Ostatni post z poprzedniej strony:
Jesli jestes w gronie znajomych i dasz rady odmowic to na bank nie masz problemuJAK PIĆ, ŻEBY SIĘ NIE UPIĆ?
JAK PIĆ, ŻEBY SIĘ NIE UPIĆ?
W sumie dobry test, ale mi zawsze w gronie znajomych ciężej było odmówić, a jeszcze najgorzej jak ktoś cię namawia
Jak ja nie nawidze miec kaca po na prawde mocnym piciu wtedy zawsze sobie mowie nigdy wiecej
ile razy ja juz sobie tak mowilem a pare dni mija do weekendu blizej i juz smaki lapia
Jakieś plany na weekendzik? Ja uderzam na kluby myślę dzisiaj, trzeba się trochę wybawić
Ja przez weekend pilem czystamakabrycznyyy2 pisze: ↑1 miesiąc temuJakieś plany na weekendzik? Ja uderzam na kluby myślę dzisiaj, trzeba się trochę wybawić![]()
Ja tam nie lubię czystej .Bruce pisze: ↑1 miesiąc temuJa przez weekend pilem czystamakabrycznyyy2 pisze: ↑1 miesiąc temuJakieś plany na weekendzik? Ja uderzam na kluby myślę dzisiaj, trzeba się trochę wybawić![]()
pare piwek wypite ale nic szczegolnego nie bylomakabrycznyyy2 pisze: ↑1 miesiąc temuJakieś plany na weekendzik? Ja uderzam na kluby myślę dzisiaj, trzeba się trochę wybawić![]()
Dokładnie ja też już dawno w klubie nie byłem.Boleslaw_B pisze: ↑1 miesiąc temuTak jest najlepiej, kilka piwek żeby się wyluzowaćJuż nie pamiętam nawet kiedy w klubie byłem
Ja więcej niż 4-5 drinków nie piję, lubię być delikatnie podpity, ale nie wlewać w siebie bez umiaru i mieć później kaca następnego dnia
LiZZaczek_00, To podziwiam, że masz umiar.
Bo mnie wtedy jeszcze większe smaki łapią i ciężko o samokontrolę.
Bo mnie wtedy jeszcze większe smaki łapią i ciężko o samokontrolę.
Champion63, Wiem mnie też zawszę większa chęć brała i długo walczyłem, żeby powiedzieć stop, im więcej razy się uda odmówić kolejnych drinków tym później jest łatwiej
No silna wola to się liczy ja jeszcze u siebie tego nie wypracowałem i dalej nie umiem odmówić.