Ostatni post z poprzedniej strony:
any reliable to usaGdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
Skontaktuj się z ChemCentrum poprzez mail i ustal bezpieczną dla Ciebie formę wysyłki.
Gdzie teraz na zakupy?
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gdzie teraz na zakupy?
O ile o predatorze czytałem, ze jest legitny to o reszcie tych vendorow pierwszy raz slysze. Mozna zamawiać bez obaw?
Gdzie teraz na zakupy?
Tak, śmiało możesz zamawiać ze wszystkich sklepów partnerskich.
Gdzie teraz na zakupy?
dokłanie z partnerskiego nigdy sie nie natniesz

Gdzie teraz na zakupy?
Cześć
Mam pytanie o przepis na najlepsze libido , rozważam Nep + 3cmc w mixie.
tylko teraz gdzie jest dobry nep nie schizogenny najlepiej lub w małym stopniu i z fajną euforia ?
Ktos cos ?
Mam pytanie o przepis na najlepsze libido , rozważam Nep + 3cmc w mixie.
tylko teraz gdzie jest dobry nep nie schizogenny najlepiej lub w małym stopniu i z fajną euforia ?
Ktos cos ?

Jeśli pomogłem zostaw lajka 

Gdzie teraz na zakupy?
dzony, Stołówka u Enzochem, otwarta jest. Nep dobry i nie wjeżdza za mocno na banie, ale 3cmc to musisz już brać to mniej spidujące jak stim będzie. Też i u predatorRC, znajdziesz co trzeba.
Gdzie teraz na zakupy?
ChemCentrum ma zajebistego nepa i 3cmc
Gdzie teraz na zakupy?
A te 4mmc lux ktoś już próbował z ChemCentrum? Sort wygląda bardzo ciekawie.
Gdzie teraz na zakupy?
No wygląda naprawdę kozacko. Na bank smakuje i robi perfekcyjnie. Żałuję że gdy zamawiałem nie było w oferciemalyksiaze pisze: ↑1 rok temuA te 4mmc lux ktoś już próbował z ChemCentrum? Sort wygląda bardzo ciekawie.
Gdzie teraz na zakupy?
4mmc Lux Analog dopiero pojawił się w weekend więc raczej nikt go jeszcze nie próbował . Do mnie gołąb już leci ale nie wiem co pierwsze spróbować bo zamówiłam 4mmc Lux , 4mmc analog White i 3cmc Icemalyksiaze pisze: ↑1 rok temuA te 4mmc lux ktoś już próbował z ChemCentrum? Sort wygląda bardzo ciekawie.