Gdzie teraz na zakupy?

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3363

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 6 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

beegos,

chemChmurka
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
zxcore
Dyletant
Newbie
Reputacja: 0

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: zxcore » 6 lata temu

Sinner_ pisze:
6 lata temu
ecydować nie mogę. Zamowilbym od preda ale tam minimalne 350 a tyle wydać nie chcę. Maksymalnie 150 i z możliwością kuriera. Apihp bądź mdphp w dobrej jakości, ktoś coś doradzi?

Status:
Krysztalkova
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 26

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Krysztalkova » 6 lata temu

Metoda pró i błędó wybrałam trzy aktualnie najlepsze sklepy.

1. Predi
2. Trzy kryształy
3. Legalni

Status:
marjot2009
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 11

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: marjot2009 » 6 lata temu

Co to są trzy kryształy można adres ?
Uwaga : Wszystkie badania opisywanych substancji - przeprowadzane są poza granicami RP!
Zastanów się dwa razy zanim coś weźmiesz
Moje wypowiedzi to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. ---- ctrlc ctrlv danke jo**ek

Status:
GOM
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 126

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: GOM » 6 lata temu

Krysztalkova pisze:
6 lata temu
Metoda pró i błędó wybrałam trzy aktualnie najlepsze sklepy.

1. Predi
2. Trzy kryształy
3. Legalni
Jeśli metodą błędów to kolejność rzeczywiście poprawna :E

a jeśli komuś zależy żeby mieć zamówienie w jak najkrótszym czasie to powinno być
1. Legalni
2. Trzy Kryształy
3a. długo, długo nic
3b. Predi

no ale skoro w zestawieniu jest ThreeC to pewnie odnosisz się jedynie do bieda ketonów.

Psychonauci muszą mieć inną listę:

1. Trippy
2. Predi
3. RChem

a Dysonauci to w zasadzie tylko 1/3 powyższej listy ;) Taki kraj... ale co się dziwić że żrecie CMC jak tu od zawsze kazdy truje się etanolem, a ci którzy się przeciwstawili propagandzie % to i tak wybierali zawsze ścierwo od koki ;)
GOM
SROM
GO TO HOME

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Legend » 6 lata temu

Krysztalkova, Bardzo dobre porównanie -
Ja bym dopisał

4. silkmixture - wraca znowu do gry - zawsze najlepsze odczynniki i sumienność
4. rcchems.eu - ceny zajebiste, towar zajebisty, czas dostawy ekspres - dla mieszkających za granicą lub często wyjeżdzających - cudo!
5. rchem.eu - tylko zagranicą
5. atomchemicals - jak tylko nie ma urlopu - jest bardzo dobry

niestety synthetics.pro u mnie na ostatnim miejscu ale dlatego że oni zawsze mieli dobrego hex'a... a bardzo słabe cmc.... a kiedyś dostałem to cmc b.słabe - to nawet nie bylo rozmowy o reshipie
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Cerberus
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 18

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Cerberus » 6 lata temu

jak 4 cmc ktoś szuka to kozak temat jest u rc-chemic****.o**, biore z 15 niebawem, ale wysylka 109 to trza sie zastanowic czy warto, miał wprowadzić jakieś stimy nowe, a coś nic nie widać
Jeśli pomogłem zostaw plusik , jeśli nie pomogłem to też zostaw :mrgreen: :D :wave:

Status:
Krysztalkova
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik

Gdzie teraz na zakupy?

Pewnie trippy byłoby u mnie pierwsze, gdyby oczywiście ktoś poczęstował mnie kiedyś kontem XD

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

Gdzie teraz na zakupy?

Krysztalkova, jakbyś była na forum dłużej to i ktoś by poczęstował [chociażby ja]
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
nanawacin
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 5

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: nanawacin » 6 lata temu

Gargameli pisze:
6 lata temu
Krysztalkova, jakbyś była na forum dłużej to i ktoś by poczęstował [chociażby ja]
a mnie mógłbyś poczęstować?

Status:
Krysztalkova
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik

Gdzie teraz na zakupy?

nanawacin pisze:
6 lata temu
Gargameli pisze:
6 lata temu
a mnie mógłbyś poczęstować?
Aktualnie trippy ma taki system, że nawet zaproszeń już nie ma.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

Gdzie teraz na zakupy?

nanawacin,

Mogłabym. Ja zamawiam, Ty płacisz. Konta nie udostępnie. No chyba, że się boisz? Nie masz czego :-) nie wyjebię na hajsik.

Status:
nanawacin
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 5

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: nanawacin » 6 lata temu

Gargameli pisze:
6 lata temu
nanawacin,

Mogłabym. Ja zamawiam, Ty płacisz. Konta nie udostępnie. No chyba, że się boisz? Nie masz czego :-) nie wyjebię na hajsik.
nie masz invitów? tam przecież bez zalogowania nie widać nawet co i po ile jest.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

Gdzie teraz na zakupy?

wejdz z TOR'a na sklep i zobaczysz cały asortyment i ceny. nie trzeba być zalogowanym. ale TOR! właśnie sprawdziłam i wswzystko widać.

Status:
KlozetowySedes
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 7

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: KlozetowySedes » 6 lata temu

Gargameli,

Wchodzę w to. jeśli oczywiście się zgodzisz. Na forum jestem od dziś :-( z zesłania różowego... tam mnie jakiś czas temu zbanowali za prawdę o booście.oszuście

Status:
DyroX
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 146

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: DyroX » 6 lata temu

3 cmc 4 cmc za pln 10g do polski? Rc chemixxxals.org odpada przegięcie z kosztem wysyłki,predator też odpada