Ostatni post z poprzedniej strony:
to jest taki pusty stymulancik cos jak nep ale nie czuc praktycznie nic poza stymulacja
Ostatni post z poprzedniej strony:
to jest taki pusty stymulancik cos jak nep ale nie czuc praktycznie nic poza stymulacja
Hmm czyli nie warto próbować tego specyfiku. Interesowało mnie co to właściwie jest, ale jeśli występuje po tym ejdynie ,,pusta stymulacja", tak jak piszesz mordo to ja będę tego unikać.
Mają serio dobre łajno... trzeba to przyznać.Mefedron90 pisze: ↑1 rok temupopieram przedmowce tez zamawiam trojke w ChemCentrum i serio zaden inny vendor nie ma tak czystej i tak dobrze dzialajacej trojeczki polecam mocno
zajebiste jest co by tu długo mówić niestety u mnie póki co pusto z sianem i nie napawa mnie optymizmem ta sytuacjaKrycha1 pisze: ↑1 rok temuMają serio dobre łajno... trzeba to przyznać.Mefedron90 pisze: ↑1 rok temupopieram przedmowce tez zamawiam trojke w ChemCentrum i serio zaden inny vendor nie ma tak czystej i tak dobrze dzialajacej trojeczki polecam mocno![]()
Trójkę brałem, próbowałem, i ma kopyto. Za niedługo przymierzam się do kolejnego zakupu, może nawet i dziś...
Up to this point, I had tried 3cmc only from the chemcentrum. Very good quality. If this vendor is also so good he will be interested in it.