Gdzie zamówić jakieś pixy?

Tabletki, pigułki, kapsułki, pills - opinie, recenzje, przepisy, informacje.
Status:
Dzesi Pinkman
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Dzesi Pinkman
Reputacja: 569

Nieprzeczytany post autor: Dzesi Pinkman » 1 rok temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Prawda 6APB a według mnie jeszcze lepiej 5APB, to bardzo ciekawe substancje, w przypadku benzofuranów warto poczytać jaki czas się ładują i ile faza trwa, są potężne. ;)

Od siebie dodam, że jak ktoś szuka pigul z czymś zamiast emki, to jestem po imprezie z takowymi zapraszam do lektury macie tu jeden link : https://dopek.eu/pl/piguly-3-mmc-punisher-katys-candys.vn-opinie%2C-recenzje%2C-dzialanie%2C-opis-t9173p250767.html#p250767
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.

Status:
Gieca
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Gieca
Reputacja: 172

Nieprzeczytany post autor: Gieca » 1 rok temu

adrianpdw1996 pisze:
1 rok temu
Trochę efekty jak po extasy ma też 4-Mmc jak się je poda na bebech. ;)) Sniff też kopie ale to już nie jest to samo. Ostatnio znajomy przyniósł ze sobą klefedron i naprawdę się zdziwiłem że tak ładnie nas pozamiatało. ;pp
Ale klefedron jak coś to akurat 4cmc a nie 4mmc ale w sumie one się aż tak dużo nie różnią od siebie w 4MMC IMO jest trochę więcej stymulacji :)

Status:
Zygzzak
Blister
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: Zygzzak » 1 rok temu

Stosowałem kiedyś benzofuran i było naprawdę ciekawie. Ma on moc tak jak napisane powyżej. Mogę zgodzić się też ze stwierdzeniem że klefedron podany oralnei nieco przypomina trip "na ekstazie". Ale tak jak klefedron przypomina go tylko nieco to benzofuran robi to o wiele lepiej (jego mega podobny). Podsumowując - benzofuran jest dobrą alternatywą jak nie ma się dostępu akurat do ekstazy. Możecie sprawdzić i się nie zawiedziecie.

Status:
illuminati
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 49

Nieprzeczytany post autor: illuminati » 1 rok temu

Czy ktoś próbował może tych czarnych piguł u ChemCentrum? Po ostanich testach nepa szukałem jakiś piguł z nepem i oto znalazłem ale jeszcze ich nie testowałem :) Ktoś coś może o nich napisać?

Status:
kopciuch
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 11

Nieprzeczytany post autor: kopciuch » 1 rok temu

illuminati nie wiem jak teraz ale ponad pół roku temu je brałem i działały świetnie. Najciekawsze w nich jest to, że nie działają tak samo jakbyś 3cmc oraz nepa walnął nosem. Tutaj jak wrzucasz oralnie faza jest taka nienachalna ale mocno wyczuwalna. Taka w sam raz, mamy i dużo energii i dużo euforii.

Status:
Krycha1
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 24

Nieprzeczytany post autor: Krycha1 » 1 rok temu

illuminati pisze:
1 rok temu
Czy ktoś próbował może tych czarnych piguł u ChemCentrum? Po ostanich testach nepa szukałem jakiś piguł z nepem i oto znalazłem ale jeszcze ich nie testowałem :) Ktoś coś może o nich napisać?
Dobry wystrzał.... dużo prędkości w tej mieszance... :smoke:
I tak jak kopciuch napisał, działanie jak inne niż przy podaniu sniffem...
Inna droga metabolizowania, przez co efekty też inne.... musisz sprawdzić bo jest naprawdę dobrze. :P

Status:
KryzysWieku
Dyso-sensei
Użytkownik
Reputacja: 36

Nieprzeczytany post autor: KryzysWieku » 1 rok temu

illuminati pisze:
1 rok temu
One mi się dobrze sprawdziły na imprezę, jedna działała na mnie tak z 2-3h i potem brałem kolejną

Status:
kopciuch
Sniffiarz
Użytkownik

Krycha1 pisze:
1 rok temu
illuminati pisze:
1 rok temu
Dobry wystrzał.... dużo prędkości w tej mieszance... :smoke:
I tak jak kopciuch napisał, działanie jak inne niż przy podaniu sniffem...
Inna droga metabolizowania, przez co efekty też inne.... musisz sprawdzić bo jest naprawdę dobrze. :P
Dokładnie tak, widzę, że ładnie to ubrałeś w słowa no i dobrze bo właśnie jest tak jak piszesz. Ja w sumie chyba je sobie zamówię bo sam siebie namówiłem :D

Status:
m3xir
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 87

Nieprzeczytany post autor: m3xir » 1 rok temu

illuminati te czarne są moimi ulubionymi chyba :) Ktoś wpadł na dobry pomysł robiąc taką mieszankę 3cmc z nepem bo te substancje się idealnie uzupełniają :) Działają dłużej niż jakby się brało sniffem, eufo jest większe a i stymulacja jakaś nienachalna. No po prostu ideolo :)

Status:
wujsamozlo
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 6

Nieprzeczytany post autor: wujsamozlo » 1 rok temu

m3xir o dobrze ze to piszesz kolego bo wlasnie szukam jakis dobrych pigul rozejrzalem sie i u katy sa fajne ale te tez sie dobrze zapowiadaja i na bank ich sprobuje

Status:
Kleopatra
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Moderator
Reputacja: 79

Nieprzeczytany post autor: Kleopatra » 1 rok temu

Ja sobie właśnie dorzuciłam Cerberusy do zamówienia u Katy, tak je wszyscy polecają a mają dobrą cenę, że muszę sama na sobie sprawdzić. Akurat będą na przyszły weekend. :D

Status:
kopciuch
Sniffiarz
Użytkownik

A ja będe zamawiać 3 cmc w chemcentrum to biore wyjątkowo czerwone piguły bo reszte już testowałem :D Nie jestem jakimś wielkim fanem 4cmc ale w sumie naszła ochota :D

Status:
Stevo
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 6

Nieprzeczytany post autor: Stevo » 1 rok temu

Taki fajny wybór teraz tych piguł u Katy że aż ciężko się na coś zdecydować. Tak jak Kleopatra wspomniała cerberusy mają chyba najlepszą cene i też będę niebawem je próbować :)

Status:
kopciuch
Sniffiarz
Użytkownik

Stevo pisze:
1 rok temu
Taki fajny wybór teraz tych piguł u Katy że aż ciężko się na coś zdecydować. Tak jak Kleopatra wspomniała cerberusy mają chyba najlepszą cene i też będę niebawem je próbować :)
Ja testowałem Dom Perigniony i lot miałem tak mocny i długi że do dzisiaj pamiętam tą piękną jazdę :D Polecam mocno :)

Status:
Enchi
Odkurzacz
Awatar użytkownika
EnchiM
Reputacja: 812

Nieprzeczytany post autor: Enchi » 1 rok temu

kopciuch pisze:
1 rok temu
Ja testowałem Dom Perigniony i lot miałem tak mocny i długi że do dzisiaj pamiętam tą piękną jazdę
Noo nie ma to jak dobra porcja 3mmc oralnie :) Też uwielbiam pamiętam jak raz przy teściowej wziąłem półtora piguły od razu się wieczór zrobił przyjemniejszy :)
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".

ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
joker92
Narkotykacz
Użytkownik
Reputacja: 45

Nieprzeczytany post autor: joker92 » 1 rok temu

Enchi pisze:
1 rok temu
kopciuch pisze:
1 rok temu
Ja testowałem Dom Perigniony i lot miałem tak mocny i długi że do dzisiaj pamiętam tą piękną jazdę
Noo nie ma to jak dobra porcja 3mmc oralnie :) Też uwielbiam pamiętam jak raz przy teściowej wziąłem półtora piguły od razu się wieczór zrobił przyjemniejszy :)
Haha to odwazny jestes jak przy tesciowej sobie pozwoliles na przyjecie piguly albo tesciowa taka tolerancyjna ci sie trafila lub nie ogarniajaca
Nie poznala po tobie ze cos jest nie tak?