Ostatni post z poprzedniej strony:
Polecam sklep Enzochem, ma bardzo dobre stymulanty na rynku byki Etylone, Neo i Feke koko jedne z najlepszych na rynkuGdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Boss tyle czasu Cię nie było gdzie się podziewałeś chłopie? Odzywaj się coś a nie tylko polecenia enzo cały czas :p
Gdzie teraz na zakupy?
Ja to szurałem ostatnio nepa z ChemCentrum, i muszę przyznać że sprzęcior to mają niezły.
Gdzie teraz na zakupy?
Z tego co sprawdzałem, to tam byku wszystko jest górno-półkowe. Cena wysoka, ale podejście do klienta, i jakości oferowanych produktów, stoi bardzo wysoko. To coś jak salon Opla, i Porsche. Chem jest tutaj porszakiem.adrianpdw1996 pisze: ↑1 rok temuJa to szurałem ostatnio nepa z ChemCentrum, i muszę przyznać że sprzęcior to mają niezły.
Gdzie teraz na zakupy?
Bardzo ładnie to ująłeś kolego, nie sposób się nie zgodzić.xXkrystianXx99 pisze: ↑1 rok temuZ tego co sprawdzałem, to tam byku wszystko jest górno-półkowe. Cena wysoka, ale podejście do klienta, i jakości oferowanych produktów, stoi bardzo wysoko. To coś jak salon Opla, i Porsche. Chem jest tutaj porszakiem.adrianpdw1996 pisze: ↑1 rok temuJa to szurałem ostatnio nepa z ChemCentrum, i muszę przyznać że sprzęcior to mają niezły.
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
Gdzie teraz na zakupy?
Siema działa Enzo?Pytam ponieważ czekam na e-maila dłużej niż zazwyczaj a 3 msc ponad mnie nie było. Piszcie szybką odpowiedź czy latają ptaki
Gdzie teraz na zakupy?
Mdphp o ile o to Ci chodzi to tylko ChemCentrum,
Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
Analog 4MMC na tą chwile chyba najlepszy to LUX w ChemCentrum, trójkę też mają dobra tak samo predatorRC ma świetną
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gdzie teraz na zakupy?
Tak jak kolega powyżej, tak i również ja mogę Ci polecić ChemCentrum. 3CMC ICE, to jest to co wybieram przy każdym zakupie. Do tego w swojej ofercie mają analog 4MMC o nazwie LUX. Sorty, które są na stanie to petardziocha. Polecam!
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
Gdzie teraz na zakupy?
Heya jakieś opinie o SYNTHCAINE COLOMBIA czy lepiej 4-MMC LUX ANALOG ? Działanie na jakim mi zależy to euforia z pobudzeniem . Pozdro
Gdzie teraz na zakupy?
BendfellsTM,
No właśnie kolejna osoba poleca mi ChemCentrum, coś w tym musi być Nawet zaczepem działać w tym temacie
A 3cmc ice ma przewagę speeda czy euforii ???
No właśnie kolejna osoba poleca mi ChemCentrum, coś w tym musi być Nawet zaczepem działać w tym temacie
A 3cmc ice ma przewagę speeda czy euforii ???