Klub Seniora [geriatria hard level]

Luźne dyskusje nie związane bezpośrednio z tematyką forum.
Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Autor tematu
Reputacja: 3286

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 3 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Snopers pisze:
3 lata temu
Ty stara dupa jesteś
:shh: :shh: :shh:
OomAmee pisze:
3 lata temu
Gargameli, jak wszyscy wiemy zestarzeje się dopiero po 80-tce
:D :lol: :D :shh: :shh: :shh:
OomAmee pisze:
3 lata temu
W związku z tym informuję, że samozwańczo zostaję Panem i Władcą tego Klubu - ale bardzo lubianym, popularnym, miłosiernym, łaskawym itd. itp
a niech stracę, zgadzam się xD
chemiczny pisze:
3 lata temu
Jak tam sytuacja na froncie cewnikowo-pampersowym?
Pozytywna, jeszcze nikt nie leży na paliatywnym.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Szoll
Opiowrak
Awatar użytkownika
Szoll
Reputacja: 185

Nieprzeczytany post autor: Szoll » 3 lata temu

Nie spodziewałem się, że na forum o takiej tematyce znajdę osoby w "podeszłym" wieku.

Status:
chelski
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 42

Nieprzeczytany post autor: chelski » 3 lata temu

Szoll, ja też chociaż sam jestem emerytem prawie 40 letnim. Z jednej strony to słabo że ludzie tak (w teorii) dojrzali jeszcze siedzą w używkach, ale z drugiej lekko pocieszające że można dożyć takiego sędziwego wieku będąc wjebanym w ten szajs.

Status:
beeniepatu
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 339

Nieprzeczytany post autor: beeniepatu » 3 lata temu

chelski, mam 43 lata. Satysfakcjonujaca mnie prace, swietna zone i wspaniale dzieciaki. Uzywam dragow bo lubie. I wlasnie dojrzalosc, ktorej wg Ciebie nie mam, pozwala mi to robic swiadomie. Dojrzalosc aprawia, ze umiem stawiac nieprzekraczalne granice. Nie biore czego nie powinienem i umiem sie zatrzymac, choc umysl zawsze chcialby wiecej. Wszystko jest dla ludzi i to w kazdym wieku. A dragi stosowane swiadomie sa duzo mniej szkodliwe spolecznie niz alkohol
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Status:
chelski
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 42

Nieprzeczytany post autor: chelski » 3 lata temu

beeniepatu, piszesz jakbym odnosił się swoim wpisem wprost do ciebie a to przecież nieprawda. Prawdę mówiąc, miałem na myśli głównie siebie i ludzi którzy tak jak ja popłynęli na dragach w siną dal, albo i utonęli po drodze bo takich raczej nie brakuje, niestety.
Fajnie że potrafisz tak dobrze funkcjonować, nawet zazdroszczę, ale obawiam się że takich jak ty jest niewielu, wiem że na tym forum akurat nie brakuje takich przypadków i w ogóle ogarniętych ludzi, ale to wciąż mały procent wśród narkomanów, gdyby było inaczej, nie byłoby pełnych monarów, przedawkowań, ćpunów w psychiatrykach albo na cmentarzu.

Status:
beeniepatu
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 339

Nieprzeczytany post autor: beeniepatu » 3 lata temu

chelski,
chelski pisze:
3 lata temu
jednej strony to słabo że ludzie tak (w teorii) dojrzali jeszcze siedzą w używkach,
odnioslem sie do tego i podzielilem inna perspektywa bo nie zgadzam sie co to do swojej osoby. I zeby ktos zobaczyl, ze sie da inaczej. Masz 100% racji a'propos ludzi, ktorych masz na mysli, sterowanych przez uzywki bedacymi dla nich numero uno jak chodzi o priorytety... To jest straszne. Korzenie jednak tkwia w mlodosci. I na takich po prostu dojrzalosc nie nadchodzi
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam