Ostatni post z poprzedniej strony:
NieZwyczajnie, tylko nie mam zurawiny w owocu i w tym problem ;djak dbac o nerki podczas badan rc ?
jak dbac o nerki podczas badan rc ?
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
NieZwyczajnie, dokładnie ,żurawine lepiej jedz jako owoc! Kupisz w praktycznie każdym sklepie!
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Owoce podobnie jak "pelnozarniste" to zawsze najlepsza opcja.
Nie sa okrojone z dodatkowych antyoksydantow, blonnika czy innych pozytywnych skladnikow.
Bierz zurawine i pij ten kwas haha
Nie sa okrojone z dodatkowych antyoksydantow, blonnika czy innych pozytywnych skladnikow.
Bierz zurawine i pij ten kwas haha

Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Po dlugim cyklu rc nalezy odstawic wszystkie uzywki.
Pic min.3.5 litra wody na dzien
Witamina C 1000mg
Ekstrakt z żurawiny(drogie kurestwo)
Furagina 2-3 tab dziennie
Urosept 2tab. Dziennie
Dwa tygidnie i wasze nerki sa zregenerowane na 85%
Jesli chcesz pelnej regeneracji zalecam 3 tyg adaptacji.
Pozdrawiam Dr.Wlodi
Pic min.3.5 litra wody na dzien
Witamina C 1000mg
Ekstrakt z żurawiny(drogie kurestwo)
Furagina 2-3 tab dziennie
Urosept 2tab. Dziennie
Dwa tygidnie i wasze nerki sa zregenerowane na 85%
Jesli chcesz pelnej regeneracji zalecam 3 tyg adaptacji.
Pozdrawiam Dr.Wlodi
A woda z cytryna tez dobra bedzie ??
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Feszek, duzo tzn ile bo za duzo tez nie mozna pic samej wody bo witaminy tracimy w ten sposob . mysle ze 3liitry wody bedzie dobrze ? ja tak pije 3 litrow dziennie
No wlasnie. Lepiej pić samą wodę czy coś sobie do niej dodać? I ile na 1 badanie? 1 szklanka starczy? Nie robię ciągów aczkolwiek nawet przy sporadycznym używaniu przydałoby się jakieś harm reduction
maaatrix,
Ja tam sobie kupuje OSHEE for Runners teraz masz w Żabce po 1.99 przy zakupie dwóch czyli za 4zl masz prawie 1,5
Dodano po 16 sekundach:
Ja tam sobie kupuje OSHEE for Runners teraz masz w Żabce po 1.99 przy zakupie dwóch czyli za 4zl masz prawie 1,5
Dodano po 16 sekundach:
OK. ja zwykle nalewałem szklankę wody i brałem łyka co 4-5min, po czym szedłem spać. Ahh piękne czasy 3cmc od rchema =)
To zalezy, ja np. Jem sporo warzyw, wiec nie pije tak duzo, bo mam sporo z diety. Podczas badan napewno popijac,nie robic zbyt dlugich przerw, zeby nie miec sucho w ustach.
Psychodela, psychodeliczny styl!