Ostatni post z poprzedniej strony:
Witam. Tez prosze o kontakt .go*****l**s@*******.com
go*****l**s@*******.com
Bonifacy25, poczekaj trochę, wczoraj zamówiłem 5 na spróbowanie, kasę wysłałem i czekam na potwierdzenie wysłania gołębia. Jak narazie Cisza
go*****l**s@*******.com
Ja muszę przeprosic tego V, gdyz okazało się ze jest wszystko jak należy:)
Zamówienie błyskawiczne, na drugi dzień u mnie, kontakt super jak i sama osoba po drugiej stronie bardzo przyjemna:) skusiłem się na te 10 pp i nie zaluje i napewno zamówienie się powtórzy:)
Polecam tego Pana:)
Zamówienie błyskawiczne, na drugi dzień u mnie, kontakt super jak i sama osoba po drugiej stronie bardzo przyjemna:) skusiłem się na te 10 pp i nie zaluje i napewno zamówienie się powtórzy:)
Polecam tego Pana:)
go*****l**s@*******.com
Cześć, orientuje się ktoś czy ten vendor jest jeszcze dostępny? Wcześniej odpisywał niemal odrazu, paka doleciała i się wszystko zgadzało. Mam zamiar zamówić znowu a tu cisza z jego strony
go*****l**s@*******.com
Siemanko Wszystkim
Niektórzy z was dostali ode mnie wiadomości o planowanej przerwie ze względów bezpieczeństwa musieliśmy zaprzestać wysyłania paczek.
Wracamy z nowym adresem @ ponieważ zostały rozpoczęte pracę nad stroną www. Która ruszy maksymalnie w ciągu dwóch miesięcy.
Od dnia dzisiejszego jesteśmy dostępni pod nowym adresem.
Pozdrawiam G******s

Niektórzy z was dostali ode mnie wiadomości o planowanej przerwie ze względów bezpieczeństwa musieliśmy zaprzestać wysyłania paczek.
Wracamy z nowym adresem @ ponieważ zostały rozpoczęte pracę nad stroną www. Która ruszy maksymalnie w ciągu dwóch miesięcy.
Od dnia dzisiejszego jesteśmy dostępni pod nowym adresem.
Pozdrawiam G******s