Ostatni post z poprzedniej strony:
Zacznę na wstępie że jeśli byłbym nowy tu i poczytał tematy to bym zrezygnował, to co robi ten Harry itd w każdym temacie to masakra.Ja tą paczkę dostałem w 48h,
Zamówione 5g
Badania tego specyfiku niestety zacząłem gdzieś o 3 w nocy zazywajac 50mg po zrobieniu wcześniej 300mg chrzanu więc nie zaznałem eufori.Pierwsze wrażenie po chwili to poprawa samopoczucia, uwagi itd. Speeduje to dość fajnie w tle, walisz lajna i niby nie czujesz wejścia ale czujesz poprawę wszystkiego Nie rzucamy się nikomu w oczy nawet po nieprzespanej nocy,co warto dodać to tamto badanie skończyłem ósmego dnia dopiero, na oko to jeszcze dwójka mi została,średnio spałem po 2 godziny dziennie pijąc z 5l napojów i starałem się chociaż jeden posiłek dziennie zjeść, schizy pojawiły mi się dwa razy po częstych dorzutkach tzn że na przykład zrobiłem 3x80mg w ciągu dwóch godzin a była nieprzespana noc. Co do kardiozwały to delikatna się pojawiała, wtedy dorzutka albo sen.Sam Heniek jest na tyle fajny że możemy leżeć i jest fajnie, mamy coś zrobić to z chęcią to robimy.Powiem szczerze że teraz 5g bym nie zamówił dla siebie bo przestać jest ciężko ten stan kiedy nie jesteśmy wypierdoleni tylko czujemy się bardziej jak terminator w skórze człowieka.