Jak anonimowo zamówić dopalacze / research chemicals?

Porady i sugestie na temat bezpieczeństwa w sieci oraz informacje jak pozostać w niej anonimowym.
Status:
Kierownik
Blister
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: Kierownik » 5 lata temu

Jak anonimowo zamówić research chemicals? Czy tylko bitcoin wchodzi w grę?

Status:
Doktor
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 349

Nieprzeczytany post autor: Doktor » 5 lata temu

Kolego Kierownik, może zacznij od poczytania wątków o zamawianiu, zasadach BHP i opcjach dostaw. Pytanie o BITCOIN który na ta chwile w żadnym momencie nie jest "anonimowy" jak również każda związana z nim transakcja jest raczej słabym pytaniem.

Status:
janosik1358
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 251

Nieprzeczytany post autor: janosik1358 » 5 lata temu

Bitcoin dawno nie jest anonimowy, polecam przelewy na poczcie nie na swoje dane.

W skrócie:
-Zamawiasz nie na swoje dane, ale na kogoś z okolicy(najlepiej słupa), dostajesz track, śledzisz go, jak widzisz że kurier jest gdzieś w twoich okolicach, to się z nim umawiasz telefonicznie, dla kuriera to pasuje, bo nie musi jebać dodatkowych kilometrów i może wczesniej skończy pracę.
-Przelew robisz na poczcie, oczywiście też nie z swoich danych, nikt tego nie weryfikuje, ważne aby numer konta,kwota i tytuł przelewu się zgadzały, reszta jak imię i nazwisko nie musi.
-Do zamawiania takich rzeczy, robisz taki trick że przeglądarkę wgrywasz na pendrive i korzystasz z niej tylko po podlączeniu pendiva, możesz i opery użyć i sobie zmienić VPN, masz to darmowe, ustawiasz sobie Australie czy Azje i jazda.
-e-maila do takich rzeczy osobnego używasz, numeru telefonu najlepiej też, wystarczy że skombinujesz PESEL od jakiegoś żula za flaszkę i na ten PESEL sobie zarejestrujesz numer.
-wszystkie wiadomości, zamówienia itp, po otrzymaniu usuwasz.
-W razie jakiejś wpadki, nie pamiętasz zamówienia,nic nie zamawiałeś,a jeśli mają w chuj mocne dowody i nie potrafisz mówić że nic nie pamiętasz, to powiedz że zamawiałeś legalne syplementy diety, kup sobie jakiegoś supla np: "Pea" i w razie wezwania przynosisz im tego leglanego suplementa i mówisz że to tylko zamawiałeś, suple to chemia, wezmą lub nie wezmą na zbadanie tego, jak wezmą to okaże się że legal i będą mieć ciebie w dupie, ogólnie to podczas wezwań i tak idziesz jako świadek a nie oskarżony, ale pilnować się musisz abyś sam z siebie nie zrobił oskarżonego.

Tak w największym skrócie ode mnie tyle :P
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
Anonim5
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim5 » 5 lata temu

Jest taka stronka wystarczy poszukać w google gdzie generuje Ci losowy numer telefonu i możesz na ten numer odbierać smsy np kod do zoltkow

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 5 lata temu

22pit22, żółtki wysyłają na maila też.
lepszym rozwiązaniem jest kupno startera... nie rejestrowanie go, i wpisanie tego numeru, Dobre o tyle że jesteś pewien że nikt tego powiadomienia nie przeczyta :D i nie narobi problemów
janosik1358,
Tutaj dołożyłbym program blokujący przeglądanie neta bez włączonego VPN.
O co chodzi? Zamawiasz pake, wszytko robisz z BHP... ale ludzie w pośpiechu, sprawdzają trackingi paczek na komórce/kompie bez włączonego VPN (zapomnieli)... czyli firma kurierska zapisuje ich IP ;)
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Politoksykofil
Reputacja: 444

Nieprzeczytany post autor: NieZwyczajnie » 5 lata temu

josiek Z niezarejestrowanego startera możesz odebrać sms'a?

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 258

Nieprzeczytany post autor: Feszek » 5 lata temu

NieZwyczajnie pisze:
5 lata temu
Nie.

Jak ktoś chce to mam pewniaka z o24 co wysyła zarejestrowane startery. 50zl z wysyłką

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 5 lata temu

NieZwyczajnie pisze:
5 lata temu
ale mi nie chodzi o odebranie smsa... bo przecież V wysyła Tobie tracka na e-maila.
Mi tutaj chodzi o ludzi którzy podają losowe numery telefonów...
Podając taki numer z głowy... można źle trafić.

Feszek,
o widzisz :)
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Politoksykofil

josiek Wiem że na maila wysyłają tracking. Pytam offtopowo bo w innych sytuacjach by mi się przydało :E

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 258

Nieprzeczytany post autor: Feszek » 5 lata temu

josiek, a no trafiają się uczciwi na o24. Za dwie karty chce 60zl z wysyłką

Status:
zaczek571
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 39

Nieprzeczytany post autor: zaczek571 » 5 lata temu

josiek, wpisujesz losowy numer , dzwonisz i sprawdzasz czy numer istnieje , jesli podany numer nie istnieje to bedzie git
NIE CHCE KURWA DO OŚRODKA ,VIXA ZJADA MNIE OD ŚRODKA .Wszystko co zostało przez ze mnie opisane , jest fikcją , to tylko wytwory mojej chorej wyobraźni ;)

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Politoksykofil

zaczek571 Można też wstukać numer który jest już na kogoś zarejestrowany, ale nie jest w użytku. Tylko wtedy musisz mieć całkowitą pewność, że wciąż jest aktywny i należy do tamtej osoby, która walnęła kartę gdzieś w kąt więc i tak nie odczyta sms'a. Jeśli karta jest już nieaktywna, to numer mógł dostać nowy użytkownik.

Status:
jeremiasz333
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 7

Nieprzeczytany post autor: jeremiasz333 » 5 lata temu

janosik1358 pisze:
5 lata temu
-Do zamawiania takich rzeczy, robisz taki trick że przeglądarkę wgrywasz na pendrive i korzystasz z niej tylko po podlączeniu pendiva, możesz i opery użyć i sobie zmienić VPN, masz to darmowe, ustawiasz sobie Australie czy Azje i jazda.
Jeżeli używam przeglądarki Epic Privacy Browser to wciąż lepiej jest jej używać za pośrednictwem pendrive'a niż bezpośrednio zainstalowanej na systemie ? Jeżeli tak, to co zmienia pendrive ?

Status:
janosik1358
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 251

Nieprzeczytany post autor: janosik1358 » 5 lata temu

jeremiasz333 pisze:
5 lata temu
janosik1358 pisze:
5 lata temu
Jeżeli używam przeglądarki Epic Privacy Browser to wciąż lepiej jest jej używać za pośrednictwem pendrive'a niż bezpośrednio zainstalowanej na systemie ? Jeżeli tak, to co zmienia pendrive ?
Pendive możesz ukryć... kompa raczej nie ukryjesz tak szybko, po skorzystaniu z tych naszych "stronek" wyjmujesz pendrive i usuwasz z kompa wszelkie zapisane pliki dotyczące tych "stronek"
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
Xyndrom
Szczur
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: Xyndrom » 5 lata temu

Mam pytanie i ja. Czy robiac zamowienie po raz pierwszy (uzywalem TOR'a, Orbota, proton maila, privnote i przelew btc). Wybralem *****, wszelakoz podalem swoj nr i imie. Spalona sprawa?