy nepy jakies ledwo klepiące.
Poleci ktoś jakiś shop z prawilnym tematem, bo BOL ma troche drogo i z opinii kolesia którego nie klepało odpada puki co, a ten brown Preda schodzi jak woda wiec nie wiem czy stestujemy
Wszyscy tylko 3ki,4ki, czy nepy jakies ledwo klepiące.
Poleci ktoś jakiś shop z prawilnym tematem, bo BOL ma troche drogo i z opinii kolesia którego nie klepało odpada puki co, a ten brown Preda schodzi jak woda wiec nie wiem czy stestujemy
Gdzie teraz na zakupy?
Witam. Dołączyłem niedawno i szukam czegoś na miękko , euforyka. Nie znam się na tych nazwach chemicznych , „ kolega" dawał zawsze kryształ . Doczytałem się ze 3CMC może być dobre. Na 90% będzie to palone. No i czy któryś sklep wyślę mi to na paczkomat? Wpłatę zamierzam robić poprzez 4coins . Dzięki za wszystkie wskazówki