Ostatni post z poprzedniej strony:
Uwielbiam kofeinę, leci już 6 rok xd najgorzej że jest kapryśnaKodeina - codeine
Kodeina - codeine
Na zwałeś po ketonach zajebisty jest antidol z jednej paczki już wystarczy solo nie polecam.
Kodeina - codeine
Moje ulubione opio. Brałem mocniejsze czy oksy czy majkę czy buprę, ulkę, butyrfenta. Tylko fenta i helu nie z tych popularnych.
A jednak uwielbiam to grzanie kodeiny. Znikają wszystkie problemy, kiedyś przeczytałem, że to uczucie jak w brzuszku u mamusi i to jest to! Ciepło, spokojnie, bezproblemowo, radośnie. Taki świat byłby wspaniały.
Minusem kody nie jest jej cena. Kurde niech sobie kosztuje. Chociaż też rozumiem, że dla niektórych to może być problem, ale mówię o sobie. Chodzi o czas jej działania. No krótko troszkę. Jakby ten czas wyciągnąć chociaż do 3h. Już nie mówię o działaniu tyle co majka czy pst. Takie 1,5h mocnego działania na upartego 2,5h z afterem. Ale tylko przy dobrych lotach.
Też wydaje mi się, że mogę być high metabolizerem. U mnie koda zawsze działa, a po 150mg potrafie być nawet nieźle zrobiony, po 300mg włącza się lekki wjazd na oddech i regularne nody. W życiu nawet nie przekroczyłem dawki 450mg, a brałem taką dawkę zamiennie z 240mg oksykodonu gdy byłem w 3-letnim ciągu.
A jednak uwielbiam to grzanie kodeiny. Znikają wszystkie problemy, kiedyś przeczytałem, że to uczucie jak w brzuszku u mamusi i to jest to! Ciepło, spokojnie, bezproblemowo, radośnie. Taki świat byłby wspaniały.
Minusem kody nie jest jej cena. Kurde niech sobie kosztuje. Chociaż też rozumiem, że dla niektórych to może być problem, ale mówię o sobie. Chodzi o czas jej działania. No krótko troszkę. Jakby ten czas wyciągnąć chociaż do 3h. Już nie mówię o działaniu tyle co majka czy pst. Takie 1,5h mocnego działania na upartego 2,5h z afterem. Ale tylko przy dobrych lotach.
Też wydaje mi się, że mogę być high metabolizerem. U mnie koda zawsze działa, a po 150mg potrafie być nawet nieźle zrobiony, po 300mg włącza się lekki wjazd na oddech i regularne nody. W życiu nawet nie przekroczyłem dawki 450mg, a brałem taką dawkę zamiennie z 240mg oksykodonu gdy byłem w 3-letnim ciągu.
Kodeina - codeine
Koda nadaje się do takich tripów spacerowych czy lepiej w domu siedzieć po zażyciu?
Kodeina - codeine
Właśnie wypiłem 240 mg kody po ekstrakcji + piwo.
Dodatkowo 2ml domiesniowo.
Czy to wystarczająco?
Pije piwo. Czy jeszcze zrobić ekstrakcja z 16 labletek?
W jak by dać mniej cieczy by to wszystko wstrzelić w mięsień? Opłaca się?
Cz tylko wypić?
Czy kartel i coaxil 12.5mg wspomogą działanie ?
Dodatkowo 2ml domiesniowo.
Czy to wystarczająco?
Pije piwo. Czy jeszcze zrobić ekstrakcja z 16 labletek?
W jak by dać mniej cieczy by to wszystko wstrzelić w mięsień? Opłaca się?
Cz tylko wypić?
Czy kartel i coaxil 12.5mg wspomogą działanie ?
Kodeina - codeine
HarryPottet, mistrzu. Umknal mi Twoj post, a szkoda. Znasz pewnie odpowiedzi na swoje pytania bo - o ile jestes trzezwy teraz - widzisz jaki splatany byles. A jak wciaz szukasz to ode mnie:
1. Jak Twoim celem jest sen to lepiej strzel heroine - zaoszczedzisz. Laczenie kody z alko, ketrelem (bo pewnie to miales na mysli piszac "kartel"), itp to zwiekszanie sedacji lub po prostu niebezpieczny przy depresantach sen
2. Skad Ci sie wzielo to podawanie domiesniowe. Z postu wynika, ze chcesz sie najlepiej poskladac. Domieaniowe podanie jest bes sensu bo dluzej sie laduje niz iv, a niewiele krocej niz po. Do tego powikłania infekcjami krwiopochodnymi, miejscowymi stanami zapalnymi występują tak samo często jak przy przyjmowaniu dożylnym
I moj osobisty komentarz na podstawie wpisu - pytajac o takie rzeczy, mam wiele watpliwosci co do Twojej umiejetnosci przeprowadzenia ekstracji. Chocby dlatego, ze nie wiem skad wziales ten pomysl na dodatkowa ekstracje z 16 tabletek. Miales po prostu tyle? Acodin ma 20. A chyba nie robisz ekstrakcji z musujacego efferalganu? Tu jednak moge sie mylic bo nie znam wszystkich dostepnych lekow. Aczkolwiek nie powiem, zebym nie watpil
1. Jak Twoim celem jest sen to lepiej strzel heroine - zaoszczedzisz. Laczenie kody z alko, ketrelem (bo pewnie to miales na mysli piszac "kartel"), itp to zwiekszanie sedacji lub po prostu niebezpieczny przy depresantach sen
2. Skad Ci sie wzielo to podawanie domiesniowe. Z postu wynika, ze chcesz sie najlepiej poskladac. Domieaniowe podanie jest bes sensu bo dluzej sie laduje niz iv, a niewiele krocej niz po. Do tego powikłania infekcjami krwiopochodnymi, miejscowymi stanami zapalnymi występują tak samo często jak przy przyjmowaniu dożylnym
I moj osobisty komentarz na podstawie wpisu - pytajac o takie rzeczy, mam wiele watpliwosci co do Twojej umiejetnosci przeprowadzenia ekstracji. Chocby dlatego, ze nie wiem skad wziales ten pomysl na dodatkowa ekstracje z 16 tabletek. Miales po prostu tyle? Acodin ma 20. A chyba nie robisz ekstrakcji z musujacego efferalganu? Tu jednak moge sie mylic bo nie znam wszystkich dostepnych lekow. Aczkolwiek nie powiem, zebym nie watpil
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Kodeina - codeine
Kody nie wstrzykiwalbym domiesniowo. Dziala wystarczajaco dobrze podana doustnie. To tez jeden z moich ulubionych depresantow. Szkoda ze trzeba lazic od apteki do apteki bo nie daja wiecej niz jedno opakowanie, ale coz... trip najlepszy zeby posiedziec w domu i sie polozyc. Zaglebic w tym letargu sennym. Ciezko sie po tym przebywa na zewnatrz.
Kodeina - codeine
Jak wspomniał beeniepatu podanie kodeiny domięśniowo jest bez sensu i tylko może spowodować powikłania (ropnie etc.). Z kolei podanie kodeiny iv jest bardzo niebezpieczne bowiem może i bardzo często wywołuje wstrząs anafilaktyczny. Kodeinę stosuje się przeważnie doustnie. Z tego co pamiętam to u niektórych osób mających wysoką aktywność cytochromu CYP2D6 demetylacja kodeiny do morfiny jest znacząco większa przez co jej działanie jest o wiele silniejsze. Kiedyś, jak byłem w ciągu opiatowym szukałem środków, które wzmocnią działanie między innymi kodeiny i gdzieś wyczytałem, że Glimid jako induktor wyżej wymienionego cytochromu potęguje przemianę kodeiny w morfinę - niestety lek ten został wycofany z obrotu.
Kodeina - codeine
To już kwestia patentu, ja idąc do pracy mam 8 aptek po drodze i zakup 8 opakowań Antidolu nie stanowi dla mnie problemu. Do tego Thiocodin. I od zaprzyjaźnionego lekarza raz na jakiś czas Tramadol czy też Efferalgan Codeini
Kodeina - codeine
A u mnie dziś lektura na fazie z Kodeinką
- Załączniki
-
- foto_no_exif.jpg (3.77 MiB)
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=
Kodeina - codeine
Sok z białych grejfrutów powoduję odbudowę enzymu odpowiedzialnego za metabolizm kody - to tak informacyjnie.Fanfaranfa pisze: ↑3 lata temuGlimid jako induktor wyżej wymienionego cytochromu potęguje przemianę kodeiny w morfinę
Odradzam wszystkim próbować opiatów, bo to nie feta, czy zielsko, czasem nawet silna wola nie pomoże, bo opiody uzależniają fizycznie i jak do tego doda się mega sile psychiczne uzależnienie to recepta na koszmar dla siebie i dla rodziny.
Nie piszę o sobie, ale znam temat niestety z bardzo bliska...
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Kodeina - codeine
A łączył ktoś z Was kode z benzo ?
U mnie np 480 lub 680 mg kody w zależności ilości thiocodin plus 10-15mg diazepamu fajnie współgrało.
Wgl opio + benzo ro częsty mix .
Wystąpiło u mnie większe ciepełko i czuć było lekko podbite działanie samej kody .
U mnie np 480 lub 680 mg kody w zależności ilości thiocodin plus 10-15mg diazepamu fajnie współgrało.
Wgl opio + benzo ro częsty mix .
Wystąpiło u mnie większe ciepełko i czuć było lekko podbite działanie samej kody .
Będzie dobre
Kodeina - codeine
HarryPottet, Ja kiedyś połączyłem 480mg kody z 2x1mg alpry (xanax) i osobiście odradzam ten mix. Faza zgniatała totalnie (byłem w totalnie innym świecie) nie wiedziałem co się dzieję 0 kontaktu z rzeczywistością do tego kolega mówił, że zapominałem oddychać itp. Ogólnie było bardzo źle więc nie polecam. Ale z innymi benzo nie próbowałem ale może kiedyś spróbuję. A teraz pytanko ode mnie. Nie wiem czy zgodne z regulaminiem, jeżeli nie to proszę moderatora o usunięcie tej części. A pytanie brzmi jaką gadkę wcisnąć lekarzowi rodzinnemu żeby dostać jakieś opio? Tramadol, efferalagan itp.
Kodeina - codeine
Co do diazepamu takie ilości nie zadziałają na mnie, nawet bez tolerancji
Z tego co mówią na dopek to prometh mocno podbija kodę, ile w tym prawdy nie wiem ale chętnie bym sprawdził.
A co do podania IV znam jedno grzejnika wiadomo hera, metadon te sprawy podał kode po ekstrakcji i jakoś wstrząsu anafilaktycznego nie miał za to mówił że mocno swędzi i że od razu czuć wjazd, także ten
Po za tym koda to składnik opium więc...
Z tego co mówią na dopek to prometh mocno podbija kodę, ile w tym prawdy nie wiem ale chętnie bym sprawdził.
A co do podania IV znam jedno grzejnika wiadomo hera, metadon te sprawy podał kode po ekstrakcji i jakoś wstrząsu anafilaktycznego nie miał za to mówił że mocno swędzi i że od razu czuć wjazd, także ten
Po za tym koda to składnik opium więc...