Ostatni post z poprzedniej strony:
Wizzair, wiem co to jest jelito grube i dalej nie zamierzam próbowaćJak sie powstrzymać?
Jak sie powstrzymać?
Chciałbym się cofnąć o 15-20lat i wtedy powstrzymać się od pierwszych eksperymentów z alko, aviomarinem, bieluniem, klejem, później zielskiem itd i może nigdy bym nie doszedł do momentu w którym poznałem amfe, lsd a później dopy...
Z perspektywy czasu, kasy, zdrowia, przypałów i problemów nie patrzę na te tematy już tak fajnie jak kiedyś.
W
A wszystko co mnie trzyma to strach że mogę wylądować na dnie i stracić wszystko co w życiu osiągnęłem.
Z perspektywy czasu, kasy, zdrowia, przypałów i problemów nie patrzę na te tematy już tak fajnie jak kiedyś.
W
A wszystko co mnie trzyma to strach że mogę wylądować na dnie i stracić wszystko co w życiu osiągnęłem.
Jak sie powstrzymać?
Mnie osobiście przed powrotem do opio skutecznie powstrzymuje myśl o tym gównie które działo się w moim życiu gdy byłem od nich uzależniony. Druga rzecz to wspomnienia z przedawkowań... W miarę się sprawdza.
Jak sie powstrzymać?
Trzeba swoje przecierpieć mój brat z ciagow alkoholowych wychodził wiele razy. bardzo nie fajnie widzieć wtedy człowieka w takim stanie trzęsące sie ręce i cały organizm. wszyscy mu napij sie a on NIE . przemęczył sie kilka dni i dał radę