Ostatni post z poprzedniej strony:
Śmieszy mnie ten temat i to grubo xD. Przecież dobrą wolą sklepu jest, że dorzuci coś do zamówienia. Ewenementem jest tu Atomchemicals, nigdy nie trzeba prosić, zawsze coś jest. I to z głową. Sampel zawsze dostosowany do zamówienia. Wiadomo, że jak nigdy nie zamawiam kanna to i kanna nie znajdzie się w gratisie. Myśli chłopaczyna xD. A jak sobie przypomnę wujka i pchanie gratisów na siłę to krew mnie zalewała...Gratisy - czyli co i od kogo
Gratisy - czyli co i od kogo
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
ja nigdy nie prosze o ogratis a zawsze dostaje od atoma to milo z jego strony ze daje ;]
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Ja czasem pytam o gratisy i roznie to bywa haha.
Atom zawsze da to co sobie wybiore, a nawet jeszcze wiecej.
Natomiast u Preda prawie codzienne mozna trafic jakies promo/gratisy.
Wiec jak polujecie na darmowe sampleczy dodatki tona tych dwoch sie nie zawiedziecie
Atom zawsze da to co sobie wybiore, a nawet jeszcze wiecej.
Natomiast u Preda prawie codzienne mozna trafic jakies promo/gratisy.
Wiec jak polujecie na darmowe sampleczy dodatki tona tych dwoch sie nie zawiedziecie
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
predi ładne górki, nawet przy małych zamówieniach, 25-33%, nie powiem dokładnie czego ze względów bezpieczeństwa, ale raczej przy ketonach, inne rc niestety bez górek zazwyczaj
Tomsson420, raz dostalem tam gratis 1 gram a najwiecej gratisow od atoma dostalem do zamówienia
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Tomsson420,
U crystalsow jak 5 micro zamawiałem to 30% więcej gratis także penerka
U crystalsow jak 5 micro zamawiałem to 30% więcej gratis także penerka
przy zamowieniu 10g 4c glass jak myslicie dorzuca cos poprosilem ladnie o jakis losowy sampel
Tomsson420, tego nie wiemy wie tylko sklep 3c
we have etizolam ,eutylone ,4fadb ,5cladba,5fmdmb2201 ,adbb, hep , we can offer free sample
if you like it, pls give me message
if you like it, pls give me message
- Załączniki
-
- PIN.jpg (130.73 KiB)
najwiecej gratisów do zamowienia to daje atom ;] Atomchemicals,
Atom zawsze dorzući coś do zamówienia:)
iconnect69, niestety nic, chyba ze jestes ich stalym klientem. Za to, co rowniez wazne, waga produktu zawsze sie zgadza.
iconnect69, nigdy nie dostalem od nich jeszcze gratisow xD ale waga sie zgadzala . Ale zawsze mogli by co dorzucic jakis gratisek xD Ale plakac nie mam zamiaru xD