Gdzie zamówić jakieś pixy?

Tabletki, pigułki, kapsułki, pills - opinie, recenzje, przepisy, informacje.
Status:
Leser
Opiowrak
Użytkownik
Reputacja: 52

Nieprzeczytany post autor: Leser » 1 rok temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Ej ale to jest temat o pigułach. Co sądzicie o tych nowościach co się pojawiły u Katy?

Status:
Pronto
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 91

Nieprzeczytany post autor: Pronto » 1 rok temu

Leser, Dobre ceny teraz ma za piguły trzeba będzie sprawdzić :D

Status:
kondix
Narkotykacz
Użytkownik
Reputacja: 57

Nieprzeczytany post autor: kondix » 1 rok temu

ja co prawda za pigulami nie przepadam ale mam duzo znajomych do wlasnie uwielbia piguly i jak jest tak dobra cena to moze by tu jakis biznes rozkrecic hehe

Status:
joker92
Narkotykacz
Użytkownik
Reputacja: 46

Nieprzeczytany post autor: joker92 » 1 rok temu

kondix pisze:
1 rok temu
ja co prawda za pigulami nie przepadam ale mam duzo znajomych do wlasnie uwielbia piguly i jak jest tak dobra cena to moze by tu jakis biznes rozkrecic hehe
No pewnie widzialem ze jak wezmiesz wieksza ilosc u niej to taniej wychodzi to sobie jeszcze zarobisz ladnie

Status:
Zeempor
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 56

Nieprzeczytany post autor: Zeempor » 1 rok temu

No tak to akurat normalny zabieg ze im wiecej tym taniej chociaz tutaj z tego co widze cena serio atrakcyjna bo wychodzi dyszke za jedna przy braniu 1000szt

Status:
Meowscles
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 11

Nieprzeczytany post autor: Meowscles » 1 rok temu

Zeempor pisze:
1 rok temu
No tak to akurat normalny zabieg ze im wiecej tym taniej chociaz tutaj z tego co widze cena serio atrakcyjna bo wychodzi dyszke za jedna przy braniu 1000szt
no dokładnie im wiecej tym taniej :P

Status:
KryzysWieku
Dyso-sensei
Użytkownik
Reputacja: 36

Nieprzeczytany post autor: KryzysWieku » 1 rok temu

No ale to trzeba wziąć 1000 szt więc jak ktoś chce pod sprzedaż to cena bardzo zachęca chociaż jak chcesz kupić mniej tylko dla siebie to w sumie cena też jest dobra

Status:
xXkrystianXx99
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 13

Nieprzeczytany post autor: xXkrystianXx99 » 1 rok temu

Jak dla mnie to czerwone piguły od chemcentrum robią fajną robotę. :D Klefedron który jest w środku mówi sam za siebie. 200mg to fajna, optymalna dawka żeby coś poczuć. Ten wjazd na serotoninke mi się mega podoba.

Status:
Gieca
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Gieca
Reputacja: 172

Nieprzeczytany post autor: Gieca » 1 rok temu

xXkrystianXx99 coś w tym jest pamięam jak po raz pierwszy wrzuciłem tą czerwoną to się nieźle zdziwiłem :D Do dzisiaj pamiętam jak to pięknie wjechało nie wiedziałem co ze sobą zrobić było tak zajebiście :D

Status:
Pronto
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 91

Nieprzeczytany post autor: Pronto » 1 rok temu

No w Chemcentrum mają tą fajną różnorodność w pigułach że każda z nich jest praktycznie na innej substancji i ma zupełnie inne działanie. :P

Status:
malyksiaze
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 78

Nieprzeczytany post autor: malyksiaze » 1 rok temu

Gieca pisze:
1 rok temu
Do dzisiaj pamiętam jak to pięknie wjechało
XDDD

tez mam takie zapamietane momenty jak faza wchodzila grubo :D najwiekszym zdziwieniem bylo jak przyjebalem 6apb ;p

Status:
Mefedron90
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 81

Nieprzeczytany post autor: Mefedron90 » 1 rok temu

Pronto pisze:
1 rok temu
No w Chemcentrum mają tą fajną różnorodność w pigułach że każda z nich jest praktycznie na innej substancji i ma zupełnie inne działanie. :P
no mi sie podobaja te kompozycje kazdy znajdzie cos dla siebie chcesz speeda bierzesz czarne, chcesz eufo bierzesz czerwone a fioletowe to juz czysto 3cmc ktore oralnie w sumie dziala tez euforycznie ale speeda tez daja.

Status:
kej
Dopaminator
Awatar użytkownika
Serce Roju
Reputacja: 540

Nieprzeczytany post autor: kej » 1 rok temu

a o emce emci ktos cos slyszal moze ostatnio?
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem

Status:
blacked_out
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 202

Nieprzeczytany post autor: blacked_out » 1 rok temu

malyksiaze pisze:
1 rok temu
XDDD

tez mam takie zapamietane momenty jak faza wchodzila grubo najwiekszym zdziwieniem bylo jak przyjebalem 6apb ;p
U mnie to bylo jak jadlem swojego pierwszego punishera w zyciu, i nie mialem doswiadczenia z MDMA - kompletne zero + jeszcze przerwa 3 miesiace od dragów, to był 2021 gdy dobry znajomy zaoferował mi punishera, a jeszcze kilka tygodni temu opowiadałem mu że sprawdziłbym jak dziala MDMA oraz jak wygladaja pixy z MDMA na zywo a dokladnie chodzilo mi o te wszystkie wzorki ktore tak ladnie sie prezentuja i tak samo ladnie prezentowaly sie na zywo :) Ale do rzeczy, zjadlem tego punishera dzielac go na cztery male kawalki i jadlem jeden kawalek co 15 minut i potem nastepny i znowu odstep 15 minut i az wszystko zjadlem. Myslalem ze to spozni albo zlagodzi ladowanie substancji zawartej/zawartych w pigule i jednak nic to nie dało (xD).

Gdy już pixa się wkręciła to nie powiedziałem przez zęby nic innego, niż:
o japierdole, zgine

Bania wjechała a wręcz uderzyła tak mocno, że przez moment bałem się bo było serio grubo i ciężko mi było się poruszać ALE na szczęście tylko na dwie lub trzy minutki, miałem problemy z koordynacją ruchową i chodziłem powoli bo chciałem dojść do kuchni zaparzyć sobie troche melisy na uspokojenie i akurat gdy już wstawiałem wodę do czajnika to to przerażające uczucie zniknęło. Pamietam jak by to bylo dzisiaj jak zmierzylem tetno i przerazilem sie bo widnialo 170 uderzen na minute i sie nie zmienialo nawet jak usiadlem, ale gdy juz sie wszystko uspokoilo to spadlo do stalego 150 uderzen na minute i zaczela sie ostra napierdalanka w techniawy przez cale 6 i pol godzinki :D Pięknie mi się to wspomina bo mimo przerazajacego wjazdu emki, to lot był nieziemski :E :E

Forum jest o RC a nie o klasycznych substancjach psychoaktywnych, ale myślę że ta sytuacja dobrze pasuje jako odpowiedź bo nawet substancje RC tak mi wjeżdżają patrząc na moje większe doświadczenie niż w 2021 - zjadłem od tamtego okresu 2021 z całej tej sytuacji z wyżej, 3 piguły z czego dwie to były na 4-MMC a jedna na 4-CMC i obie te substancje uderzały swoim wjazdem jak chore i to przy optymalnych dawkach: nie za wysokich ani nie za niskich :thumbup:

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik
Reputacja: 496

Nieprzeczytany post autor: mbside » 1 rok temu

blacked_out pisze:
1 rok temu
malyksiaze pisze:
1 rok temu
XDDD

tez mam takie zapamietane momenty jak faza wchodzila grubo najwiekszym zdziwieniem bylo jak przyjebalem 6apb ;p
U mnie to bylo jak jadlem swojego pierwszego punishera w zyciu, i nie mialem doswiadczenia z MDMA - kompletne zero + jeszcze przerwa 3 miesiace od dragów, to był 2021 gdy dobry znajomy zaoferował mi punishera, a jeszcze kilka tygodni temu opowiadałem mu że sprawdziłbym jak dziala MDMA oraz jak wygladaja pixy z MDMA na zywo a dokladnie chodzilo mi o te wszystkie wzorki ktore tak ladnie sie prezentuja i tak samo ladnie prezentowaly sie na zywo :) Ale do rzeczy, zjadlem tego punishera dzielac go na cztery male kawalki i jadlem jeden kawalek co 15 minut i potem nastepny i znowu odstep 15 minut i az wszystko zjadlem. Myslalem ze to spozni albo zlagodzi ladowanie substancji zawartej/zawartych w pigule i jednak nic to nie dało (xD).

Gdy już pixa się wkręciła to nie powiedziałem przez zęby nic innego, niż:
o japierdole, zgine

Bania wjechała a wręcz uderzyła tak mocno, że przez moment bałem się bo było serio grubo i ciężko mi było się poruszać ALE na szczęście tylko na dwie lub trzy minutki, miałem problemy z koordynacją ruchową i chodziłem powoli bo chciałem dojść do kuchni zaparzyć sobie troche melisy na uspokojenie i akurat gdy już wstawiałem wodę do czajnika to to przerażające uczucie zniknęło. Pamietam jak by to bylo dzisiaj jak zmierzylem tetno i przerazilem sie bo widnialo 170 uderzen na minute i sie nie zmienialo nawet jak usiadlem, ale gdy juz sie wszystko uspokoilo to spadlo do stalego 150 uderzen na minute i zaczela sie ostra napierdalanka w techniawy przez cale 6 i pol godzinki :D Pięknie mi się to wspomina bo mimo przerazajacego wjazdu emki, to lot był nieziemski :E :E

Forum jest o RC a nie o klasycznych substancjach psychoaktywnych, ale myślę że ta sytuacja dobrze pasuje jako odpowiedź bo nawet substancje RC tak mi wjeżdżają patrząc na moje większe doświadczenie niż w 2021 - zjadłem od tamtego okresu 2021 z całej tej sytuacji z wyżej, 3 piguły z czego dwie to były na 4-MMC a jedna na 4-CMC i obie te substancje uderzały swoim wjazdem jak chore i to przy optymalnych dawkach: nie za wysokich ani nie za niskich :thumbup:
Moja była zarzuciła właśnie takiego samego i faza ją przerosła. Zwymiotowała na wejściu.

Dodano po 26 sekundach:
Te piguly sa jednymi, jak nie najmocniejszymi, pigułami dostępnymi na rynku

Status:
blacked_out
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 202

Nieprzeczytany post autor: blacked_out » 1 rok temu

mbside pisze:
1 rok temu
Moja była zarzuciła właśnie takiego samego i faza ją przerosła. Zwymiotowała na wejściu.
Od czasu przesadzenia po moim drugim kontakcie z 4-CMC, boję się wymiotować po czymkolwiek - w skrócie kiedyś się przesadziło z czwórką i pojechało kilku godzinny ciąg, wkońcu zarzuciłem na pusto bombkę i po pięciu minutach od jej połknięcia mnie zmuliło i skończyło się to wymiotami żółcią (chyba z wątroby), białą pianą (napewno z klefa który się przerabiał w układzie pokarmowym) i delikatną ilością krwi (zniszczenia po nieodpowiedzialnym użyciu klefedronu - na pusto bo sie jeść nie chciało robić, miałem za swoje) i niby wiem czemu tak się stało, bo byłem nierozważny te kilkanaście miesięcy temu - to i tak mam traumę przed wymiotami będąc na czymś nawet jak zadbałem o zdrowie przed testami :smoke:
mbside pisze:
1 rok temu
Te piguly sa jednymi, jak nie najmocniejszymi, pigułami dostępnymi na rynku
Masz absolutną rację, wtedy nie myślałem że otrzymam jakąś pigułę z 250mg czystego MDMA co jest dawką w mojej opinii "zaporową" ale takie też się zdarzają, patrząc chociażby na ostrzeżenia z imprez gdzie takie i takie pixy mają przesadnie dużą dawkę MDMA itd. albo na wyniki z laboratorium gdzie ludzie wysyłają piguły i czekają na wynik badania dawki a tam np. takie 300mg :E Gdy już w swoim życiu pojadłem trochę MDMA i sprawdzałem je również bombkami, to obstawiam że miałem punishera z dawką 200mg tak na oko bo kiedyś zrobiłem właśnie bombkę o takiej dawce z chlorowodorku MDMA o czystości 86% i nie wiele mi brakowało, żeby mnie wyjebało bardzo podobnie jak w czasach zjedzenia punishera :D