Jaka giełdę kryptowalutową wybrać?
Witam, jaka giełda polecacie do zakupu ltc i wysyłania ja portfel? :
4coins już odpada, teraz myślę o czymś innym ale nie wiem co wybrać
4coins już odpada, teraz myślę o czymś innym ale nie wiem co wybrać
Mają dużą prowizję jakbym chciał przelać zakupione btc na swój portfel ale nie żądają weryfikacji i to mi się podoba ale zapytałem bardziej ogólnie bo może o czymś nie wiem. Dobrze wiedzieć, że choć jeden użytkownik jest zadowolony z ich usług.
Czy orientuje się ktoś, czy potrzebna jest obecnie weryfikacja na zakupy poniżej 1000 zł na Bitcoin.pl, KantorBitcoin.pl lub BitFlyer.com? Na stronach są informacje, że strona może poprosić o weryfikację, ale zastanawiam się jak to teraz wygląda w praktyce. Nie chcę zamrozić środków, bo zależy mi na czasie. Z góry dzięki za pomoc =)
Binance wymaga weryfikacji, jeśli już korzystamy i tak giełd z weryfikacją to są giełdy gdzie wypłata BTC kosztuje 0,00006 ( na daną chwilę ok. 17 PLN) a nie jak w binance 0,0005 ( ok 100PLN), trzeba poszukać
Orientuje sie ktoś jak wyglada kupno BTC w kanga exchange ? Wymagają weryfikacji czy da się dogadać jakoś ?
mefapucharufa, jak już wspomniałem raz jeżeli ktoś ma Kange w niedalekiej odległości to warty się tam wybrać nie wiem tylko czy to zależy od punktu czy jak ale warto się wybrać
od 18min widać jak się odnoszą do tego oficjalnie co jak dla mnie nie wróży im świetlanej przyszłości
od 18min widać jak się odnoszą do tego oficjalnie co jak dla mnie nie wróży im świetlanej przyszłości
Ja akurat mam stacjonarny jakieś 2.5km od domu i kupiłem już kilkukrotnie za kwoty powyżej 5k PLN. Be żadnej weryfikacji. Trzeba mieć tylko ich portfel. Nie wiem jak jest online.
A jakie dane musicie podać przy zakładniu tego konta w ich aplikacji?
mefapucharufa, jeszcze miesiac temu wszystko bylo legitnie, jeli masz app kangi to normalnie zaladuja ci ile chcesz,Krisss, pobierasz ze sklepu app na tel wiec tylko @, wiec jak by to powiedzial Boss, BYKI... wiecie co robic