Hej, mam dosyć nietuzinkowe pytania, a mianowicie:
1. Czemu kolory kryształów są różne?
Jest to może różnica w Składnikach/Barwnikach/Działaniu?
2. Poszukuję nazwy i/lub jak działa RC ciemno brązowy.
Jak leży wygląda jak rozbita butelka od piwa, a jak weźmie się go w rękę to przypomina cukier trzcinowy. Zapach bardzo intensywny i jest bardzo kruchy.
Tak wiem że twardość jest spowodowana wieloma czynnikami, ale nie które kryształy z reguły są miększe lub twardsze ze względu na składniki itp. (Od razu wolę napisać żeby w odpowiedziach nie huczało.)
3. Czy znacie sposób na zwiększenie „mocy”?
Słyszałem kiedyś o zabójczych miksach typu kofeina w tabletkach + bombka, kawa + wódka z rozpuszczonym tematem, oraz wypalania/przepalania. I chciałbym więcej tego typu sposobów.
Z góry dzięki wielkie za wszelaką pomoc, oraz jak możecie to napiszcie od razu 1,2,3 żeby jakoś się połapać.
Kolory, nazwy, odczucia
Kolory, nazwy, odczucia
Ja może pomogę w pierwszej kwestii. Skład chemiczny kryształów RC jest jednym z głównych czynników wpływających na ich kolor. Różne substancje chemiczne mogą mieć różne właściwości barwne. Niektóre związki chemiczne są naturalnie kolorowe, podczas gdy inne mogą być bezbarwne. Przykłady to różne katechiny, alkaloidy, czy związki zawierające metal.
Dodatkowo to Czystość kryształów może wpływać na ich kolor. Obecność zanieczyszczeń lub innych substancji w kryształach może nadawać im różny kolor. Kontaminacja lub obecność innych związków chemicznych może skutkować zmianą barwy.
Dodatkowo to Czystość kryształów może wpływać na ich kolor. Obecność zanieczyszczeń lub innych substancji w kryształach może nadawać im różny kolor. Kontaminacja lub obecność innych związków chemicznych może skutkować zmianą barwy.
Kolory, nazwy, odczucia
Najlepszym sposobem napewno jest dobra regeneracja plus jakaś suplementacja tryptofanem na regeneracje serotoniny. Warto też dorzucić jakiś sport który też przyśpiesza regeneracje receptorów.
Kolory, nazwy, odczucia
1. Z reguły różne kolory to wynik zastosowanych substratów i samej syntezy, która mogła zostać spartolona. Jakieś ciekawe kolory np. różowy czy zielony to najczęściej fantazja kucharza, który podczas gotowania dodał barwnik.Bondy pisze: ↑1 rok temuHej, mam dosyć nietuzinkowe pytania, a mianowicie:
1. Czemu kolory kryształów są różne?
Jest to może różnica w Składnikach/Barwnikach/Działaniu?
2. Poszukuję nazwy i/lub jak działa RC ciemno brązowy.
Jak leży wygląda jak rozbita butelka od piwa, a jak weźmie się go w rękę to przypomina cukier trzcinowy. Zapach bardzo intensywny i jest bardzo kruchy.
Tak wiem że twardość jest spowodowana wieloma czynnikami, ale nie które kryształy z reguły są miększe lub twardsze ze względu na składniki itp. (Od razu wolę napisać żeby w odpowiedziach nie huczało.)
3. Czy znacie sposób na zwiększenie „mocy”?
Słyszałem kiedyś o zabójczych miksach typu kofeina w tabletkach + bombka, kawa + wódka z rozpuszczonym tematem, oraz wypalania/przepalania. I chciałbym więcej tego typu sposobów.
Z góry dzięki wielkie za wszelaką pomoc, oraz jak możecie to napiszcie od razu 1,2,3 żeby jakoś się połapać.
2. Wygląda to na klefedron. Paliło w nos i było sporo euforii oraz lekki nieogar?
3. Nie znam żadnych magicznych sztuczek zwiększających moc beta ketonów. Dobrze radzi kolega Stevo, bo dobre prowadzenie się na co dzień do podstawa.
Kolory, nazwy, odczucia
AleSieNacpalem, co do dwójki to tak i nie, ponieważ pierwszy posiłek przez 5-15 min dokładnie tak było, przy drugim, trzecim itd. nie było nic odczuwalne oprócz pieczenia.
Dodano po 4 minutach 44 sekundach:
AleSieNacpalem, do pomocy identyfikacji mogę powiedzieć że nie było to w formie krystalicznej tylko bardziej przypominało to „piasek”
Dodano po 4 minutach 44 sekundach:
AleSieNacpalem, do pomocy identyfikacji mogę powiedzieć że nie było to w formie krystalicznej tylko bardziej przypominało to „piasek”