Ostatni post z poprzedniej strony:
Kolejne testy za mną, kolejna paczka od Katy dotarła bez jakichkolwiek przeszkód. Już chyba nigdy nie zamówię w innym sklepie bo czuje się mocno przywiązana. 3CMC to jest w ogóle taka liga, że nie mam pytańKatys-candys.vn - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: Katy
Katys-candys.vn - opinie i recenzje o sklepie
No jest to jedyne w swoim rodzaju t fakt i też to bardzo lubie Ale najważniejsza jest i tak dobra obsługa i jakość odczynnikówBigbroother pisze: ↑1 rok temuTa strona i te zdjęcia z kobiecymi dłońmi są zajebiste xddd Podoba mi się to w chuj chyba takiego patentu jeszcze wcześniej nie widziałem tak szczerze ;D Cukierki pięknie wyglądają
Ja będąc za granicą korzystałem z intenetowych kantorów. Wiesz, jest to fajna opcja ale wiadomym jest że pobierają swoją prowizję. Musisz się zorientować w kantorach najbardziej polecanych, i przede wszystkim takich, gdzie nie trzeba podawać swojego dowodu w celu weryfikacji.
A tak wieczorowoa porą
- Załączniki
-
- 20230926_164925.jpg (2.8 MiB)
Penetrator, Właśnie wstałem po upojnej nocy i randce z pigulami od Katy, Dziewczyna powiedziała, że jest na TAK na taki threesome.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Doleciała paka z A-PIHP Prada i NEP Hugo Boss po 5g .
Świetne pakowanie, wręcz pancerne, wraz z moimi ulubieńcami wymienionymi wyzżej , dostałem bonusy tj. Fake Coco Chanel , Piguła 3-MMC Punisher , Piguła 3-MMC Cerberus
Macie w poszczególnych działach świeżutkie fotki . Testy w weekend, także za kilka dni zdam relacje.
BHP Katy, 10/10. Czas wysyłki ? Nie mogę pisać ze względów regulaminu forum i bezpieczeństwa, ale Katy, naprawdę stanęła na głowie abym mógł mieć na weekend.
Bardzo bardzo dziekuję za takie podejście, rzyczywście rozmawia się jak z dobrą kumpelą
Świetne pakowanie, wręcz pancerne, wraz z moimi ulubieńcami wymienionymi wyzżej , dostałem bonusy tj. Fake Coco Chanel , Piguła 3-MMC Punisher , Piguła 3-MMC Cerberus
Macie w poszczególnych działach świeżutkie fotki . Testy w weekend, także za kilka dni zdam relacje.
BHP Katy, 10/10. Czas wysyłki ? Nie mogę pisać ze względów regulaminu forum i bezpieczeństwa, ale Katy, naprawdę stanęła na głowie abym mógł mieć na weekend.
Bardzo bardzo dziekuję za takie podejście, rzyczywście rozmawia się jak z dobrą kumpelą
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Powinieneś dostać Katy zawsze wysyła tracka, jak nie dostałeś to napisz do niej na pewno Ci podeśle.
Cerberusy mam do teraz wzialem tysiaka zalaczalem nawet zdjecie jak przyszlo. Krótko mówiąc są zajebiste jak juz pisalem miałem do nich jeszcze kilka podejsc i chyba w ten weekend zrobie kolejne Wszyscy zadowoleni tysiac stopniał szybko będę wracał po to samo domyśalm się że inne wzory też warte spróbowania ale dla mnie robi robote ta opcja 1000 za 10zł sztukaDzesi Pinkman pisze: ↑1 rok temuDoleciała paka z A-PIHP Prada i NEP Hugo Boss po 5g .
Witam wszystko doszło w moment
Coco- dobre, wydajne, tanie super produkt bez kardio bo tego nie znoszę.
3cmc książkowe dorzutki robią ,twarde, piękne kryształy.
Pilss-magia nie brałem kilka lat .
Tylko po tych produktach jest nie ogar . Chce znaleźć coś identyfikującego z AMf. Skupienie , koncentracja, wszytko łatwo zrobić.
Alfa do gier jest wybitna. Tylko dostęp mi padł i szukam zamiennika.Pomocy!
Coco- dobre, wydajne, tanie super produkt bez kardio bo tego nie znoszę.
3cmc książkowe dorzutki robią ,twarde, piękne kryształy.
Pilss-magia nie brałem kilka lat .
Tylko po tych produktach jest nie ogar . Chce znaleźć coś identyfikującego z AMf. Skupienie , koncentracja, wszytko łatwo zrobić.
Alfa do gier jest wybitna. Tylko dostęp mi padł i szukam zamiennika.Pomocy!
Może małe dawki aiphp? 10mg z lufy? Myślcie to jest poważny temat
Dokładnie apihp jest dostępne u Katy i jest bardzo dobre Nie raz już brałem i cały czas ten sam piękny mięciutki sorcik.
Mocny wystrzał dopaminowy, naprawde super substancja. Trzeba tylko się kontrolować z dorzutakami żeby nie za dużo i nie za często. Po prostu podejść z szacunkiem do tej wspaniałej substancji
Mocny wystrzał dopaminowy, naprawde super substancja. Trzeba tylko się kontrolować z dorzutakami żeby nie za dużo i nie za często. Po prostu podejść z szacunkiem do tej wspaniałej substancji