Jak funkcjonuje psychika po odstawieniu rc ?
Jak funkcjonuje psychika po odstawieniu? rc jakie objawy moga byc najgorsze chodzi mi o psychiczny stan ?
Nie czaje pytania. Jak jest slaba, to organizm domaga sie rc we wszelaki sposob. A jak jest mocna to funkcjonuje tak samo jak wczesniej.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Boss, fobie społeczne, lęki w stopniu takim, że masz wrażenie, że ktoś Ciebie obserwuje, strach przed pokazaniem się na mieście, jeśli jesteś znany na ulicy z bycia ćpunem czy narkomanem.
Jeśli chcesz o tym porozmawiać śmiało, to zgłoś się do mnie na protona, tylko nie wiem jak Ci dać kontakt jako Newbie, napisałem do administracji o odzyskanie uprawnień do Usera. Czekam na odpowiedź. Mogę Ci dać kilka wskazówek. Jeśli dalej ćpasz RC to odjeb akcje, żeby zamkneli Ciebie w psychiatryku, posiedź tam z 2-3 tygodnie, niech zdiagnozują F19.2 a potem powiem Ci co dalej robić. Chcę Ci pomóc bo to samo przechodzę. Pozdro bosik
Jeśli chcesz o tym porozmawiać śmiało, to zgłoś się do mnie na protona, tylko nie wiem jak Ci dać kontakt jako Newbie, napisałem do administracji o odzyskanie uprawnień do Usera. Czekam na odpowiedź. Mogę Ci dać kilka wskazówek. Jeśli dalej ćpasz RC to odjeb akcje, żeby zamkneli Ciebie w psychiatryku, posiedź tam z 2-3 tygodnie, niech zdiagnozują F19.2 a potem powiem Ci co dalej robić. Chcę Ci pomóc bo to samo przechodzę. Pozdro bosik
animeversa, kurde wlasnie o take odpowiedz mi chodzilo dziekuje , mam ciezkie chwile w zyciu . jakie to wskazowki mozesz napisac ??nie mam nikogo o rade zapytac
- Status:
Nie rozumie sensu pytania skoro ktoś zadaje te same pytania od miesiąca, piszę se przerwa a po 2 dniach jest wystrzelony. Bossie odpowiedzi zostały Ci już udzielone kilku krotnie. Przeczytaj swoje poprzednie posty.
Ten post ma wysoką reputację.
Już Uj w ten jego SPAM bardziej smuci fakt że ciągle szuka rozwiązania problemu z ćpaniem a ciągle szuka swojego świętego gralla hexa w igłach i gdy tylko się pojawia hex u jakiegoś vendora to SPAM jak wygląda daj zdjęcia itp itd rozumiem to jest forum i od tego ono służy ale jak się chce wyjść z tego bagna i być okazjonalnym testerem bądź zaniechać całkowitego ćpania to sorry ale odcinasz się od forum i tego jebanego konkursu przez który stajesz się jeszcze bardziej uzależniony i nie włazisz na durne strony związane z tym uzależnieniem, a gdy osiągniesz ten punkt to kolejnym jest znalezienie sensu życia bez tego gówna. Nie masz wsparcia u ludzi... Z tego co się orientuje miałeś na forum spore wsparcie i co wszystkich do siebie zrażasz przez co
... przez konkurs więc pomyśl Człowieku o sobie i swoim życiu zamiast się użalać nad sobą i nad tym jak rzucić to w cholere
... przez konkurs więc pomyśl Człowieku o sobie i swoim życiu zamiast się użalać nad sobą i nad tym jak rzucić to w cholere
Jesli posluchasz animeversy czy jak mu tam jest to obecny stan bedziesz wspominac jako wspanialy.
Jak Cie naszprycuja w psychiatryku gownem to wyjdziesz kaleka umyslowa.
Ty nas poprostu nie sluchasz. Pchasz sie non stop w gadke o heksie i sam hexen.
jesli nie szukac pomocy u lekarza to ciekawe gdzie szukac ?
Boss, nie słuchaj się tego pseudonaukowca, mi lekarze bardziej pomogli niż jacyś encyklopedysta.
Ja wyszedłem z RC z własnej woli i to tego nie wracam, a jeśli chcesz się słuchać rad Wielkiego Obrońcy Klefedronu aka luksa1985, któremu bije palma od kilkunastu miesięcy, to wybierz rozważnie. Odezwij się do mnie na innym forum, BIGPOZDRO!
Ja wyszedłem z RC z własnej woli i to tego nie wracam, a jeśli chcesz się słuchać rad Wielkiego Obrońcy Klefedronu aka luksa1985, któremu bije palma od kilkunastu miesięcy, to wybierz rozważnie. Odezwij się do mnie na innym forum, BIGPOZDRO!
Coś sie gubisz animeversa,
Boss, to jak już bym Wizzair, słuchał
po czym piszesz
.... to albo tak albo tak.
Boss, to jak już bym Wizzair, słuchał
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
josiek, tylko josiek czy benzo to dobre rozwiozanie ??czy moze jeszcze bardziej mnie wjebac ?
ALe po co się pytasz o benzo! Siedzisz rok na forum i jest wiele tematów o benzo! Wiele postów o tej substancji! Czytaj!!!!
To tak jakbym ja po wypiciu flaszki voodki, obarczał wszystkich że wypiłęm voodke i co będzie jak będę miał kaca ?
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
josiek, tylko ze wodka inaczej dziala niz benzo i ma inne skutki uboczne nie mozemy rownac je ze soba ...ok nie bede pytal juz
josiek, Pisze po klonazepamie, ja chcę pomóc człowiekowi w potrzebie i go wesprzeć, a nie dawać mu porady do których wątpie, że będzie się stosować. Ja nie jestem nauczycielem tylko przyjacielem. Wyszedłem z własnej woli, a leki pomagają mi na drgawki i fobie społeczne, jeszcze miesiąc temu bez klamki z chaty nie wychodziłem.
Dlaczego na konkurencyjnym forum luksa wyśmiewają? To nie jest doktor ani lekarz, posiada wiedze fakt, ale empatii za grosz nie ma. Dla mnie jest nadal narkomanen.
Czy to takie trudne do zrozumienia, że człowiek uzależniony potrzebuje wsparcia, bo nie każdy ma tak silną wolę aby samemu sobie poradzić z uzależnieniem.
Do ku**y nędzy...
Dlaczego na konkurencyjnym forum luksa wyśmiewają? To nie jest doktor ani lekarz, posiada wiedze fakt, ale empatii za grosz nie ma. Dla mnie jest nadal narkomanen.
Czy to takie trudne do zrozumienia, że człowiek uzależniony potrzebuje wsparcia, bo nie każdy ma tak silną wolę aby samemu sobie poradzić z uzależnieniem.
Do ku**y nędzy...