Jak inaczej zarzucić 4cmc ??
Hej jak inaczej można zarzucić 4cmc niż sniffem? To moje początki z tą substancją a ja już mam dość kataru (Jak na razie skończyło się na jednym zażyciu a katar męczy 3 dzień xD)
Rozkruszasz,zawijasz w chusteczke czy papier,zarzucasz popijasz i czekasz
Przyglądam się kwiatom i dobrze mi z tym,dopóki trwa lato nie lękam się zim
Większa, ogólnie przyjmowanie mniej niż 150mg oralnie można nawet nie poczuć, 150-200 mg powinno być w sam raz na 2-3h
W badaniach nie biorą udziału zwierzęta!
Not tested on animals!
Not tested on animals!
Ja połykam gołe kamienie zapijam i jest git
Można jeszcze rozpuscic w napoju ale to juz chyba bez roznicy w bębnie sie tez rozpusci nawet jak sie zapoda bez rozkruszania tyle że wolniej...
Ze zwględu na nie za długi czas działania można stosować dwie metody jednoczesnie w sczególnosci w klubie bo tam trzeba sie kitrać...a na posiadówce u kogoś to jeden huj bo można tace czy talerz z posiłkiem na legalu wyjebać na stół i nic sie nie stanie
Można jeszcze rozpuscic w napoju ale to juz chyba bez roznicy w bębnie sie tez rozpusci nawet jak sie zapoda bez rozkruszania tyle że wolniej...
Ze zwględu na nie za długi czas działania można stosować dwie metody jednoczesnie w sczególnosci w klubie bo tam trzeba sie kitrać...a na posiadówce u kogoś to jeden huj bo można tace czy talerz z posiłkiem na legalu wyjebać na stół i nic sie nie stanie
Na ile sposobów można zjeść 4 cmc ?
1. Sniff ale tego masz już dość.
2. Oral - zawinięcie w chusteczkę i połknięcie.
3. Drink - rozpuszczasz w czymś dobrym i pijesz.
4. Pupa - nie radziłbym wkładać w to miejsce zawiniątka z 4 cmc xD
5. Kapsułka żelatynowa - łatwo znaleźć na allegro. Otwierasz, wsypujesz 4 cmc i zamykasz przed połknięciem całej kapsułki.
6. Metode IV nie polecam bo to może być niebezpieczne, bo 4 cmc jest trochę żrące... ( podanie dożylne )
Chyba tyle możliwości wystarczy...
7. A gdyby nie wystarczyło, to możesz jeszcze rozkruszyć i wsypać do ust pomiędzy dziąsło a policzek, ale tego nie radzę robić bo 4 cmc jest trochę żrące
P.s.
- Polecam Ci Oral w kapsułce żelatynowej lub w chusteczce
- Inne możliwości podania napisałem bo mi się nudziło.
1. Sniff ale tego masz już dość.
2. Oral - zawinięcie w chusteczkę i połknięcie.
3. Drink - rozpuszczasz w czymś dobrym i pijesz.
4. Pupa - nie radziłbym wkładać w to miejsce zawiniątka z 4 cmc xD
5. Kapsułka żelatynowa - łatwo znaleźć na allegro. Otwierasz, wsypujesz 4 cmc i zamykasz przed połknięciem całej kapsułki.
6. Metode IV nie polecam bo to może być niebezpieczne, bo 4 cmc jest trochę żrące... ( podanie dożylne )
Chyba tyle możliwości wystarczy...
7. A gdyby nie wystarczyło, to możesz jeszcze rozkruszyć i wsypać do ust pomiędzy dziąsło a policzek, ale tego nie radzę robić bo 4 cmc jest trochę żrące
P.s.
- Polecam Ci Oral w kapsułce żelatynowej lub w chusteczce
- Inne możliwości podania napisałem bo mi się nudziło.
Dobra równy tydzień i pozbyłam się kataru nigdy więcej nie będę pakować czegoś do moich dziurek ( tych w nosie oczywiście xD )
Kolorowe kredki w pudełeczku noszę;
Kiedy je poproszę, namalują wszystko to, co chcę!
Jako niewiasta masz jeszcze jedną dodatkową drogę, niedaleko pupy, ale również nie polecamy
Choć tam jest dużo powierzchni poprzez którą znakomicie się wczyta, to zapewne zapiecze niemiłosiernie.
Zdecydowanie lepiej zostawić te powierzchnie do naturalnych zastosowań
Generalnie 4cmc najlepiej wchodzi oralem.
Czyli kapsułka, bombka, albo drink.
Najbezpieczniejsza kapsułka, bombka ma swój urok ale mnie to zawsze odstraszało, drinka lej w głębokie gardło aby uniknąć kontaktów z zębami i ogólnie jamą ustną.
Choć tam jest dużo powierzchni poprzez którą znakomicie się wczyta, to zapewne zapiecze niemiłosiernie.
Zdecydowanie lepiej zostawić te powierzchnie do naturalnych zastosowań
Generalnie 4cmc najlepiej wchodzi oralem.
Czyli kapsułka, bombka, albo drink.
Najbezpieczniejsza kapsułka, bombka ma swój urok ale mnie to zawsze odstraszało, drinka lej w głębokie gardło aby uniknąć kontaktów z zębami i ogólnie jamą ustną.
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
OomAmee, U mnie na osiedlu krążyło wiele legend o przyjmowaniu różnych substancji w tą dziurkę pod pępkiem
Kolorowe kredki w pudełeczku noszę;