Ostatni post z poprzedniej strony:
Prawie każdy sklep jak sie poprosi to coś dorzuci, ale jeżeli chodzi o predatora to wiele zamówień tam zrealizowałem i w większości przypadków nie dostawałem żadnych sampli, oczywiście się nie czepiam, ale nie pierwsza osoba juz pisze że dostała sample od predatora a ja im składam zamówienia po 500zł i nic xDGratisy - czyli co i od kogo
- Status:
Gratisy - czyli co i od kogo
Zamawialem z wielu sklepow. Z jednego dosc czesto i nic. Nawet po prosbach...
Po ostatnich awariach dokopalem sie do ATOMA. Pierwsze moje zamowienie (niesprawdzony klient), jeszcze za pobraniem i takie malutkie, a tu mocarny gratis 0,4 pinka !! nie wspominajac rowniez o sporych nadwyzkach do zamowionych, smacznych produktow
Po ostatnich awariach dokopalem sie do ATOMA. Pierwsze moje zamowienie (niesprawdzony klient), jeszcze za pobraniem i takie malutkie, a tu mocarny gratis 0,4 pinka !! nie wspominajac rowniez o sporych nadwyzkach do zamowionych, smacznych produktow
Ktoś wie czy rchem daje jakieś sampelki?
Przestań odzywać się do mnie, nie jestem miłym ziomeczkiem
A moje życie to problem, który zaczyna się we mnie
Skłamałbym nawet przed Bogiem, chcę tylko dostać receptę
Skłamałbym jeszcze
A moje życie to problem, który zaczyna się we mnie
Skłamałbym nawet przed Bogiem, chcę tylko dostać receptę
Skłamałbym jeszcze
Na parę zamówień pod rząd dostałem aby 1szt eti więcej.
Nie liczył bym.
Nie liczył bym.
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
hm.... ja narazie u rchem 1 zamowienie i odrazu sampel 1,2g 3cmc mickro
U kolka zamówione 5g 3cmc yellow
Otrzymane 5.2g 3cmc yellow, 0.6g 3cmc small glass crystal, 2g sztywny misza
Otrzymane 5.2g 3cmc yellow, 0.6g 3cmc small glass crystal, 2g sztywny misza
Trippy
zamówione: Tricolor x2, Blue x1, EPE 1g, 4-AcO-MiPT x5, O-PCE x3
gratis: Orange x3, DPD 0,3g, O-PCE x2
oczywiście wszystko na Słowację xD
zamówione: Tricolor x2, Blue x1, EPE 1g, 4-AcO-MiPT x5, O-PCE x3
gratis: Orange x3, DPD 0,3g, O-PCE x2
oczywiście wszystko na Słowację xD
koczujący w zbożu
U rc.mo__ter dorzucono BONUS25% do zamowienia/zakupu 10gram Hex-en . Otrzymano 12.5 gram.Zakupy jak najbardziej oplacalne-POLECAM-VeNdoRa /Sklep
U ThreeCrystals dorzucono BONUS 1gram 3mmc do zamowienia 5gram 3CMC POLECAM Vendora/Sklep
U Predatora otrzymano bonus 5 gram Hex-en TAK poprostu. Za bycie Stalym klientem/wyzeraczem,wciagatorem smakolykow. Bardzo polecam sklep .Mega korzystny stosunek ceny /jakosci
U ThreeCrystals dorzucono BONUS 1gram 3mmc do zamowienia 5gram 3CMC POLECAM Vendora/Sklep
U Predatora otrzymano bonus 5 gram Hex-en TAK poprostu. Za bycie Stalym klientem/wyzeraczem,wciagatorem smakolykow. Bardzo polecam sklep .Mega korzystny stosunek ceny /jakosci
Krejzol
Nie reklamuj RCMonstera - tak, piszę pełną nazwę, bo nie powinniśmy się jej bać wstawiać i mówić głośno, że jest to tzw. Selektywny Scam Shop.
Vendora jak najbardziej nie polecam, bo masz pewność fifty fifty - albo Cię wyjebie i odeśle na maila predatorRC, albo dostaniesz paczkę, więc po chuj ryzykować?
Gargameli - Ty sama zostałaś wyjebana, więc w sumie możesz potwierdzić poniekąd to, co napisałem.
Reszta jak najbardziej godna polecenia!
Nie reklamuj RCMonstera - tak, piszę pełną nazwę, bo nie powinniśmy się jej bać wstawiać i mówić głośno, że jest to tzw. Selektywny Scam Shop.
Vendora jak najbardziej nie polecam, bo masz pewność fifty fifty - albo Cię wyjebie i odeśle na maila predatorRC, albo dostaniesz paczkę, więc po chuj ryzykować?
Gargameli - Ty sama zostałaś wyjebana, więc w sumie możesz potwierdzić poniekąd to, co napisałem.
Reszta jak najbardziej godna polecenia!
Jak najbardziej potwierdzam.
Dodano po 2 godzinach 19 minutach 50 sekundach:
Taka to branża i czasy sprzyjają wyjebkom.
Ale zdecydowanie lepiej korzystać z usług sklepów, które są polecane przez większość. Naganiaczy teraz multum.
Dodano po 3 minutach 3 sekundach:
Co do potwora / srankiego / boosta co bierze w usta i pajaconata to jedna i ta sama ekipa.
Tak samo jak pechowi to demonik aka wilk!
Na sorty legalnych też trzeba uważać, są albo w ogóle nieaktywne, albo są mieszanką kilku produktów.
Dodano po 5 minutach 36 sekundach:
Co do samych GRATISÓW to z reguły każdy Vendor coś od siebie da. Albo temat z górką, albo dodatkowo produkt/produkty
Mnie osobiście 13ka nie zdążyła wydymać ale na 40 urodziny rzucili 10g ich pysznego 3CMC. Predator też niekiedy zaskakuje. Wkurwiał tylko wujek bo gratisy wciskal na pale... nie wazne co byle bylo... I oto dzieki temu stawalam sie posiadaczem maczanek ktorych nienawidze.
Dodano po 2 godzinach 19 minutach 50 sekundach:
Taka to branża i czasy sprzyjają wyjebkom.
Ale zdecydowanie lepiej korzystać z usług sklepów, które są polecane przez większość. Naganiaczy teraz multum.
Dodano po 3 minutach 3 sekundach:
Co do potwora / srankiego / boosta co bierze w usta i pajaconata to jedna i ta sama ekipa.
Tak samo jak pechowi to demonik aka wilk!
Na sorty legalnych też trzeba uważać, są albo w ogóle nieaktywne, albo są mieszanką kilku produktów.
Dodano po 5 minutach 36 sekundach:
Co do samych GRATISÓW to z reguły każdy Vendor coś od siebie da. Albo temat z górką, albo dodatkowo produkt/produkty
Mnie osobiście 13ka nie zdążyła wydymać ale na 40 urodziny rzucili 10g ich pysznego 3CMC. Predator też niekiedy zaskakuje. Wkurwiał tylko wujek bo gratisy wciskal na pale... nie wazne co byle bylo... I oto dzieki temu stawalam sie posiadaczem maczanek ktorych nienawidze.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gargameli
13tka / Demoon / RCWolf - jak zwał, tak zwał, bo w sumie exit scamy sobie robił, ale za to jakość swoich produktów miał na najwyższym poziomie jak dla mnie.
Jakość mu spadała dopiero wtedy, kiedy zamierzał pierdolnąć exit scam i w sumie...Szkoda, że do niego doszli - mnie nigdy nie wyjebał, bo jak jakość mu spadała, to uciekałem do innych sklepów, więc mnie exit scamy na szczęście omijały, a chętnie bym pobierał z jego sklepu przez aż do kolejnej wyjebki, i nowego sklepu.
13tka / Demoon / RCWolf - jak zwał, tak zwał, bo w sumie exit scamy sobie robił, ale za to jakość swoich produktów miał na najwyższym poziomie jak dla mnie.
Jakość mu spadała dopiero wtedy, kiedy zamierzał pierdolnąć exit scam i w sumie...Szkoda, że do niego doszli - mnie nigdy nie wyjebał, bo jak jakość mu spadała, to uciekałem do innych sklepów, więc mnie exit scamy na szczęście omijały, a chętnie bym pobierał z jego sklepu przez aż do kolejnej wyjebki, i nowego sklepu.
Dokładnie Legalni strasznie zaniżyli loty, nigdy w życiu nie pobrałbym stamtąd czegokolwiek, nawet sample bym wypierdolił na fajans. 3MMC stymulujące, 3CMC nieaktywne swego czasu. Oczywiście w żadnym stopniu szkody nie zostały zrekompensowane, tylko czcze tłumaczenie, że ludzie chwalą i jestem jedyny, który narzeka - Jak wiemy niezadowolonych klientów było dużo więcej.
Od predator minimum 0,2 na plusie i jest to zawsze coś Żadnych sampli w tym roku nie było
Hahaha pamiętam pierwsze zamówienie u wujka kolka, zamówione same maczany a ten dojebał gratisami w postaci różnych RC i clonozalma dorzucił, a ja jeszcze biedny wtedy nie znał rynku rc i nie używał i tak sobie miesiącami leżało to, bo "ćpanie" to najgorsze co może być, oczywiście po czasie już za bardzo wniknąłem w ten rynek.
Ale gratisami to chyba najbardziej wujo zaskakiwał.
Rchem czasami coś dorzucił, lub temat z górką, predi zazwyczaj lekka górka ale nigdy produkt.
Jeszcze niegdyś pasjonat potrafił dorzucić kana jak brałeś 1p-lsd oraz wszystko fajnie zawinięte w czarną koszulkę, fajne pakowanko miał ale wała zrobił u uciekł.
Ale gratisami to chyba najbardziej wujo zaskakiwał.
Rchem czasami coś dorzucił, lub temat z górką, predi zazwyczaj lekka górka ale nigdy produkt.
Jeszcze niegdyś pasjonat potrafił dorzucić kana jak brałeś 1p-lsd oraz wszystko fajnie zawinięte w czarną koszulkę, fajne pakowanko miał ale wała zrobił u uciekł.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.