Ostatni post z poprzedniej strony:
Odpal typie strone i po zalogowaniu masz aktualnego maila.KONTAKT ZE SKLEPEM Predator-rc
Profil sklepu: predatorRC
KONTAKT ZE SKLEPEM Predator-rc
Krótko, konkretnie i na temat.
jak odzyskac haslo? Nie korzystalem a konta dlugo. Chyba ze robiliscie jakas czystke
Jak coś tu zamówić?
Dodano po 9 minutach 34 sekundach:
Czemu nie mogę wysłać Emaila na podany adres?
Dodano po 9 minutach 34 sekundach:
Czemu nie mogę wysłać Emaila na podany adres?
- Status:
- Legendarny kosiarz ścieżek
- Autor tematu
- Reputacja: 2034
[email protected]
Chwilowo nie mamy możliwości rejestracji nowych kont, ale możecie zamawiać mailowo
Chwilowo nie mamy możliwości rejestracji nowych kont, ale możecie zamawiać mailowo
ONE AND ONLY
Predo od 3 dni dobijam się do Ciebie w kwestii odzyskania hasła do konta.
predatorRC, moze przestaw aktualna oferte dla tych, ktorzy konta nie maja i nie moga sprawdzic co jest konkretnie aktualnie na stanie, na pewno ulatwi to wybor niejednemu.
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Świetny pomysł.
No to juz wiem dlaczego nie moge konta zalozyc. Ku...wa! Od miesiaca z 9 roznych maili probowalem i ch.. wielki. Predziu, co jest z toba. Napycham kabze innym, a ty nawet nie odpiszesz? I dolaczam sie do powyzszych komentarzy - jak nie mozna wejsc na strone, to chociaz wrzuc tutaj liste produktow z cenami.. chyba, ze jestes taki tajemniczy ze nie chcesz klientom zdradzic co masz, kont im nie zakladasz, na maile nie odpisujesz.. wielu znajomych mysli, ze juz nie istniejesz i skonczysz jak jeden z tych sklepow z RC co Gogiel znajduje - wyje...kaaaa
Added in 20 minutes 35 seconds:
A ja mam juz predzia gdzies. Bede sie prosil o zalozenie konta, odpisanie na maila, ponawialem maile z kilkunastu adresow i nic. Jest tyle wendorow co nie maja w dupie klienta, ze strata czasu na drapiezce. Poprzednie wlascicielstwo to potrafilo prowadzic ten sklep, a teraz mam wrazenie, ze oni wszyscy tam na fanaxach sa i obijaja sie o sciany
Added in 20 minutes 35 seconds:
A ja mam juz predzia gdzies. Bede sie prosil o zalozenie konta, odpisanie na maila, ponawialem maile z kilkunastu adresow i nic. Jest tyle wendorow co nie maja w dupie klienta, ze strata czasu na drapiezce. Poprzednie wlascicielstwo to potrafilo prowadzic ten sklep, a teraz mam wrazenie, ze oni wszyscy tam na fanaxach sa i obijaja sie o sciany
- Status:
- Legendarny kosiarz ścieżek
- Autor tematu
- Reputacja: 2034
piszcie do nas na maila [email protected] to podamy Wam alternatywę, wszyscy Ci co konta nie mają
ONE AND ONLY
predatorRC, ostatnio u Was się stołowałem w 2017 i chciałbym na nowo spróbować Waszej kuchni, tylko coś cisza na mailu.