Ostatni post z poprzedniej strony:
Ej ale to jest temat o pigułach. Co sądzicie o tych nowościach co się pojawiły u Katy?Gdzie zamówić jakieś pixy?
Gdzie zamówić jakieś pixy?
ja co prawda za pigulami nie przepadam ale mam duzo znajomych do wlasnie uwielbia piguly i jak jest tak dobra cena to moze by tu jakis biznes rozkrecic hehe
No pewnie widzialem ze jak wezmiesz wieksza ilosc u niej to taniej wychodzi to sobie jeszcze zarobisz ladnie
No tak to akurat normalny zabieg ze im wiecej tym taniej chociaz tutaj z tego co widze cena serio atrakcyjna bo wychodzi dyszke za jedna przy braniu 1000szt
no dokładnie im wiecej tym taniej
No ale to trzeba wziąć 1000 szt więc jak ktoś chce pod sprzedaż to cena bardzo zachęca chociaż jak chcesz kupić mniej tylko dla siebie to w sumie cena też jest dobra
Jak dla mnie to czerwone piguły od chemcentrum robią fajną robotę. Klefedron który jest w środku mówi sam za siebie. 200mg to fajna, optymalna dawka żeby coś poczuć. Ten wjazd na serotoninke mi się mega podoba.
xXkrystianXx99 coś w tym jest pamięam jak po raz pierwszy wrzuciłem tą czerwoną to się nieźle zdziwiłem Do dzisiaj pamiętam jak to pięknie wjechało nie wiedziałem co ze sobą zrobić było tak zajebiście
No w Chemcentrum mają tą fajną różnorodność w pigułach że każda z nich jest praktycznie na innej substancji i ma zupełnie inne działanie.
no mi sie podobaja te kompozycje kazdy znajdzie cos dla siebie chcesz speeda bierzesz czarne, chcesz eufo bierzesz czerwone a fioletowe to juz czysto 3cmc ktore oralnie w sumie dziala tez euforycznie ale speeda tez daja.
a o emce emci ktos cos slyszal moze ostatnio?
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
U mnie to bylo jak jadlem swojego pierwszego punishera w zyciu, i nie mialem doswiadczenia z MDMA - kompletne zero + jeszcze przerwa 3 miesiace od dragów, to był 2021 gdy dobry znajomy zaoferował mi punishera, a jeszcze kilka tygodni temu opowiadałem mu że sprawdziłbym jak dziala MDMA oraz jak wygladaja pixy z MDMA na zywo a dokladnie chodzilo mi o te wszystkie wzorki ktore tak ladnie sie prezentuja i tak samo ladnie prezentowaly sie na zywo Ale do rzeczy, zjadlem tego punishera dzielac go na cztery male kawalki i jadlem jeden kawalek co 15 minut i potem nastepny i znowu odstep 15 minut i az wszystko zjadlem. Myslalem ze to spozni albo zlagodzi ladowanie substancji zawartej/zawartych w pigule i jednak nic to nie dało (xD).malyksiaze pisze: ↑1 rok temuXDDD
tez mam takie zapamietane momenty jak faza wchodzila grubo najwiekszym zdziwieniem bylo jak przyjebalem 6apb ;p
Gdy już pixa się wkręciła to nie powiedziałem przez zęby nic innego, niż:
o japierdole, zgine
Bania wjechała a wręcz uderzyła tak mocno, że przez moment bałem się bo było serio grubo i ciężko mi było się poruszać ALE na szczęście tylko na dwie lub trzy minutki, miałem problemy z koordynacją ruchową i chodziłem powoli bo chciałem dojść do kuchni zaparzyć sobie troche melisy na uspokojenie i akurat gdy już wstawiałem wodę do czajnika to to przerażające uczucie zniknęło. Pamietam jak by to bylo dzisiaj jak zmierzylem tetno i przerazilem sie bo widnialo 170 uderzen na minute i sie nie zmienialo nawet jak usiadlem, ale gdy juz sie wszystko uspokoilo to spadlo do stalego 150 uderzen na minute i zaczela sie ostra napierdalanka w techniawy przez cale 6 i pol godzinki Pięknie mi się to wspomina bo mimo przerazajacego wjazdu emki, to lot był nieziemski
Forum jest o RC a nie o klasycznych substancjach psychoaktywnych, ale myślę że ta sytuacja dobrze pasuje jako odpowiedź bo nawet substancje RC tak mi wjeżdżają patrząc na moje większe doświadczenie niż w 2021 - zjadłem od tamtego okresu 2021 z całej tej sytuacji z wyżej, 3 piguły z czego dwie to były na 4-MMC a jedna na 4-CMC i obie te substancje uderzały swoim wjazdem jak chore i to przy optymalnych dawkach: nie za wysokich ani nie za niskich
Moja była zarzuciła właśnie takiego samego i faza ją przerosła. Zwymiotowała na wejściu.blacked_out pisze: ↑1 rok temuU mnie to bylo jak jadlem swojego pierwszego punishera w zyciu, i nie mialem doswiadczenia z MDMA - kompletne zero + jeszcze przerwa 3 miesiace od dragów, to był 2021 gdy dobry znajomy zaoferował mi punishera, a jeszcze kilka tygodni temu opowiadałem mu że sprawdziłbym jak dziala MDMA oraz jak wygladaja pixy z MDMA na zywo a dokladnie chodzilo mi o te wszystkie wzorki ktore tak ladnie sie prezentuja i tak samo ladnie prezentowaly sie na zywo Ale do rzeczy, zjadlem tego punishera dzielac go na cztery male kawalki i jadlem jeden kawalek co 15 minut i potem nastepny i znowu odstep 15 minut i az wszystko zjadlem. Myslalem ze to spozni albo zlagodzi ladowanie substancji zawartej/zawartych w pigule i jednak nic to nie dało (xD).malyksiaze pisze: ↑1 rok temuXDDD
tez mam takie zapamietane momenty jak faza wchodzila grubo najwiekszym zdziwieniem bylo jak przyjebalem 6apb ;p
Gdy już pixa się wkręciła to nie powiedziałem przez zęby nic innego, niż:
o japierdole, zgine
Bania wjechała a wręcz uderzyła tak mocno, że przez moment bałem się bo było serio grubo i ciężko mi było się poruszać ALE na szczęście tylko na dwie lub trzy minutki, miałem problemy z koordynacją ruchową i chodziłem powoli bo chciałem dojść do kuchni zaparzyć sobie troche melisy na uspokojenie i akurat gdy już wstawiałem wodę do czajnika to to przerażające uczucie zniknęło. Pamietam jak by to bylo dzisiaj jak zmierzylem tetno i przerazilem sie bo widnialo 170 uderzen na minute i sie nie zmienialo nawet jak usiadlem, ale gdy juz sie wszystko uspokoilo to spadlo do stalego 150 uderzen na minute i zaczela sie ostra napierdalanka w techniawy przez cale 6 i pol godzinki Pięknie mi się to wspomina bo mimo przerazajacego wjazdu emki, to lot był nieziemski
Forum jest o RC a nie o klasycznych substancjach psychoaktywnych, ale myślę że ta sytuacja dobrze pasuje jako odpowiedź bo nawet substancje RC tak mi wjeżdżają patrząc na moje większe doświadczenie niż w 2021 - zjadłem od tamtego okresu 2021 z całej tej sytuacji z wyżej, 3 piguły z czego dwie to były na 4-MMC a jedna na 4-CMC i obie te substancje uderzały swoim wjazdem jak chore i to przy optymalnych dawkach: nie za wysokich ani nie za niskich
Dodano po 26 sekundach:
Te piguly sa jednymi, jak nie najmocniejszymi, pigułami dostępnymi na rynku
Od czasu przesadzenia po moim drugim kontakcie z 4-CMC, boję się wymiotować po czymkolwiek - w skrócie kiedyś się przesadziło z czwórką i pojechało kilku godzinny ciąg, wkońcu zarzuciłem na pusto bombkę i po pięciu minutach od jej połknięcia mnie zmuliło i skończyło się to wymiotami żółcią (chyba z wątroby), białą pianą (napewno z klefa który się przerabiał w układzie pokarmowym) i delikatną ilością krwi (zniszczenia po nieodpowiedzialnym użyciu klefedronu - na pusto bo sie jeść nie chciało robić, miałem za swoje) i niby wiem czemu tak się stało, bo byłem nierozważny te kilkanaście miesięcy temu - to i tak mam traumę przed wymiotami będąc na czymś nawet jak zadbałem o zdrowie przed testami
Masz absolutną rację, wtedy nie myślałem że otrzymam jakąś pigułę z 250mg czystego MDMA co jest dawką w mojej opinii "zaporową" ale takie też się zdarzają, patrząc chociażby na ostrzeżenia z imprez gdzie takie i takie pixy mają przesadnie dużą dawkę MDMA itd. albo na wyniki z laboratorium gdzie ludzie wysyłają piguły i czekają na wynik badania dawki a tam np. takie 300mg Gdy już w swoim życiu pojadłem trochę MDMA i sprawdzałem je również bombkami, to obstawiam że miałem punishera z dawką 200mg tak na oko bo kiedyś zrobiłem właśnie bombkę o takiej dawce z chlorowodorku MDMA o czystości 86% i nie wiele mi brakowało, żeby mnie wyjebało bardzo podobnie jak w czasach zjedzenia punishera