Witam temat ma dodyczyc informacji na temat jakiego wypelniacza dodac do pillsow zeby byly twarde, jednolite i wygladaly na powlekana oraz jaki barwnik najlepiej uzyc aby nie farbowal np. jezyka?
Ja bym ci tez powedział abyś kupił sobie zwykłe kapsułki żelatynowe ( na allegro są w przyzwoitej cenie) i to wszystko czego ci trzeba. Może bedzie jeszcze waga gramowa przydatna i mozesz tworzyc własne mixy
Aukcja się musiała skończyć. Ale co do wag to ja własnie mam taką za 25 zł i jest naprawdę dobra. Kupiłem tez kiedyś na allegro wage za 12zł i to, to było było akurat gówno.
Warwick stwierdzić czy waga za 10-20 zł jest dobra możesz tylko porównując ją do wagi za 60-100 zł. I uwierz mi, że wypadnie w takim porównaniu bardzo blado.
Hennessy Właśnie miałem porównanie z wagą za 80zł bo kolega ma. Jedyną różnicą jest to, że moja moze sie mylic o 0,05g max. Ja ważyłem nią trawe i RC i, wiec nie potrzebowałem takiej dokładności. Wiadomo, że taka waga za 100zł dłużej posłuży i wogóle, ale jak dla mnie ta za 20 zł duzo gorsza od takiej za 100zł nie jest. A oto moja waga :
wiem ze nadawalaby sie do tego celuloza monokrystaliczna ale niestety nie mam pojecia gdzie to kupic lub czym zastapic =/ kapsulki zelatynowe odpadaja =P