Ostatni post z poprzedniej strony:
pawoleh,Musisz wytrzymać, każdy ćpun tak ma. Ta jebana myśl, że jutro od nowa zaczniesz, że dasz radę...
Ten post ma wysoką reputację.
Dobrze wiesz co bedzie jak pociagniesz... na chwile lepiej, moze na pare godzin, a potem jeszcze gorzej, moze nawet o wiele gorzej. Bedziesz zalowal i plul sobie w brode... po co?... jaki byl sens?
Stanowczo się zgodzę, ale co jeśli to są twoi jedyni znajomi, u mnie w dzielnicy to Ci, co nie ćpają to rarytas. Nie mówię, że mam, tylko takich znajomych, ale czasem to jest ciężko ogarnąć.
nie ukończyłem jeszcze szkoły. nie byłem.
Bo te problemy sa spowodowane ćpaniem i musisz to sam zrozumiec że przestaniesz grzac na jakis czas kiedy spotka Cie jakas sytuacja w zyciu strata szkoły pracy kobiety mieszkania problemy zdrowotne kryminał śmierć znajomego.W momencie kiedy uświadomisz sobie że te rzeczy sa efektem ćpania alebo calkowicie to odstawisz albo bedziesz to robić z głową bo wszystko jest dla ludzi.W moim przypadku alternatywa do ćpania jest aktywnośc fizyczna kiedy po kilku tygodnaich,miesiacach czuje sie jak wrak bez checi do zycia odstawiam wszystko nawet szlugi i zaczynam biegać chodze na siłownie i basen ale można robic tysiac innych rzeczy typu jazda na deskorolce kalistenika czy chodzenie po gorach.
ze wszystkiego da się wyjść, tylko trzeba naprawdę chcieć xD
dziękujemy xD
to u Nas na forum zaczerpniesz informacji xD