Ostatni post z poprzedniej strony:
Jak ktoś ma starego androida chociaż mi działa i na najnowszym(może dlatego że go wcześniej zainstalowałem bo innym w sklep Play nie wyświetla) aplikacji 2nr.Jak anonimowo zamówić dopalacze / research chemicals?
Jak anonimowo zamówić dopalacze / research chemicals?
Graves, A jest możliwość wpisania nieistniejącego numeru czy system jakoś to weryfikuje i aktomatycznie odrzuci po wpisaniu takiego numeru? Zawsze mi na E-mail przychodził kod odbioru więc teoretycznie numer nie jest potrzebny.
Zawsze jest taka możliwość. Nie masz pewności czy taki numer istnieje czy nie. Możesz tak zrobić i zmieniać przy każdym gołębiu numer. Jak będziesz cały czas trzaskał na ten sam numer, to w końcu właściciel tego numeru się zainteresuje. Ale jak masz kasę na zamawianie RC, to sobie przy okazji zamów simkę.
Wystarczy najpierw podzwonić i jak numer nie istnieje to można go brać jako 'swoj'.
Graves pisze: ↑11 mies. temuZawsze jest taka możliwość. Nie masz pewności czy taki numer istnieje czy nie. Możesz tak zrobić i zmieniać przy każdym gołębiu numer. Jak będziesz cały czas trzaskał na ten sam numer, to w końcu właściciel tego numeru się zainteresuje. Ale jak masz kasę na zamawianie RC, to sobie przy okazji zamów simkę.
Dla mnie karta SIM to podstawa, przeciez nie kosztuje az tak duzo. Bezpieczenstwo jest najwazniejsze.
Ja od żuli łykam lipne simi co na siebie meldują.
Karta sim to akurat najmniejszy problem, co prawda może nie teraz jak jest zimno ale w sezonie wyszarpanie karty od menela za puszke harnasia to kwestia 5minut, wystarczy z nim wejść do pierwszej lepszej żabki i mówić mu co robić jakby sie aż taki nieogar przydarzył.
Druga kwestia to korzystać w miare możliwości z paczkomatów, a jak nie ma takiej możliwości to z pickup na nie swoje dane.
Raczej nikt nie spyta nikogo o dowód przy odbieraniu paczki, mnie pytają jedynie o numer zamówienia i pin, który gołębnik zwykle daje.
Druga kwestia to korzystać w miare możliwości z paczkomatów, a jak nie ma takiej możliwości to z pickup na nie swoje dane.
Raczej nikt nie spyta nikogo o dowód przy odbieraniu paczki, mnie pytają jedynie o numer zamówienia i pin, który gołębnik zwykle daje.
Pewnie byku. Nigdy nic na adres tylko punkt odbioru. AVE
Wpisywanie losowego numeru jest ryzykowne, bo jego właściciel może zadzwonić do przewoźnika i zapytać co to za paczka jak on niczego nie zamawiał
Dzwonienie pod losowy numer żeby sprawdzić czy jest wolny to zbędne kombinowanie.. Za 5zl kupujesz nowy starter i spisujesz z niego numer - masz pewność, że nikt go nie ma, starter możesz wyjebać do kosza, nie trzeba nic rejestrować
Ja za to mam problem z e-mailem - jakiś pomysł jak założyć nowy email google bez weryfikacji przez telefon? Chciałbym jakiś mało podejrzany email, więc proton czy onion odpada.
Dzwonienie pod losowy numer żeby sprawdzić czy jest wolny to zbędne kombinowanie.. Za 5zl kupujesz nowy starter i spisujesz z niego numer - masz pewność, że nikt go nie ma, starter możesz wyjebać do kosza, nie trzeba nic rejestrować
Ja za to mam problem z e-mailem - jakiś pomysł jak założyć nowy email google bez weryfikacji przez telefon? Chciałbym jakiś mało podejrzany email, więc proton czy onion odpada.
Paczkomat, punkt odbioru. Teraz tego tyle jest że żal by było nie korzystać.
Masz głowę i chuj? To kombinuj
Cała procedura utworzenia konta google bez weryfikacji numerem telefonu trwa maksymalnie pięć minut xD
Nie podam gotowego rozwiązania ale w screenach załączone są aż 3 wskazówki, które podpowiedzą Wam jak tego dokonać (brakuje screena z podawaniem numeru telefonu - bo i po co jak był niepotrzebny, adres odzyskiwania tego testowego konta również został ukryty). Sprawne oko bez problemu wyłapie te banalne wskazówki
A teraz lecim...
P.S
Gdyby to kogoś interesowało to znam jeszcze dwie w pełni działające metody na założenie konta googla bez weryfikacji numeru telefonu - ale że tak powiem trzeba posiadać sprzęt Na marginesie dodam również, że celowo nie podałam w 100% gotowego rozwiązania tylko dlatego, że boty buszują po internecie
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
panowie czy taki zakup jest bezpieczny ?
kupuję np. na bitcoin.pl blikiem na portfel jeden np. exodus krypto, później z tego portfela exodus przelewam na drugi portfel i dopiero z tego drugiego portfela opłacam Vendora, czy to jest bezpieczne pytam bo bitomat mam daleko, czy jednak lepiej poświęcić te 2 godziny i się przejechać?
kupuję np. na bitcoin.pl blikiem na portfel jeden np. exodus krypto, później z tego portfela exodus przelewam na drugi portfel i dopiero z tego drugiego portfela opłacam Vendora, czy to jest bezpieczne pytam bo bitomat mam daleko, czy jednak lepiej poświęcić te 2 godziny i się przejechać?
everest bolnd, Każde dodatkowe zabezpieczenie jest dobrym pomysłem, jeżeli masz taką możliwość to polecam korzystać z bitomatu, chociaż dobry sposobem jest również przelew na dodatkowy porftel i dopiero do vendora.
Jeśli chodzi o BHP to praktykuję zasadę "im więcej tym lepiej".
Jeśli chodzi o BHP to praktykuję zasadę "im więcej tym lepiej".
Lepiej się hajtnij to oczczędzisz na prowizjach.
Nie warto. Lepiej wszystko zrobić z domu i tak będzie bezpiecznie. Podstawa to nie przelewać z giełdy jak dzban tylko ogarnąć temat portfeli. Ale jak któregoś dnia będziesz miał więcej czasu to możesz spróbować opcje z bitomatem, zawsze to będziesz wiedział na przyszłość.everest bolnd pisze: ↑10 mies. temupanowie czy taki zakup jest bezpieczny ?
w domu jest sposób na bezpieczne doładowanie portfela ? czy tylko poprzez bitomat najlepiej ?Graves pisze: ↑9 mies. temuNie warto. Lepiej wszystko zrobić z domu i tak będzie bezpiecznie. Podstawa to nie przelewać z giełdy jak dzban tylko ogarnąć temat portfeli. Ale jak któregoś dnia będziesz miał więcej czasu to możesz spróbować opcje z bitomatem, zawsze to będziesz wiedział na przyszłość.everest bolnd pisze: ↑10 mies. temupanowie czy taki zakup jest bezpieczny ?