Ostatni post z poprzedniej strony:
KotPerski, ]Ja bardzo lubię Pegasusy ale jak polecasz tak te Cerberusy to sobie dorzucę 3 do kolejnego zamówienia.Katys-candys.vn - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: Katy
Katys-candys.vn - opinie i recenzje o sklepie
Czy katys ma coś wspólnego z tulipanami i wiatrakami? Bo ja mam i by spoko było
No ale co to za pytanie i co ci to da? Jak masz jakieś pytanie to po prostu napisz maila do niej zamiast robić na forum jakieś dziwne podchody
moze gosc sie zakochal ale sie nie dziwie bo katy sorty ma wysoka polka ja niedlugo bede nepa zamawial bo to najlepszy nep jaki jadlem i piguly jak mowicie ze dobre to wezme te pegasusy albo cerberusy bo dobra cene maja teraz
Interesuja mnie piguly z tego sklepu widze ze jest ich calkiem spory wybor powiedzcie mi ktore byscie mi polecili na poczatek? chcialbym sobie wybrac tak z max 3 rodzaje po 3 sztuki bym wzial
Od siebie mogę Ci śmiało polecić Pegasusy i Maserati, są bardzo dobre dają dużego kopa energii i fajnie się po nich czuję. Teraz dorzuciłam sobie Cerberusy na próbę bo sporo osób polecało a są w fajnej cenie więc myślę, że też możesz je śmiało dorzucić do zamówienia i spróbować.wujsamozlo pisze: ↑1 rok temuInteresuja mnie piguly z tego sklepu widze ze jest ich calkiem spory wybor powiedzcie mi ktore byscie mi polecili na poczatek? chcialbym sobie wybrac tak z max 3 rodzaje po 3 sztuki bym wzial
Bardzo szybka wysyłka, ledwo zapłaciłem, a już było u mnie. Pakowanie w porządku. Osoba która wymyśliła całą otoczkę tego sklepu jest totalnym szefem.
Kontakt tez godny polecenia zazwyczaj odpowiedz dostawalem w ten sam dzien jak mialem jakas sprawe o ktora musialem spytac i zawsze wszystko milo i szybko ogarniete
Szukam dobrego 4mmc i widze tu dwa rodzaje w zupelnie roznych cenach, ktore byscie polecili? Bo jesli to drozsze jest lepsze to czy warto doplacic i je wziac na probe? 3g to nie tak duzo wiec moglbym wziac na test tylko ktore?
Ja też się zastanawiam który analog wziąć ale raczej decyzja padnie na ten drożdży.
Najgorszy problem mam z pigułkami które wybrać? Dwa rodzaje bym chciał i za chuja nie wiem które są najlepsze może ktoś doradzi? A jeśli nie to losowo wybiorę choć wolałbym z polecenia
Najgorszy problem mam z pigułkami które wybrać? Dwa rodzaje bym chciał i za chuja nie wiem które są najlepsze może ktoś doradzi? A jeśli nie to losowo wybiorę choć wolałbym z polecenia
Ja zamowilem dzis Cerberusy na 3mmc i 3cmc. Testy pewnie za 2-3 tygodnie. 1,5 msiesiaca nie bedzie nic badane wiec spodziewam sie miarodajnej reakcji
Katys pierwsza klasa - ten sklep nie zawodzi zarówno pod względem dostępności odczynników, jak i szybkości przesyłki
Wszystkie pixy są na 3mmc,więc nie wiem jak ludzie widzą jakieś różnice przecież to ta sama substancja tylko inny wygląd krążka. Chyba że o czymś nie wiem ?
Kolejna paczuszka zamówiona Tym razem zamówiłam sobie więcej piguł w tym te nowe Punishery i Cerberusy bo jakoś ostatnio mocno za mną chodzą Do tego dobrałam sobie fake coco i wyjątkowo tym razem nie brałam mojego ulubionego 3cmc Za tydzień Halloween więc trzeba być dobrze zaopatrzonym moi drodzy dlatego cukierki się przydadzą
LadyEM z fake coco będziesz na pewno zadowolona, sam nie raz brałem i jest świetne Daj proszę znać jak te punishery, za tydzień będę zamawiać pakę i właśnie cały czas mi one po głowie chodzą. W sumie to pewnie tak czy siak je zamówię, bo ciekawość silniejsza