KONTAKT ZE SKLEPEM Predator-rc

Profil sklepu: predatorRC

Status:
Ovszymoovn
Dyletant
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Ovszymoovn » 4 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Witam czy mogę liczyć na jakąmś pomoc link albo e mail i sposób jak korzystać z pomocy 😀

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2036

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 4 lata temu

ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Ubik20
Ssak
Newbie
Reputacja: 13

Nieprzeczytany post autor: Ubik20 » 4 lata temu

[email protected] mi wysłany na ten adres mail odbija się od ściany. Za to złożyłem zamówienie normalnie ze strony. Adres jest inny ale strona ta sama.

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf

Ubik20, Strona na TORze? Czy na clearnecie? Jak na clearnecie to rozsądnie, aby na scamshop nie trafić, a nie zauważyłem, by predatorRC, informował o nowym adresie strony w clearnecie.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Pred
Autor tematu
Reputacja: 2035

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 4 lata temu

Gandalf pisze:
4 lata temu
Ubik20, Strona na TORze? Czy na clearnecie? Jak na clearnecie to rozsądnie, aby na scamshop nie trafić, a nie zauważyłem, by predatorRC, informował o nowym adresie strony w clearnecie.
działa pod ostatnią znaną domeną, ale nie rozsyła maili systemowych, więc lepiej używać TOR

Dlatego też na ten moment nie ma info, jak wszystko będzie działać to podlinkujemy bannery
+ będzie strona informacyjna na której będzie sam link do TORa by nikt nie musiał szukać :E

A jak macie pytania to [email protected]
Gandalf pisze:
4 lata temu
SMENS, [email protected] or [email protected]
Ubik20 pisze:
4 lata temu
[email protected] mi wysłany na ten adres mail odbija się od ściany. Za to złożyłem zamówienie normalnie ze strony. Adres jest inny ale strona ta sama.

Mail tylko [email protected] !!! I mail działa, może twój dostawca dał bana na ten mail ( ostatnio różne jaja się robią ) :thumbup:

jak mieliśmy bana za spam to chwilowo działał best-shop@, ale nikt tam nie loguje
ONE AND ONLY

Status:
Ubik20
Ssak
Newbie
Reputacja: 13

Nieprzeczytany post autor: Ubik20 » 4 lata temu

Zaraz to sprawdzę. Sprawdziłem działa. W poprzednich mailach był tylko link do privnote. Może dla tego wracały? Czy to mozliwe - za stary jestem - nie znam sie ;P

Status:
Adrixon
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 9

Nieprzeczytany post autor: Adrixon » 4 lata temu

predatorRC, sklep przez tor działa. Lecz po spakowaniu do koszyka , koszyk pusty -.-

Status:
Jarzyna
Blister
Newbie
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: Jarzyna » 4 lata temu

Witajcie. Gołąb doleciał w nie naruszonym stanie a stan po nim jest nienaruszony :)) Predziu robi dobrą robotę. Po mimo trudności technicznych paka dotarła w 4 dni. Pozdro.

Status:
Hefalump
Ssak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 8

Nieprzeczytany post autor: Hefalump » 4 lata temu

predatorRC pisze:
4 lata temu
działa pod ostatnią znaną domeną, ale nie rozsyła maili systemowych, więc lepiej używać TOR
Zlozylem zamowienie na zwykłym nie Tor i nie przyszedl mi mail tzn mam sie doprosić o dnane $ na best-friend?

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred
Autor tematu

Hefalump pisze:
4 lata temu
predatorRC pisze:
4 lata temu
Zlozylem zamowienie na zwykłym nie Tor i nie przyszedl mi mail tzn mam sie doprosić o dnane $ na best-friend?
jeśli przelew, to przecież zawsze podajemy mailowo :thumbup:
ONE AND ONLY

Status:
Hefalump
Ssak
Awatar użytkownika
Newbie

predatorRC pisze:
4 lata temu
Hefalump pisze:
4 lata temu
predatorRC pisze:
4 lata temu
jeśli przelew, to przecież zawsze podajemy mailowo :thumbup:
płace btc

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred
Autor tematu

Hefalump, nie doczytałem, że na zwykłym robiłeś :) dokładnie, dawaj na maila :D :mrgreen:
ONE AND ONLY

Status:
Hefalump
Ssak
Awatar użytkownika
Newbie

predatorRC pisze:
4 lata temu
Hefalump, nie doczytałem, że na zwykłym robiłeś :) dokładnie, dawaj na maila :D :mrgreen:
napisałem na best-friend normalnie i z privnote :>

Status:
Hefalump
Ssak
Awatar użytkownika
Newbie

Hefalump pisze:
4 lata temu
predatorRC pisze:
4 lata temu
napisałem na best-friend normalnie i z privnote :>
bo mam wrażenie ze onet zaczał blokować wiec wysle moze jeszcze z innego mail

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf

Hefalump, weź sobie do kontaktu ze sklepem protonmail, tutanota lub inny szyfrowany.
Te dwa wymienione przeze mnie są najpopularniejsze i najbezpieczniejsze zarazem.
A do zamówień załóż jakiś fake mail przez VPN z ustawieniem na swój kraj i tyle w temacie. :D

Status:
neftci
Szczur
Newbie
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: neftci » 4 lata temu

Lo matko nie bylo mnie jakis czas i widze ze sie dzialo. Bede pisal maila predziu w najblizszym czasie mam nadzieje ze to wystarczy zeby sie dogadac. Pozdrawiam Neff.