luki985 pisze: ↑1 rok temu
BendfellsTM pisze: ↑1 rok temu
4MMC Lux co tam wleciało, jak dla mnie jest to po prostu BOMBA
Raczej nie próbowałeś bo wleciało kilka dni temu a oceniać po wyglądzie go można choinkę czy bombki.
Daruj sobie daremny typie przeciez
luki985, to ten sam manipulant ktory dopiero co ocenial krytycznie piguły od chemcentrum myslac ze to sa tloczone i juz sie wypowiadal z wyższościa ze to nie moze byc to co tam jest a kurwa nawet debil nie wszedł na na link produktu żeby zoabczyc że to kapsułki i jest w opisie skład i wszystko
Potem nawet szczurze nie przeprosiles tylko udales że nic sie nie stało
Teraz dalej pierdolisz od rzeczy a skad taki leb jak ty może wiedzieć czy
BendfellsTM tego nie próbował wczesniej albo czy nie ma krotszego lotu paczki ze wzgledu na blizszy kraj zamieszkania?
Dla mnie powinienes byc pociagniety do konsewkencji swojego hejterstwa juz przy tamtej akcji z pigułami kiedy ty oceniałes negatywnie i krytykowałeś produkt ktorego nie tylko nie testowałes ale też nawet nie byles na stronie vendora nawet sprawdzić foto i opis
ChemCentrum to jest top1 niezależnie od tego co bys nie pierdolił każdy o tym wie i ja to mowie jako ktos kto zamawia wieksze ilosci systematycznie a tego 4mmc lux nie próbowałem spróbuje to sie wypowiem i pewnie bedzie dobre jak wszystko tam ale nie oceniam poki nie wezme tego na warsztat