Gdzie teraz na zakupy?

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
DyroX
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 146

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: DyroX » 6 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

3 cmc 4 cmc za pln 10g do polski? Rc chemixxxals.org odpada przegięcie z kosztem wysyłki,predator też odpada

Status:
KlozetowySedes
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 7

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: KlozetowySedes » 6 lata temu

DyroX,

Za PLNy to będzie ciężko... ale 3c oraz chemcloud ma genialne sorty. 3c jest teraz pusty, ale cloud ma... i w sumie jak zrobisz przelew SWIFT czy tam SEPA to ci PLNy przeliczy na eurasy i po sprawie. Ja preferuję kryptowaluty, ale to już inna kwestia.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3433

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 6 lata temu

Gruszka, idź na całość.

Chemchmurka ma dobre sorty. A i złotówki u cinkciarza zamienisz na krypto. Albo przelew międzynarodowy.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
DyroX
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie

Gdzie teraz na zakupy?

Gargameli, wiem że dobre bo sample miałem,ale już nie mają płatności pln tylko €,w btc tez mi się bawić nie chce :cry:

Status:
nanawacin
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 5

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: nanawacin » 6 lata temu

Gargameli pisze:
6 lata temu
wejdz z TOR'a na sklep i zobaczysz cały asortyment i ceny. nie trzeba być zalogowanym. ale TOR! właśnie sprawdziłam i wswzystko widać.
już mozna zamawiac bez rejestracji ; P

Status:
DyroX
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie

Gdzie teraz na zakupy?

A co myślicie powrocie czaszki? Niby działa i wysyła

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
chlorczak
Reputacja: 724

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: GrzybeQ » 6 lata temu

DyroX pisze:
6 lata temu
A co myślicie powrocie czaszki? Niby działa i wysyła
Czacha ma bursztyn i hot od kosmity i ceny 2x.

Status:
wojciech1111
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 2

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: wojciech1111 » 6 lata temu

Szybkie pytanie , jaki sklep ? skad teraz zamawiacie ? gdzie jest szybka wysylka ? dajcie cos bo ciezko teraz

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
chlorczak
Reputacja: 724

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: GrzybeQ » 6 lata temu

wojciech1111 pisze:
6 lata temu
Szybkie pytanie , jaki sklep ? skad teraz zamawiacie ? gdzie jest szybka wysylka ? dajcie cos bo ciezko teraz
U 3c masz paczkę do 7 dni, ale na razie się nie odezwał. Chemcloud podobnie. U Preda zamawiasz 30g+ i masz pakę za 4-5 dni. Legalni też ponoć się poprawili z wysyłką. Ogólna zasada to czekanie do 7 dni.
Na jakiej zasadzie ciężko? Jak ktoś chciałby robić zamówienie za 100 zł i liczyć, że będzie miał pakę incognito żółtymi do 48h to te czasy już nie wrócą. A tak to przecież wszyscy normalnie działają, tylko trzeba planować zakupy z wyprzedzeniem. Najlepiej sobie założyć pesymistycznie, że przesyłka będzie za 10 dni i się miło rozczarować. Ja na przykład od wakacyjnego przemeblowania rynku czekałem dwa razy po 5 dni, z dziesięć razy po ok 8 dni i dwa razy po 30 dni i wszystko mi dolatywało.

Status:
Cerberus
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 18

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Cerberus » 6 lata temu

wojciech1111 pisze:
6 lata temu
r*-chemic***.o**, ale za 109 wysylka , masz w 3 dni, z zagranicy, zalezy co szukasz
pozatym chemcloud i predator to ten sam sklep bez komentarza :D
Jeśli pomogłem zostaw plusik , jeśli nie pomogłem to też zostaw :mrgreen: :D :wave:

Status:
wojciech1111
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 2

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: wojciech1111 » 6 lata temu

na jakiej zasasdzie ciezko ? na takiiej ze przed Delegalem bylo latwiej , zawsze bralem od rcch** ktory juz do Polski nie wysyla zadnych CMC , mialem pake w 2/3 dni to samo jezeli chodzi o silk*** , a ostatnio zamawialem od monsterow szlo miesiac , 0 odzewu po wplacie ( i to nie byly zamowienia nja 100 zl ) bo zamawiam od 25 g w gore , dlatego nie wazne jaki koszt przesylki aby doszlo max do tych 7 dni i chodzi tu o euforyki , dlatego jeszcze raz zaphytam , gdzie najlepiej

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

Gdzie teraz na zakupy?

wojciech1111,

Ze swojej strony polecić mogę chemclouda. Przesyłka dolatuje w przedziale 5-10 dni.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Legend » 6 lata temu

wojciech1111, 3C, predek, od nowego tygodnia silk ma mieć 3cmc :)
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Kudlaty250
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 57

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Kudlaty250 » 6 lata temu

Czy jest jakiś sklep który polecacie bez kwoty minimalnej chciałbym sobie zakupić na test nepa bo już cmc nie działa chyba jak powinno

Status:
johnybravo89
Dyletant
Newbie
Reputacja: 0

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: johnybravo89 » 6 lata temu

Jak zamawialem wczoraj i zaplacilem dobr rese***- che***s.pl, to zostalem wyruchany bez mydla na 180 zl :D?

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

Gdzie teraz na zakupy?

johnybravo89,

Jak byś śledził temat to by Cie nie wyjebali :-)
No ale każdy robi błędy... szkoda hajsu... ale strata jest wpisana w ryzyko tej zabawy.