Ostatni post z poprzedniej strony:
Zgadzam się z przedmówcą. HEP to nie moja bajka, szkoda hajsu na ten odczynnik. Do heksa bym w ogóle nie porównywał.HEX-EN - NEH, N-etylonorheksedron
HEX-EN - NEH, N-etylonorheksedron
Ten post ma wysoką reputację.
hexen wrocil do sklepu atoma ;] atom obiecal i hexen jest

(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Kto próbował hexenu od rcchems.eu? Ciekawe kto z wielkich to ma.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
dziwnie to wygląda na tej fotce, dawny stary pravilny hex to była hałda małych igieł w kupie
a po 100mg na raz zajebało by konia razem z jeźdżcem na kardiozwałę

a po 100mg na raz zajebało by konia razem z jeźdżcem na kardiozwałę

- Status:
-
Doktor, ilość jaka mixem to byly 4g i właśnie o była górka takich igieł

Doktor, hexen mozna latwo przedawkowac trzeba wiedziec ile dawkowac kiedys hex igly od preda to byla petarda teraz te hexy sa duzo slabsze i bedzie gorzej z czasem z tym sortem a hep to gowno nie podobne do hexa w dzialaniu moim zdaniem
Skrzywiony łańcuch w budowie, doczepiona, podmieniona grupa, całkiem inne działanie, wejście, odczucia, jak dla mnie to gówno nie warte zainteresowania. Chociaż może jeśli ktoś nie miał do czynienia z prawdziwym hexem będzie to działać dobrze bo nie będzie miał porównania i doświadczenia z tym jak działało prawilne stimo.
Doktor, hexen jadlem od wielu vendorow i moge ci powiedziec ze hexen jest inna bajka niz hep . hep to do hexenu napewno nie podobne ale to tylko moje zdanie .dobre czasy hexena juz nigdy nie wroca niestety;[
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Coś mi sie wydaje że wrócił stary dobry heniu w rcchems.eu
Zdam relacje
Zdam relacje

- Załączniki
-
- N-ETHYL-HEXEDRONE_20190815.jpg (132.92 KiB)