Jak zregenerować organizm

Sprawdzone metody na regenerację organizmu oraz dyskusje na temat szkodliwości RC.
Status:
matchrzan
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 154

Nieprzeczytany post autor: matchrzan » 4 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Jeżeli badasz stymulanty / euforyki / kanabinoidy to co jakiś czas powinienes zbadać poziom prolaktyny (max 40 zł), oraz FT3 (max 30 zł), FT4 (max 30 zł), TSH (max 30 zł) które są wskaźnikami problemu z tarczycą.

W razie za dużej prolaktyny będziesz ociężały i marudny, wstawanie z łóżka będzie wyzwaniem, nawet gdy spałeś 9 godzin. Endokrynolog powinien dać Ci kolejny test na prolaktyne z odstępem przy braniu metoclopramidu. Jeżeli prolaktyna podbije Ci się w tym teście więcej niż 4 razy, to dostaniesz na kartce wynik mówiący, że jesteś ćpunem, ale tak na prawdę tylko Ty o tym będziesz wiedział. Dostaniesz Dostinex lub Bromergon i po tygodniu kuracji samemu Ci się zachce sprzątać mieszkanie.

Faceci powinni zaprzyjaźnić się z magnezem i witaminą D, które razem dźwigają teścia, do tego może pomóc też cynk.

Polecam się też zaprzyjaźnić z wagą jubilerską, bo w ten sposób możesz śledzić jaka ilość danego specyfiku Ci szkodzi, a jaka powoduje że czujesz się ok.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 4 lata temu

matchrzan pisze:
4 lata temu
W razie za dużej prolaktyny będziesz ociężały i marudny, wstawanie z łóżka będzie wyzwaniem,
Najpierw to będzie rozdrażniony i nie będzie mu nic sprawiać przyjemności.
Głównie przez to, że prolka obniża poziom dopaminy.

Status:
Dave2000
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: Dave2000 » 4 lata temu

Siemanko, może to będzie śmiesznie wyglądać jakby ktoś wszedł an historię moich ostatnich postów, w których jakże się cieszyłem, że dostałem moją PAKĘ haha i ze bede testował itd. ale teraz do sedna :'D. Chodzi mi o regenerację głównie wątroby bo ładnie mówiąc po prostu mnie napierdala po konsumpcji (co do ilości jakie spożyłem oraz substancji napiszę za chwilkę). Proste zasadnicze pytanie aa i proszę nie wysyłajcie mnie do żadnego lekarza ani nic bo jebie na tego korona świrusa XD - jak już pewnie wiecie po spożyciu substancji o nazwie 3-MMC znacząco spada poziom serotoniny w organizmie, niestety nie tak łatwo ona powraca. Chodzi mi tutaj dokładnie o to co najlepiej jeść co ma w sobie ten aminokwas, który odpowiada za wytwarzanie się serotoniny. Wstępnie czytałem coś na ten temat w internecie i mniej więcej wiem, że najlepiej brać suplementy które mają w sobie witaminę B ale wiecie to znowu chemia a na razie muszę przystopować z nią przez ten ból wątroby więc wolałbym odnaleźć się w normalnej żywności. Pytam tutaj na forum bo głównie jestem ciekaw co mają tutaj specjaliści od degustacji do powiedzenia - może są jakieś magiczne sposoby hehe
Co do ilości to już mówię (na wstępie informuję, że to nie jest mój pierwszy raz, w którym mam styczność z tą lub podobnymi substancjami)

- środa nuda w robocie - a chuj jebne BTC od predka hehe 100mg mija 0,5h myśle kurwa za słabo więc wezmę jeszcze jedną potem było w miarę okej aczkolwiek jak zwykle oczekiwałem czegoś więcej :) Minęło może 1,5h więc zjadłem grudę popiłem wodą i chuj (nie miałem tary ani nic - na oko około 120mg), było zajebiście potem po około 40 minutach poszedłem do kibla i zajebałem sniffka około 150mg ( wszystkie ilości były spowodowane tak naprawdę moją głupotą bo tolerka rosła a ja ciągle dowalałem - strata towaru ale nie komentujcie hehe) - tak zakończył się ten ciężki dla mnie i mojej głowy dzień ( zacząłem od około 9 rano )
- czwartek ( SAMA KRYSTYNA ) zjadłem grudę nieco większą niż dzień wcześniej tym razem rozpuszczoną w soczku wszystko zajebiście spoko mija godzina i to samo - czuje już w chuj ból w jelitach i chuj wie gdzie jeszcze włączył mi się moralniak i stwierdziłem że trzeba się trochę zregenerować stąd też ten post hehe

no i piątek, czyli dzień, w którym to piszę więc możecie się domyślać jak bardzo spompowany jestem dziś i jak bardzo potrzebuję regeneracji i dobrego jedzonka, do którego przez dwa dni musiałem się zmuszać jak do końskiego gówna.

Pozdrawiam was wszystkich :D

Status:
DupaBladaiTyle
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 147

Nieprzeczytany post autor: DupaBladaiTyle » 4 lata temu

5htp, l-tyrozyna, dieta, sen i przerwa od rc, alko i mocnych uzywek.

Status:
blacha
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 514

Nieprzeczytany post autor: blacha » 4 lata temu

DupaBladaiTyle, sport i dieta i czas to najbardziej pomaga w dojściu do siebie :thumbup:

Status:
Jacpan
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 58

Nieprzeczytany post autor: Jacpan » 4 lata temu

Jeśli chodzi o serotoninę w pożywieniu (czyli tryptofan). Najwięcej tego składnika znajdziesz w rybach, bananach, nasionach słonecznika i dyni, awokado czy w jajkach.

Polecam tez suplementację samym tryptofanem, kupisz w internecie.

Wystawiaj się na słońce mając odkryte 70% ciała i min. przez 30minut, a podkręcisz dobrze dopamine i uzupełnisz wit. D.

Pozdrawiam!

Status:
F71
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: F71 » 4 lata temu

Dużo witamin, elektrolity - litorsal, magnez, coś na serducho. Dużo sportu, nie pal szlugow. Tyle ode mnie