Jak sprawdzić zakup z ulicy? Kokaina vs Research Chemicals

Pytania i odpowiedzi związane z research chemicals.
Status:
Faithful23
Blister
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 4

Nieprzeczytany post autor: Faithful23 » 1 rok temu

Siemano!
Jestem dosyć skromnym użytkownikiem używek. Nigdy nie korzystałem z RC - nawet, gdy były legalne.
Mając już coś między 30 a 40 lat - miałem możliwość sprawdzenia. Nie wnikam na ile to było prawdziwe, a na ile euforyk ze stimem.

Po roku znalazłem 2 źródła - jedno w miarę na dobrym poziomie 350/1, ale czasami się lekko lepi, a czasmi jest mega suche/kruche. Drugie źródło rezerwowe - cena zbliżona, ale już wiem że to jakieś CMC/MMC 3 lub 4. Nieważne. Kinol puchnie, ostro pali i przy kilku wrzutkach - więcej jest walki z nosem, niż przyjemności.

Do brzegu:
Testery na kokaine - zazwyczaj wskazują, że "KOKAINA JEST". Raz zrobiłem test zanieczyszczeń, to bodajże wyszedł jakiś benzo z dodatków.

PYTANIE:
Jak mogę sprawdzić "COCO", a jak drugie źródło, żeby być pewnym, że to w jednym przypadku jest bliskie COCO, a w drugim przypadku, że to tylko żerowanie na mojej niewiedzy.

Po prostu boli mnie myśl, że wydaje 300-350-400 zł na coś, co mogę kupić ze sklepu RC (co też planuje sobie wypróbować).

AVE!

Status:
Mirabelka
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 112

Nieprzeczytany post autor: Mirabelka » 1 rok temu

Faithful23, odwolaj to pytanie i po prostu kup sprawdzony i dzialajacy produkt z jednego ze sklepow partnerskich.

Status:
Pronto
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 92

Nieprzeczytany post autor: Pronto » 1 rok temu

Na forum przewijał się temat o ProTest Kit gdzie możesz sprawdzić co dana substancja w sobie zawiera, poszukaj i poczytaj on chyba ze 2 stówki kosztuje a masz wszystko jak na tacy :)

Status:
Mirabelka
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 112

Nieprzeczytany post autor: Mirabelka » 1 rok temu

tylko czy to sie oplaca? z tego co pamietam z miasta w ktorym sie uczylam to wszyscy narzekali, ze co chwila byl nowy sort u dilerow. zanim sprawdzisz i nawet cie wynik zacheci to w sprzedazy bedzie byc moze cos nowego.

Status:
Faithful23
Blister
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 4

Nieprzeczytany post autor: Faithful23 » 1 rok temu

Mirabelka, kupiłem. Czekam na dostawę :)

Pronto, kupowałem już od EzTest na obecność Coco oraz na zanieczyszczenie. Swoje to kosztuje... stąd pytanie. Jestem ciekaw czy 3/4 cmc/mmc wyskakuje w takim teście, bo wiele by to oznaczało.

Będę dalej szukać, ale jeśli Ktoś coś próbował sprawdzać - miłe widziana opinia.