KCN - gdzie na zakupy
KCN - gdzie na zakupy
Witam Panowie,
Proszę nie oceniać. Potrzebuje KCN dla własnego użytku wie ktoś gdzie znajdę pewne źródło? Jak do tej pory niestety natrafiłem na bait. Bardzo proszę was o pomoc
Proszę nie oceniać. Potrzebuje KCN dla własnego użytku wie ktoś gdzie znajdę pewne źródło? Jak do tej pory niestety natrafiłem na bait. Bardzo proszę was o pomoc
KCN - gdzie na zakupy
BELMONDO, sa lepsze sposoby na samobójstwo, jednak nikogo absolutnie do tego nie namawiam i namawaiac nie bede, jednak czasami sa takie sytuacje z zyciu ze to jedyne rozwiazanie by pozniej uniknąć bolesnej śmierci.
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
KCN - gdzie na zakupy
Czy ja wiem czy lepsze. Pijesz i tracisz przytomność. Oczywiście nikogo nie namawia. Wie ktoś gdzie dostanę?Kamilwajha pisze: ↑4 lata temuBELMONDO, sa lepsze sposoby na samobójstwo, jednak nikogo absolutnie do tego nie namawiam i namawaiac nie bede, jednak czasami sa takie sytuacje z zyciu ze to jedyne rozwiazanie by pozniej uniknąć bolesnej śmierci.
KCN - gdzie na zakupy
Chyba jesteś niepoważny...nikt nie chce mieć Cie na sumieniuBELMONDO pisze: ↑4 lata temuCzy ja wiem czy lepsze. Pijesz i tracisz przytomność. Oczywiście nikogo nie namawia. Wie ktoś gdzie dostanę?Kamilwajha pisze: ↑4 lata temuBELMONDO, sa lepsze sposoby na samobójstwo, jednak nikogo absolutnie do tego nie namawiam i namawaiac nie bede, jednak czasami sa takie sytuacje z zyciu ze to jedyne rozwiazanie by pozniej uniknąć bolesnej śmierci.
KCN - gdzie na zakupy
BELMONDO, przykro mi, że masz myśli czy realne plany dotyczące samobójstwa, ale są lepsze sposoby na uzyskanie atencji.
Zakładam 2 opcje, albo ten post jest cichym wołaniem o pomoc, albo jesteś na tyle głupi, że wierzysz iż ogarnięta osoba, która posiada dostęp do takich substancji (bo szary Sebastian tego dostępu raczej mieć nie będzie), lub potrafi je stworzyć, sprzeda to na forum dla "badaczy substancji psychoaktywnych", gdzie na zejściu co 3 osoba chce się zabić xD
Jeśli masz jakiś faktyczny problem i chcesz pogadać to pisz na PW, ale nie pytaj o takie rzeczy człowieku, bo wygląda to conajmniej niepoważnie.
Zakładam 2 opcje, albo ten post jest cichym wołaniem o pomoc, albo jesteś na tyle głupi, że wierzysz iż ogarnięta osoba, która posiada dostęp do takich substancji (bo szary Sebastian tego dostępu raczej mieć nie będzie), lub potrafi je stworzyć, sprzeda to na forum dla "badaczy substancji psychoaktywnych", gdzie na zejściu co 3 osoba chce się zabić xD
Jeśli masz jakiś faktyczny problem i chcesz pogadać to pisz na PW, ale nie pytaj o takie rzeczy człowieku, bo wygląda to conajmniej niepoważnie.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
KCN - gdzie na zakupy
Nie szukam żadnej atencji.. dzięki za pomocSmith pisze: ↑4 lata temuBELMONDO, przykro mi, że masz myśli czy realne plany dotyczące samobójstwa, ale są lepsze sposoby na uzyskanie atencji.