Jak zrobić z żółtego proszku biały
I need some assistance to turn yellow dimethocaine into white powder obv acetone will wash it away
i've tried painting ect which is something id rather not do.
any Suggestions ?
i've tried painting ect which is something id rather not do.
any Suggestions ?
Hmm dobre pytanie ale po co chcesz na sile zmieniac kolor proszku? Az tak ci to przeszkadza?
Ponoć je się oczami więc może sam dla siebie chce mieć biały towar a nie żółty
Według mnie takie zmienianie koloru na siłęto jest kiepska sprawa. W końcu jak się np. sprzedaje, to kupujący powinien dokładnie widzieć co dostaje. Jeśli kolor jest zmieniony, to wprowadza kupującego w błąd odnośnie zakupu. Kiepske działanie to jest dla mnie, o ile chodzi o handel oczywiście.
To tym bardziej jesli pod handel to gosc chce pewnie zeby towar wygladal jak najlepiej dla kupujacegoxXkrystianXx99 pisze: ↑1 rok temuWedług mnie takie zmienianie koloru na siłęto jest kiepska sprawa. W końcu jak się np. sprzedaje, to kupujący powinien dokładnie widzieć co dostaje. Jeśli kolor jest zmieniony, to wprowadza kupującego w błąd odnośnie zakupu. Kiepske działanie to jest dla mnie, o ile chodzi o handel oczywiście.
all good lads managed to change yellow pigment powder to white with a pretty simple method
Może powinien dodać barwnik jakiś żółty który nie zmienia smaku ani zapachu. Proste rozwiązanie.