Ostatni post z poprzedniej strony:
Witam czy mogę liczyć na jakąmś pomoc link albo e mail i sposób jak korzystać z pomocy
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
Witam czy mogę liczyć na jakąmś pomoc link albo e mail i sposób jak korzystać z pomocydziała pod ostatnią znaną domeną, ale nie rozsyła maili systemowych, więc lepiej używać TOR
Ubik20 pisze: ↑4 lata temu[email protected] mi wysłany na ten adres mail odbija się od ściany. Za to złożyłem zamówienie normalnie ze strony. Adres jest inny ale strona ta sama.
Zlozylem zamowienie na zwykłym nie Tor i nie przyszedl mi mail tzn mam sie doprosić o dnane $ na best-friend?predatorRC pisze: ↑4 lata temudziała pod ostatnią znaną domeną, ale nie rozsyła maili systemowych, więc lepiej używać TOR
jeśli przelew, to przecież zawsze podajemy mailowoHefalump pisze: ↑4 lata temuZlozylem zamowienie na zwykłym nie Tor i nie przyszedl mi mail tzn mam sie doprosić o dnane $ na best-friend?predatorRC pisze: ↑4 lata temudziała pod ostatnią znaną domeną, ale nie rozsyła maili systemowych, więc lepiej używać TOR
płace btcpredatorRC pisze: ↑4 lata temujeśli przelew, to przecież zawsze podajemy mailowoHefalump pisze: ↑4 lata temuZlozylem zamowienie na zwykłym nie Tor i nie przyszedl mi mail tzn mam sie doprosić o dnane $ na best-friend?predatorRC pisze: ↑4 lata temudziała pod ostatnią znaną domeną, ale nie rozsyła maili systemowych, więc lepiej używać TOR![]()
napisałem na best-friend normalnie i z privnote :>predatorRC pisze: ↑4 lata temuHefalump, nie doczytałem, że na zwykłym robiłeśdokładnie, dawaj na maila
![]()
![]()
bo mam wrażenie ze onet zaczał blokować wiec wysle moze jeszcze z innego mailHefalump pisze: ↑4 lata temunapisałem na best-friend normalnie i z privnote :>predatorRC pisze: ↑4 lata temuHefalump, nie doczytałem, że na zwykłym robiłeśdokładnie, dawaj na maila
![]()
![]()