Ostatni post z poprzedniej strony:
Jak anonimowo zamówić dopalacze? Jak najszybciejJak anonimowo zamówić dopalacze / research chemicals?
Jak anonimowo zamówić dopalacze / research chemicals?
Ja to proponowałbym zamawiać na paczkomat, wtedy najmniejsze ryzyko. ) A w punktach to po prostu mówisz że przyszedłeś po paczkę i podajesz dane. Mnie nigdy nie poprosili o pokazanie dowodu w celu zweryfikowania tożsamości.everest bolnd pisze: ↑1 rok temuMoże ktoś powiedzieć do punktu UPS jak się odbiera teraz pakę ? Na co ?
Mnie raz prosili ale bylem na to przygotowany i dostalem bez problemu paczke wiec dla mnie bez roznicy czy paczkomat czy punkt odbioruadrianpdw1996 pisze: ↑1 rok temuJa to proponowałbym zamawiać na paczkomat, wtedy najmniejsze ryzyko. ) A w punktach to po prostu mówisz że przyszedłeś po paczkę i podajesz dane. Mnie nigdy nie poprosili o pokazanie dowodu w celu zweryfikowania tożsamości.everest bolnd pisze: ↑1 rok temuMoże ktoś powiedzieć do punktu UPS jak się odbiera teraz pakę ? Na co ?
Ja zamawiam też na punkt gdzieś dalej od domu i sobie podjeżdżam a przy okazji na jakąś dobrą szamę przed odbiorem można wstąpić jak już się gdzieś dalej w miasto jedzie po paczkę
Czy V może mi wysłać track z żółtych i w tym tracku będzie kod odbioru itd? Trochę zjebałem bo google mi zablokowało fake email i nr tele był z dupy....
ogólnie to sytuacja się rozwiązała, udało mi się na apke wbić żółtych
paczkomat oddalony od domu + bezpieczne konto pocztowe i można z sukcesem zostać testerem
No o maila pewnie bo to logiczne i wie o tym każdy testujący kleryk.
Anus Domini
Im bardziej kombinowany @ tym bardziej kurier już czai i dla tego paczka czasem znika . Kurierzy tez już wiedza o co chodzi i paczki znikajà.
A co jeśli po śmierci bóg zapyta nas jak było w niebie ?
no najlepiej dac maila jakiegos wlasnie nie przekombinowanego najlepiej jakies imie i nazwisko przyklad [email protected]
nie bierzewmy nic na swoje dane, adresu nie podajemy a korzystamy z pickupa/paczkomatu
nie bierzemy nic na swoj numer telefonu (czytaj zarejestrowany na siebie)
to samo tyczy sie @, szukamy jakiegos w miare szyfrowanego typu proton/tuta i uzywamy za kazdym razem nowego
nie bierzemy nic na swoj numer telefonu (czytaj zarejestrowany na siebie)
to samo tyczy sie @, szukamy jakiegos w miare szyfrowanego typu proton/tuta i uzywamy za kazdym razem nowego
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Are you completely screwed if you order using your legal name and have it delivered to your own home?
Jak podajemy numer telefonu to można w paczkomacie wpisać tylko polski ponieważ nie da sie zmienić kierunkowego +48, jest może jakaś możliwość aby zmienić numer kierunkowy w paczkomacie?
Nie ma takiej możliwości. Alternatywnie (polecam) kup sobie lewą simkę - kosztuje to grosze, a zapewni ci bezpieczeństwo niektórzy V na forum oferują w swoim asortymencie taką opcję. Druga alternatywna opcja (nie polecam) to wpisanie losowego polskiego numeru ale powodzenia wtedy jak nie przyjdzie Ci kod na email lub będzie jakieś inne zawirowanie z paczką.
Jak ktoś ma starego androida chociaż mi działa i na najnowszym(może dlatego że go wcześniej zainstalowałem bo innym w sklep Play nie wyświetla) aplikacji 2nr.