Jak sie powstrzymać?

Pytania i odpowiedzi związane z research chemicals.
Status:
Venoom
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 287

Jak sie powstrzymać?

Nieprzeczytany post autor: Venoom » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Boss pisze:
5 lata temu
Noopept
Nie ma problemu trzmyaj sie tam mocno ! ;)

Status:
Chlastusmate
Dyso-sensei
Użytkownik
Reputacja: 30

Jak sie powstrzymać?

Nieprzeczytany post autor: Chlastusmate » 5 lata temu

Boss, psychiatra nic ci nie da jak będziesz cały czas szural, idź na detox :mrgreen:

Status:
Anselmo
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 15

Jak sie powstrzymać?

Nieprzeczytany post autor: Anselmo » 5 lata temu

Poprostu nie ładować . Ja już od 2018 od marca nic.
A przez 2017-2018 sporadycznie. Dochodziło się do siebie ok 4-5 msc i już luz.

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

Jak sie powstrzymać?

Nieprzeczytany post autor: aras » 5 lata temu

Boss pisze:
5 lata temu
ja po konkursie biore sie za siebie
Brzmi jak klasyczne "od jutra nic", niemniej jednak 3mam kciuki za Ciebie!

Podobno piracetam tez moze cos zdzialac w tym kierunku.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3146

Jak sie powstrzymać?

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

aras, brales ten piractam ?z jakiej firmy polecasz kupic ?
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 258

Jak sie powstrzymać?

Nieprzeczytany post autor: Feszek » 5 lata temu

Nie szukaj alternatywnych rozwiązań bo ich po prostu nie masz. Jeśli szukasz lekarstwa w noopeptach, suplementach - to się kurewsko zdzwisz.

Ktoś już Ci mądrze napisał jak nie wpadać w ciągi - zamawiaj jak najmniej się da. Nie ma co rżnąć kozaka że tym razem mi się uda i zaprzestane na 2-3 liniach.

O całkowitym odejściu od ćpania wypowiadać się nie będę bo i mi się to nigdy nie udało, zawsze wracam czy to po 2-3 msc czy po 6 msc ale jednak wracam. Pocieszam się tym, że ciągów czy walenia co tydzień nie ma - ale problem i tak jest i ja myślę o psychologu.

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator

Jak sie powstrzymać?

Boss, pisalem dwa tematy w dzialach sklepow, ale jeszcze nie bralem, czaje sie na piracetam i phenibut.

Ale tak jak piszeFeszek, nie ma magicznego srodka, a poza tym mozesz sobie zrobic jeszcze wieksza krzywde.

Takze cpaj, wygraj konkurs i hamuluj... Powodzenia

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Jak sie powstrzymać?

aras, phenibut mozna sie uzaleznic nie polecam
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator

Jak sie powstrzymać?

Boss pisze:
5 lata temu
aras, phenibut mozna sie uzaleznic nie polecam
Tak jak od wszystkiego. Phen nie czesciej jak 2x tyg.

Status:
qwerty12345
Narkotykacz
Newbie
Reputacja: 127

Jak sie powstrzymać?

Nieprzeczytany post autor: qwerty12345 » 5 lata temu

Boss, jesteś przecpany i czy towar klepie czy nie ważne że cialo zaspokojone. :D
Wszyscy udzielają porad aby się chłopak pozbierał i zaczął coś robić w tym kierunku ale nie zapominajmy że sam wybrał taką drogę. ;)

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Jak sie powstrzymać?

qwerty12345, ja wiem ze sam wybralem take droge i musze sam przetrwac te zle dni ale bedzie ciezko wydostac sie z tego bagna z fartem

Status:
janosik1358
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 251

Jak sie powstrzymać?

Nieprzeczytany post autor: janosik1358 » 5 lata temu

Boss pisze:
5 lata temu
ja po konkursie biore sie za siebie ;] ide do psychiatry bo juz psychika nie ta sama panowie mowie ze brak mi motywacji troche juz :sick: ale wierze ze bedzie dobrze pozdrawiam
Haha mam to samo, znaczy z motywacją to nie ma problemu, bo dobrze się suplementuje i cały dzień śmigam nakręcony.
Polecam Yerba Mate
oraz L-tyrozynę.

Ale za to co się dzieje przy zasypianiu... o ja cię pierdolę, przemieszczam się po świecie rzeczywistym jak i tym sennym, ale w tym sennym to koszmar, cały czas coś się dzieje, nie potrafię już wbić sobie tego, że jak coś mi się śni - to jest to tylko snem.
Zresztą ogólnie przy zasypianiu łapią te jebane paraliże senne, zaczyna się kabarecik jakieś durne bezsensowne sny i wkurza mnie już to, że cały okres spania to jakas przygoda, pamiętam wszystkie sny, tylko zasnę to już leci jakaś bajeczka i dzieją się durnoty, najgorsze że normalnie sen wygląda jakby to działo się naprawdę i dokładnie wszystko pamiętam, to już zaczyna wkurwiać.
Jakieś opętanie czy co do chuja?
Wcześniej przed waleniem RC jak i w trakcie rozjebałem układ nasenny, przez co mało spałem i ciężko przychodziło mi zasypianie, ostatnie 2 miesiące brałem melatoninę i inne suple na sen, to teraz znacznie więcej śpię, szybciej zasypiam, ale to co się dzieje w trakcie zasypiania i snu to po prostu nowa rzeczywistość.

Normalnie tak na trzeźwo nie mam problemów.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
adkv68
Sniffiarz
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 57

Jak sie powstrzymać?

Nieprzeczytany post autor: adkv68 » 5 lata temu

Do tego sie i tak wraca, przekonałem ske na własnej skórze. W ciagu tych 3 lat psychika zjebala mi sie totalnie i to przez same euforyki, czasami jakies kanna. Teraz staram sie mniej pobierać. Trzeba miec naprawde silna wole oraz motywacje zeby z tego wybrnąć

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Jak sie powstrzymać?

janosik1358, l tyrozyna z jakiej firmy kupiles ? jak zaparzac yerba mate ?

Status:
janosik1358
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 251

Jak sie powstrzymać?

Nieprzeczytany post autor: janosik1358 » 5 lata temu

adkv68 pisze:
5 lata temu
Do tego sie i tak wraca, przekonałem ske na własnej skórze. W ciagu tych 3 lat psychika zjebala mi sie totalnie i to przez same euforyki, czasami jakies kanna. Teraz staram sie mniej pobierać. Trzeba miec naprawde silna wole oraz motywacje zeby z tego wybrnąć
Dokładnie tak, wpierw zdajmy sobie sprawę, że raczej już z tego nie wyjdziemy.
Kolejny krok to zamawianie jak najmniejszych ilości.
Następny przeanalizujmy samego siebie oraz sytuacje w których walimy tą chemię, starajmy się wykluczyć takie momenty z zycia, ja przykładowo wiem, że nie mogę pić alkoholu jak mam RC, bo już nie ma tej bariery ochronnej w głowie i wiem że wszystko zrobię.
Suplementacja to kolejny krok, polecam jak już wyżej pisałem yerba matę oraz l-tyrozynę.
No i ostatni krok, to nie włazić na te fora jak i sklepu, w tym gównie(RC) siedzi szatan, ile razy to ja już detoxy robiłem, miałem te 2-3 tygodnie przerwy, myślę sobie wpadnę na forum zobaczyć co się dzieje, wchodzę i jeb promocja od predatora, w ciul opłacalna, to leci zamówienie, wchodzę na e-maila po miesięcznym detoxie a tu e-mail od vendora że zajebista promocja na ulubiony odczynnik.
Też to przerabialiście?

Boss,
L-tyrozyna z "Swanson" - dobra firma.-jedna do dwóch kapsułek z rana.
yerba to CBSe ENERGIA MOCNA i PAJARITO MENTA LIMON - moje ulubione.piję o 6-7 rano i o 15-16 po południu.
Wsypuję susz do połowy lub 3/5 naczynka, zalewam przegotowaną wodą, znaczy jak woda się gotuje, to wyłączam czajnik, czekam te 15 minut aż trochę ostygnie i zalewam.
Piję dopiero jak będzie chłodna, bo nie lubię gorących napojów,zup itp.

Od siebie mogę polecić dietę w:
-jak najmniejszą ilość mięsa
-ryby, bardzo zdrowe
-orzechy, najlepiej chyba włoskie
-dużo owoców jak banany, jagody, moja ulubiona borówka amerykańska.
Nie jestem jakimś wege czy coś, ale serio ci mówię przy takiej diecie człowiek ma całkiem inne samopoczucie i więcej energii.
No i podobno warzywa, lecz ja wybredny w jedzeniu i średni mi podchodzą.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Jak sie powstrzymać?

janosik1358, ryb juz mam dosyc jesc nie wchodzi mi ;d przejadlo sie